Ziua Logo
  Nr. 4086 de miercuri, 14 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-11-14
tepes (...@yahoo.com, IP: 89.123.54...)
2007-11-14 22:23
vremuri trecute

urmaresc de cateva zile aceasta disputa, si m-am hotarat sa spun si eu ceva.
-legat de asociatia bulbuca-sau cum ii zice- intr-adevar ionac a facut o mare prostie facand aceasta asociatie in care firmele dau acum sponsorizari, sponsorizari din care se fac diverse prin spital. in vremurile trecute de dinaintea lui, nu exista aceasta asociatie, dar firmele dadeau si atunci bani...la greu...si la negru...si unde credeti ca mergeau?-va spun in calitate de colaborator in firme de distribuitie demedicamente care a <lucrat < puternic cu sp judetean.daca tot sunt curiosi sa vada ce se intampla cu banii de pe asociatie, de ce nu se face un control legal?cred ca si ong-urile pot fi controlate , si atunci sa vedem cine are dreptate.
-legat de asa zisii domni profesori care vor sa fie sefi si peste 65 ani, pot sa va spun ca in centrul univ cluj napoaca- unde facultatea e facultate - toti, dar absolut toti dnii prof se retrag la 65 ani, indiferent de capacitatile fizice,psihice sau de pilele pe care le au, e o regula pe care o respecta toti. si treaba merge.
-pot sa va spun in caliate de angajat care umblu prin toate spitalele din tara, ca macar in sp jud din timisoara de 2 ani incep sa se miste lucrurile .....incepe sa se faca medicina bazata pe dovezi, uitati-va la ghidurile si protocoalele terapeutice din spitalele mari din lume, si o sa vedeti ca in timisoara incep sa se aplice.ohhh, ca unii sunt acum suparati ca nu se mai achizitioneaza medicamentele pe care ei le doresc din diverse motive de comision sau congrese externe e altceva....dar a venit timpul sa fiti doctori adevarati.....daca as fi in locul fostilor.....si eu as proceda la fel.
-se intreaba cineva ce s-a facut in acel spital inainte de venirea lui ionac? pe ce au fost cheltuiti banii atunci, sau ei se sperie acum ca vad ca lucrurile se pot schimba, vor trasi la raspundere pt neputinta lor? unii care se simt cu musca pe caciula latra ei intai ca sa nu fie muscati...
-ce medicamente se cumpara in spital de catre pacient? poate cineva sa imi spuna un spital din tara asta care are tot, unde pacientul nu cumpara nimic?vreau si eu sa ma duc sa ma tratez acolo.....realitatea este ca nu sunt bani suficienti, spitalele nu fac ce ar trebui sa faca, pacientii de ambulator stau cu zilele internati in spital...cand ar trebui sa fie tratati acasa si asta consuma bani.dar daca nu ar fi pacienti internati, nu ar fi sectii ....si nici sefi de sectie.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Revolta generalilor (5779 afisari)
 Cretinii (4347 afisari)
 Parlamentul European a respins existenta limbii moldovenesti (4069 afisari)
 Elodia traieste si-i face praf pe politicieni! (3646 afisari)
 SRI contra SIE (3347 afisari)
 Eva Longoria, dezbracata (3419 afisari)
 Joaca-te cu Elodia pe Internet! (1936 afisari)
 Moscova isi face scut antiamerican (997 afisari)
 Un serif american a cheltuit banii inchisorii pentru a hrani politisti romani (668 afisari)
 Hot de bijuterii roman cautat de politistii din Belgia si Elvetia (633 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00607 sec.