Ziua Logo
  Nr. 4085 de marti, 13 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-13
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 66.81.158...)
2007-11-12 23:20
DOMNULE COVACI AI FACUT O MARE MAGARIE LA CARE SI PRESEDINTELE TREBUIA SA IA ATITUDINE

Nu-mi este unul dintre cei pe care ii simpatizez pe Baniciu. Baniciu a facut multe porcarii si va mai face. Oricum si-a deschis un blog unde doreste sa vorbeasca si abia il astept sa vorbeasca.

Sint cazurile lui Spitzi Reinninger care nu a mai aparaut cu Phoenix din motive foarte murdare unde Baniciu este implicat. Dar de colaborarea Nicu Covaci cu Nicu Ceausescu ati stiut?

Ei bine aici inep multe in a fi spuse. Aceasta trupa nu a fugit in lazile de instrumente asa pe nepuse masa. A fost un aranjament ordinar dar la care Nicu Ceausescu nu era strain.

Colaborarea cu fiul dictatorului nu ii recomanda. Tot asa au venit in tara la primul lor contact unde au adus o ofensa unui popor ascultator de muzici bune care a fost luat drept acefal. Cum sa nu vezi taote astea cind trupa a inceput concertul prin in ROmania de dupa multi ani uitata acolo in Germania cind te apuci sa cinti "Sirba in caruta?"

NICu covaci este mai tare ca fularul cind se imbraca in piele si cu cartusiere cintind Andrii Popa sau alte romante. A fost o trupa autohtona iubita insa a existat si un DAN ALDEA care ar fi trebuit sa fie premiat inaintea multora. Andrei ALdea a fost primit in uniunea compozitorilor din Franta si a dus muzica romaneasca pe cote de nebanuit al acelor timpuri. Nu a beneficiat de banii Phoenixului care aveau instrumente de prima mina trimise de Mony Bordeianu primul lor solist vocal. Dan cinta pe un amarit de radio si a fost si va ramine pururi cel mai mare muzician roman.

IMi aduc aminte cum Pittis, DUmnezeu sa-l ierte, a dorit sa-l propuna pe lista academicienilor romani urmind sa fie primit acolo pe tot masonul de Nicu Covaci.

Ce as putea sa mai adaug decit ca la noi este unic ce se intimpla. PErsonal ii spun sa ii fie rusine lui Covaci ca nu l-a trecut pe lista si pe cel care le-a dat la urma urmei identitate si anume Mircea Baniciu.

Este urit domnilor si numai la noi se pot face asemenea porcarii.

Rusine!!!

neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2007-11-12 23:48
Urita-i batrinetea...

mare lucru e sa-mbatrinesti in mod demn,

am fost si sunt un mare admirator a lui Phoenix, da nu vreau sa-i vad acum, vreau sa-i pastrez in amintire ca pe vremuri, niste nebuni cu ochii inchisi... pt. adevaratii artisti tinichelele atirnate pa piept de nu stiu ce presedinte nu e decit ... rahat.. m-au dezamagit ca s-au lasat "onorati" in acest fel... inca o nostalgie pierduta..

Raquel (...@hotmail.com, IP: 89.122.136...)
2007-11-13 04:30
Re: Urita-i batrinetea...

Probabil in spatele acestor decoratii se ascunde si ceva parandarat, plus funerarii militare cu fanfara regimentului, altfel nu vad de ce au acceptat circul acesta de prost gust.
Si eu vreau sa-i pastrez in memorie asa cum au fost candva, mai ales cand au cantat acum multi ani la un revelion pe Muntele Semenic, iar intre cei care au fost si personajele de acum nu vad nici o legatura.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Baniciu suntat de Covaci la decoratie (3865 afisari)
 Dumnezeu nu bate cu batul! (3643 afisari)
 Precedentul Chirieac (2773 afisari)
 Ioan Gura de Aur: un exilat in cer (1966 afisari)
 Francezii si olandezii - favorabili desfiintarii Belgiei (1813 afisari)
 O miscarea italiana neo-fascista sustine diferenta intre romi si romani (1277 afisari)
 Valeri Litkai: Romania si Bulgaria sunt "paduchii" Statelor Unite (492 afisari)
 Retele de hackeri romani, desfiintate de politistii (448 afisari)
 O grupare terorista cu ramificatii in Italia actiona de pe teritoriul Romaniei (409 afisari)
 Argint ii cere scuze lui Tariceanu si renunta la cetatenia romana (385 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00688 sec.