Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-11-10
samariteanul din bucuresti (...@gmail.com, IP: 81.196.248...)
2007-11-10 13:40
nu mor caii cand vor cainii

Stimate Domnule Coste,
Ar fi bine sa va documentati pana la capat inainte de a acuza pe cineva. Stiti de unde se strang atatea procese in contul lui Ionac ? De la oameni ca dvs. Sunteti foarte sigur ca asa e cum ati scris ? Degeaba publicati ceea ce zice managerul dupa o saptamana. E posibil ca cine a citit azi sa nu mai citeasca ceea ce va zice dansul atunci. Si cu ce ramane ? Cu ideea ca ce corupt e Ionac ! Nu e deontologic si etic ceea ce faceti. Un om cinstit ce ar putea sa faca? Drept la replica ????
Plus ca acei "medici" care au scris "memoriul" sunt cei pe care conform LEGII IN VIGOARE managerul era OBLIGAT sa ia o decizie in ceea ce-i priveste. PESTE 65 DE ANI UN MEDIC CARE NU E CADRU UNIVERSITAR NU MAI POATE FI SEF DE SECTIE . Daca acel medic nu e multumit pentru ca i se ia "osul de ros" si da pe manager in judecata, nu managerul este vinovat pentru asta. Ci judecatorii CORUPTI care accepta astfel de procese FARA A AVEA O BAZA LEGALA PENTRU ELE ( vezi cazul Golea ).
Teoretic orice cetatean poate da in judecata pe oricine, asa ca nu numarul proceselor conteaza, ci subiectul lor.
Intr-un divort se audiaza ambii parteneri O DATA ! Era frumos ca ambele opinii sa fi aparut O DATA in acest articol. Altfel e o DEFAIMARE care nu onoreaza meseria de ziarist.
Daca la Sp.Judetean Tm e rau, cum credeti ca e in alte parti ? Se vede ca nu stiti nimic. In toate spitalele se platesc medicamentele lipsa pentru ca asta este. Nu sunt fonduri destule. Nu e sp Tm mai rau ca altele. La orice alta insitutie ca sa capatati o hartie, nu platiti ? De ce la spitale ar fi altfel ? Si s eplateste pentru copii CERUTE DACA LE-AI PIERDUT, nu se cere curent, cand se externeaza bolavul. Daca iti pierzi buletinul, nu platesti ca vrei o copie ? Daca vrei copie dupa certificatul de nastere , ca l-ai pierdut, nu platesti ? Zau asa, de altceva n-ati gasit sa va legati ? Am inteles cu totii ca Ionac a suparat multe "capete ", dar chiar asa ...
FELICITARI MANAGERULUI IONAC SI II TINEM PUMNII SA REUSEASCA PANA NU PLEACA TOTI MEDICII TINERI DIN TARA SI RAMANEM CU MOSII SI STRAINII DIN LUMEA A TREIA !!!!

socrateacademy (...@yahoo.com, IP: 89.44.34...)
2007-11-11 00:57
pentru pseudo-samariteanul din pseudo-bucuresti

Draga samariteanule, daca legea ar fi interpretata cum o face Ionac. putem deschide larg portile penitenciarelor pentru ca s-ar dovedi inutile.
Ar fi bine sa vii la Timisoara sa ne pui la punct cu evenimentele pe care noi nu le stim, fiindca pari foarte bine informat si cu ocazia asta poate faci si ordine in justitia timisoreana care spui tu ca ar fi corupta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00733 sec.