Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2007-11-10
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-11-10 05:17
Credinciosii vor zbura precum Conchita [Gonzalez] Keena nu cu matura precum Harry Potter


E trist ca lumea cheltuieste atatia bani pe povesti de adormit copii si nu citeste in schimb cartea APARITIILE DE LA GARABANDAL, scrisa de avocat si profesor, F. SANCHEZ-VENTURA Y PASCUAL, in care ni se prezinta adevarul despre viitorul omenirii.
O vina au si preotii pt ca desi asista la indoctrinarea copiilor cu vrajitoriile lui Harry Potter, ei nu povestesc nimic despre zborurile ecstatice si exercitiile supranaturale facute de Maica Domnului cu cele patru fete de la Garabandal, in 1961-65. Cele mai multe profetii i-au fost transmise Mariei Conchita (Conceptia) Gonzales, ea stiind si data la care va avea loc Marele Miracol si o va anunta cu opt zile inainte.
Dat fiind ca in cele peste 2000 de aparitii ale sf. Fecioare la Garabandal s-au facut acele “zboruri” la mica distanta de pamant, cu opriri bruste – deci minuni ce infrang legile fizicii si gravitatiei, ca si chemarile interioare simtite de fete pentru a merge in locurile de aparitie, cred ca Miracolul va fi ceva asemanator, dar cu toti cei prezenti la acea data. Ar putea fi vorba de “Rupture”- de care vorbeste Biblia, adica A DOUA VENIRE A LUI ISUS, cand credinciosii vor fi ridicati la cer sa-L intampine. Stiu ca s-a zis ca Sfantul Parinte Papa va vedea Miracolul, aflandu-se in vizita in Rusia. De-aia cred ca A DOUA VENIRE = PARUSIA. Si e normal, daca Avertismentul este dat pentru corectarea constiintelor si chemare la unire, vizita Papei va avea loc tocmai pentru unire.
Urmeaza apoi “SEMNUL”: “Dupa Miracol, va ramane pe colina de la pini UN SEMN SUPRANATURAL, pana la sfarsitul timpului.”
Acest Semn al Crucii, cu luminile tasnind din ranile Lui (de-aia a pus sa fie pictata si acea icoana a Lui cu luminile tasnind din inima), este ceva care va fi vazut pe intregul pamant si pe cer; pe cand Miracolul zice ca se va petrece la Garabandal si va fi vazut si in imprejurimi.
Ma gandisem si inainte sa aflu ca si Iisus i-a vorbit calugaritei poloneze Maria Faustina, in 1931, despre aparitia Semnului Crucii care va marca Sfarsitul Timpului, ca acest semn ar putea fi o cruce luminoasa.
In cartea despre Nostradamus - ultimele revelatii, Peter Lemesurier scrie:
"Intr-adevar, cooperarea dintre spirit si materie - propusa de Cayce - este vitala, iar atlantii au stapanit-o multa vreme,. Ruperea legaturii dintre ele le-a adus distrugerea finala in jurul anului 10.000 i.e.n. Este neindoielnic, o lectie pentru noi toti. Din motive similare, distrugerea ne priveste in ochi si pe noi.
Si totusi, asa cum sugereaza Jeane Dixon, exista speranta chiar si in distrugere. Pentru ca ea este datata in acelasi an cu marea invazie orientala, APARITIA CRUCII PE CERUL DE EST si 'INTERVENTIA DIVINA' care cheama omenirea la unire.
Cu alte cuvinte, distrugand Vechea Ordine, invadatorii vor pregati terenul pentru intemeierea unei ordini complet noua - asa cum spune Mario de Sabato si asa cum sugereaza si profetii ebraici in modul lor incalcit: 'pedepsind pe cel rau', dusmanul va actiona ca un veritabil instrument al lui Dumnezeu. Este curios ca si islamicii sustin acelasi lucru."
Pentru cine nu crede in astea, ar fi suficient sa citeasca relatarile oamenilor de stiinta privind efectele furtunilor solare, si sa vada ca acestea coincid cu avertismentele din profetii.


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.