Ziua Logo
  Nr. 4081 de joi, 8 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-08
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-11-08 09:49
Populatiile occidentale sunt Ne-emancipate

doar "ingrasate" ca urmare a politicilor de redistribuire promovate de guvernele se stanga sau centriste , ajunse in situatia de a refuza sa presteze muncile mizere , grele, periculoase preia odata cu bunastarea asigurata de statul paternalist si narvurile parvenitului .
Fiindca draCi neprieteni si tovarsi in mod traditioanl si universal cei care presteaza muncile mizere , grele sunt considerati clasa de jos, sau chiar paria .
manifestarile de dispret si chiar violente fata de acestia sunt manifestatii de statut superior (ceva in genul cimpanzeilor din Gombe) si provocand satiscafutia actantului ii face bine la ranza si hemoroizi. Asta este adevarul.
Exact in stilul in cxare white trash isi gaseste alinare in manifestarile rasiste.
Motivul ptr care in urma cu 30 de ani OS organizau la chasse aux portos sambata seara.
Italienii, care pana in urma cu 30 de ani erau furnizori de necalificati si chiar gunoieri ptr Germania au in sfarsit ocazia sa-si etaleze noul stautu social atunci cand scandeaza "Tiganii de romani", sau si mai bine "romani di merda " (se pare ca si maimutele antropiode asociaza excrementele cu inferioritatea sociala).

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-11-08 11:50
Re: Reactia xenofoba italiana este pana la urma normala.

Reactia italienilor este normala (la nivel viscelral) si de asteptat (desi nerecomandabila si blamabila). Si la fel ar fi procedat si aialati europeni (de fapt au procedat). Fiindca dragi tovi , orice emigratie masiva provoaca reactii de adversitate in randul populatiilor accipiente. Fara exceptii - incepand cu emigrantii irlandezi din SUA , continuand cu emigrantii evrei din Principatele Romane si cu cine mai vreti voi ( evreii proveniti din Rusia ajunsi in Israel au prevenit reacta comportandu-se ruseste : adica dupa ce au baut un pahar de apa au inceput cu daca nu-ti place cara-te acasa la tine , exact ca "specialistii internationalisti" din Chisinau si Cernauti ) eh si a fost si randu romanilor. Fiindca draCil tovi si neprieteni trebe sa fim de acord ca cca 1 milion romani in Italia in 10 ani e ceva masiv . Care bate la ochi. Care pana la urma deranjeaza prin insasi existenta lor - vorbec prea tare romaneste , au prea multe sticle de bere pe masa si se leaga de femei (desi la cata galagie fac italenii ... sau la cum s-au leagt de femei prin RSR in anii 68-75 ....) . Nici societatea aia presupus avansata emancipata occidentala nu e chiar atat de emancipata sa inghita o intruziune masiva. De fapt nici una, poate decat una compusa din omu nou al oranduirii comuniste (aia care era la orizont . Stiti voi ce-i aia orizontu' ? ) care este incolor, inodor, insibiul, n-are radacini, familie, patrie si este perfect intersanjabil (ah ! si mai ales are gusturi uniforme !!!).
Este cazul sa depasim limitarile ideologice si prostia cu cum ar trebui sa fie si sa privim adevarul in fata : reactile instinctuale sunt normale. Si sa te miri de ele este o prostie ! Si ce se vede este posibil (chiar daca nu-i si dezirabil).

Asa ca reactia italiana trebuia sa fie prevazuta . [imi aduc aminte de unele fatuce - cica mai scolite, liceu, facultate - care prin 69-74 erau mirate ca italianu lor le-a transmis una blenoragie rezistenta la antibiotice sau mai rau ca au ramas insarcinate , ca ele credeau ca numa cu romanii ....]

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-11-08 13:08
Re: tOTUSI

ce este neplacut cu adevarat este incapacitatea de anticipare de care dau dovada presupusii nosti teleptuali.
Ca sa recapitulam : s-a crezut ca reforma inseamna inchiderea industriilor (l Ursu va poate lamuuri f bine. Si vD . Ca locu romanului e la sapa. In 2007). SI ca se vor intoarce la sapa.
UE ne atrage atentia ca avem o populatie agricola prea mare (v Orascu)
Populatia de someri s-a deplasat in Vest.
Ne-am bucurat ca ne trimit bani si ca o sa capete o nopua mentalitate si o sa vina sa ne ridice (nu mai stiu care in ce ziar ditirambic scria despre cum italienii care au maturat halele VW in RFG au creat industria auto din Italia. Sireacu nu auzise nici de Autobianchi, de Isota iar topolino pesemne ca-l confunda c-un actor)
Acu vedem de fapt ca s-au prrodus frictiuni. De altfel normale si previzibile.
(imprevizibila e reactia stangii italiene care s-a dovedit fascizasnta).
Si in loc sa ne bagam mintile in cap incepem sa ne lamentam ca nu traim intr-o lume perfecta.
ma rog stiu ca lumea in care traiesc este imperfecta.
Prostia unuia ca Mailat e normala. Dar prostia alora destepti )presupus) ma oripileaza. La fel de mult ca si situatia in care un jurnalist <deontolog> castiga milioane euros de pe urma contractelor cu serviviile de informatiii. Si el e deontolog?! Si io prost si imoral?!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Disectia (2373 afisari)
 Sapte peste prag (2255 afisari)
 Mai tare ca Pache (2066 afisari)
 Tiganii romani si munca la negru din Italia (1877 afisari)
 Alegerea papilor - se revine la 2/3 (1597 afisari)
 Israelul ar putea ataca Iranul (762 afisari)
 Masinile inmatriculate in Transnistria, interzise pe soselele din Republica Moldova (447 afisari)
 Crima odioasa a lui Mailat si armele biologice ale lui Saddam (412 afisari)
 Traian Basescu a pierdut procesul cu CNCD in cazul "tiganca imputita" (295 afisari)
 Vizita lui Tariceanu la Roma, in presa internationala (258 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00743 sec.