Ziua Logo
  Nr. 4077 de sambata, 3 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile dosare

2007-11-03

Comentarii: 228, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

zwilling carol
2007-11-02 22:49:49

Exagerat

Subscriu celor spuse de fotbalistul Mutu....
Adaug si imi mentin parerea ca in Europa se gasesc criminali si hoti si Mafioti mult mai periculosi decat rromii din Romania(poate si ceva romani)cum ar fi din migratia ilegala ce a fost din Albania,Rusii si Bulgarii,poate doar au un singur merit acestia ca au procedat si procedeaza raul cu mai multa discretie si inteligenta.....adica mai putin "popular".
Refuz sa cred ca o Italie si o Europa poate sa mai fie azi in stare sa acuze o tara si intregul ei popor din cauza unor mici grupe sau persoane ce nu au stiut decat profesia infractiunii.......

LucaRO
2007-11-02 23:21:30

Cineva IUBESTE a se Juca cu FOCUL! Oare cine?

In italia in momentul actual este o criza mare de DEMOCRATIE. CentrulStang la putere a aprins focul si Dreapta nu esita sa arunce benzina pe foc. Iata primele semnale ajung: La ora 20:30 aici la Roma au fost agredati 3 romani, unul dintre care pare sa fie grav ranit, de grupuri de mascati cu bastoane si casti moto in cap, faptul sa petrecut in strada Casilina e via di Torraccia la periferia di Tor Bella Monaca in parcarea unui SuperMarket Lidl.
Ma intreb ce au de gand autoritatile romane?
Nu e timp de pierdut si de asteptat cu mana in mana, e o situatie grava care nu are precedente in isotria romaniei.
Sunt ferm convins ca va invinge BUNUL TIMNT, dar nu se merita sa faci propaganda de a speria cetateni romani sa nu mai imigreze in IT. Sper ca si romani sa fie costiienti si sa nu se lase invinse de frica masmediatica. Nu e de uitat ca poporul italian e un popor foarte acolient si generos cu cei care au nevoie in mod firesc cu straini imigrazi, E un moment de prova si trebuesc facute alegeri cu privire la VIITOR si nu o situatie TEMPORALA care sa potoleasca ISTINTIVITATEA fie romana ca si italiana.
Curaj si mandri ca suntem romani, avem si alte frumusete si capacitati de a comunica altora si chair si in it.
Ma mira Mutu si Chivu cum de nu protesteaza, sa salte o partida, cand sa adoptat un decret lege cu caracter specific la adresa unuei comunitati si fara a combate DELINQUENZA comuna, care e o problema generala. Un exemplu as dori sa fie Gian Franco Fini si Umberto Bossi care nu am manifestat NICIODATA impotriva DELIQUENTEI locale in SUDUL IT unde domina la CAMORRA, NDRANGHETA, si nu ca ultima la MAFIA! De ce, oare delinquienza are o culoare sau nu raprezinta aceias problema si aceia disvaloare sociala? Stiu eu de ce...pentru ca are nevoie de VOTUL lor, chair daca sunt MAFIOTI si DELINQUENTI. Totul se aduna la un numarator comun: PROPAANDA ELECTORALA si STOP. Problema romanilor care fura si delinque in ori ce fel in it nu o sa fie rezolvat asa de usor, pentru ca romani in IT sunt o comunitate foarte mare si fara nici o raprezentanta, nici cea care se AUTONUMESTE partidul romanilor din it sau ASOCIATIA romanilor din IT, pentru ca romani in IT de obicei se integreaza in familile italiane si fabricile lor si nu e un grup care traieste impreuna undeva, sunt doar locuri ca si periferiile unde casele sunt mai acesibile dar nimenea nu a dat mandat, chair politic, nimanuia in IT de a il RAPREZENTA si deci nu exista un INTERLOCUTOR doar singura recunoscut de toti sunt AUTORITATIEL CONSOLARE, dar sa nu le deranjam, sau inchis in vila si nu se stie nimica de nimenea, e ceva de LUMEA a TREA! Singura alternativa ar fi sa penalizam clasa politica actuala (si ceia din trecut) la momentul de VOTare! Cu respect si stima numai bine si sa uitam repede de rele si sa priviim la viitor, trebue sa traim impreuna si in fratie si voie buna! Dumnezeu sa ne Ajute pe TOTI! ciao

Maldini
2007-11-02 23:48:37

Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! Are dreptate !!!!!

"Italienii nu mai reusesc sa faca distinctia intre romani (care adesea muncesc si ajuta economia italiana) si romi. Nu-i mai vrem pe tigani in tara noastra. Cu alte cuvinte, nu admitem ca, pe teritoriul tarii noastre, copiii si femeile sa traiasca in conditiile inumane din taberele nomade, sa fie exploatati pentru a cersi, sa fie vindute femeile pentru prostitutie, pentru a face copii.

In Italia, romanii pare sa fi devenit in imaginarul comun sperietoarea publica.

Fara indoiala. Romanii sint considerati de catre italieni o etnie violenta, care nu are nici macar un minim respect fata de copii sau femei, avind de-a dreptul un comportament feroce fata de acestia. Intr-adevar, in puscariile noastre cea mai mare parte a detinutilor sint romani.

Conform datelor, romanii sint in topul infractiunilor grave precum omucideri, violente sexuale.

Cu ani in urma, etnia cea mai violenta era considerata cea albaneza, mult mai atroce decit egiptenii sau marocanii. Acum romanii au depasit mult in cruzime toate aceste etnii. In mod evident, infractorii cei mai periculosi din Romania, precum si oameni foarte disperati, fara scrupule, iau drumul Italiei. Este ca si cum noi am trimite in Romania criminalii nostri cei mai periculosi.

Adesea, insa, exista riscul generalizarii, al demonizarii unei intregi populatii din cauza unor infractori sau criminali romani.

Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu Romania. Insa trebuie adoptata o lege mai severa impotriva instalarii abuzive a taberelor nomade. Cine nu are de lucru sau posibilitatea de a se intretine in Italia, chiar daca este vorba de un cetatean al Uniunii Europene, trebuie sa fie expulzat.

Tratatul UE prevede insa libera circulatie pentru cetatenii comunitari…

Este adevarat, insa libera circulatie trebuie sa fie limitata atunci cind o populatie, fie ea membra UE, constituie un pericol, o alarma sociala. Si romanii, in acest moment, reprezinta un pericol in Italia. Afirm acest lucru in mod transant.

Care credeti ca sint cauzele acestei situatii dramatice?

Pe de o parte, vina este a legislatiei noastre, care nu prevede masuri suficient de severe pentru a expulza imediat infractorii si pentru de demola taberele abuzive. Apoi, puscariile noastre sint arhipline de infractori romani. Acestia ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa in puscariile romanesti. Noi cheltuim deja prea mult pentru infractorii nostri, orice detinut ne costa mai mult de 15-18.000 pe an. Pe de alta parte, cred ca vina apartine Guvernului roman, caci, fie face legi scelerate, cretine care forteaza cetatenii sa emigreze in masa, fie este incapabil sa ofere raspunsuri la problemele sociale ale propriilor cetateni, nu le ofera posibilitatea de a avea de lucru in tara lor, nu ofera conditiile unui standard de viata normal, civilizat. In acest sens, ma intreb ce se intimpla cu fondurile europene destinate Romaniei? In miinile cui ajung aceste fonduri, daca nu beneficiaza de ele cetatenii carora le sint adresate? Nu-mi pot explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape?

Am decis sa efectuam o vizita in Romania pentru a verifica ce se intimpla de fapt, care este legislatia romanesca, cum sint tratati in tara dumneavoastra romanii saraci, femeile, copiii, care sint masurile luate, ajutoarele sociale pentru categoriile defavorizate, care sint salariile, conditiile de viata ale romanilor? Caci sintem pur si simplu masacrati, sufocati de aceasta masiva imigratie din Romania."

traian lazar
2007-11-02 23:53:18

Delicventa exportata trebuie tratata in primul rand in tara ,prin:

--regim de detentie sever,puscaria nu trbuie sa fie casa de odihna
--condamnatii sa-si plateasca intretinerea :paza, mancarea si spalarea lenjeriei de corp si pat
--daca nu au bani ,sa munceasca pentru acestea
--in condtiile de mai sus condamnatii care au adus prejudicii materiale sa munceasca pana la recuperarea lor integrala
altfel delicventa nu va nici macar redusa ,iar starpirea .........
Sa auzim si de bine !

FB
2007-11-03 00:22:16

Re: Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! Are dreptate !!!!!.Ce naste pisica ,soareci mananca !

La 2007-11-02 23:48:37, Maldini a scris:

> "Italienii nu mai reusesc sa faca distinctia intre romani (care adesea
> muncesc si ajuta economia italiana) si romi. Nu-i mai vrem pe tigani
> in tara noastra. Cu alte cuvinte, nu admitem ca, pe teritoriul tarii
> noastre, copiii si femeile sa traiasca in conditiile inumane din
> taberele nomade, sa fie exploatati pentru a cersi, sa fie vindute
> femeile pentru prostitutie, pentru a face copii.
>
> In Italia, romanii pare sa fi devenit in imaginarul comun sperietoarea
> publica.
>
> Fara indoiala. Romanii sint considerati de catre italieni o etnie
> violenta, care nu are nici macar un minim respect fata de copii sau
> femei, avind de-a dreptul un comportament feroce fata de acestia.
> Intr-adevar, in puscariile noastre cea mai mare parte a detinutilor
> sint romani.
>
> Conform datelor, romanii sint in topul infractiunilor grave precum
> omucideri, violente sexuale.
>
> Cu ani in urma, etnia cea mai violenta era considerata cea albaneza,
> mult mai atroce decit egiptenii sau marocanii. Acum romanii au depasit
> mult in cruzime toate aceste etnii. In mod evident, infractorii cei
> mai periculosi din Romania, precum si oameni foarte disperati, fara
> scrupule, iau drumul Italiei. Este ca si cum noi am trimite in Romania
> criminalii nostri cei mai periculosi.
>
> Adesea, insa, exista riscul generalizarii, al demonizarii unei intregi
> populatii din cauza unor infractori sau criminali romani.
>
> Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu Romania. Insa trebuie
> adoptata o lege mai severa impotriva instalarii abuzive a taberelor
> nomade. Cine nu are de lucru sau posibilitatea de a se intretine in
> Italia, chiar daca este vorba de un cetatean al Uniunii Europene,
> trebuie sa fie expulzat.
>
> Tratatul UE prevede insa libera circulatie pentru cetatenii
> comunitari…
>
> Este adevarat, insa libera circulatie trebuie sa fie limitata atunci
> cind o populatie, fie ea membra UE, constituie un pericol, o alarma
> sociala. Si romanii, in acest moment, reprezinta un pericol in Italia.
> Afirm acest lucru in mod transant.
>
> Care credeti ca sint cauzele acestei situatii dramatice?
>
> Pe de o parte, vina este a legislatiei noastre, care nu prevede masuri
> suficient de severe pentru a expulza imediat infractorii si pentru de
> demola taberele abuzive. Apoi, puscariile noastre sint arhipline de
> infractori romani. Acestia ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa in
> puscariile romanesti. Noi cheltuim deja prea mult pentru infractorii
> nostri, orice detinut ne costa mai mult de 15-18.000 pe an. Pe de alta
> parte, cred ca vina apartine Guvernului roman, caci, fie face legi
> scelerate, cretine care forteaza cetatenii sa emigreze in masa, fie
> este incapabil sa ofere raspunsuri la problemele sociale ale
> propriilor cetateni, nu le ofera posibilitatea de a avea de lucru in
> tara lor, nu ofera conditiile unui standard de viata normal,
> civilizat. In acest sens, ma intreb ce se intimpla cu fondurile
> europene destinate Romaniei? In miinile cui ajung aceste fonduri, daca
> nu beneficiaza de ele cetatenii carora le sint adresate? Nu-mi pot
> explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din
> ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape?
>
> Am decis sa efectuam o vizita in Romania pentru a verifica ce se
> intimpla de fapt, care este legislatia romanesca, cum sint tratati in
> tara dumneavoastra romanii saraci, femeile, copiii, care sint masurile
> luate, ajutoarele sociale pentru categoriile defavorizate, care sint
> salariile, conditiile de viata ale romanilor? Caci sintem pur si
> simplu masacrati, sufocati de aceasta masiva imigratie din Romania."
>
> Foarte interesant ce spune fica lui Mussolini. Noroc ca pe tat-su l-au intors cu picioarele-n sus ca altfel ne triemeteai un citat de la un celebru personaj de trista amintire.Pai ce ar putea debita fica unui fascist notoriu ?
>

nelu
2007-11-03 00:34:12

Re: Exagerat

Ai fost in vizita in Romania si vrei sa mergi din nou ,deci ai decis ca Romani nu sunt criminali care umpla puscariile europei ,probabil nu ai fost prin tarile EU unde romani si nu ma refer la RRomi sunt cei ma-i detestati europeni,in cea ce priveste postarile celor care dau vina pe tiganii,ei sunt romani asa cum este seful statului ,daca fura ,violeaza si ucid,asta au invatat in Romania,acolo sunt nascuti crescuti,instruiti ,educati deci sunt ROMANI.La 2007-11-02 22:49:49, zwilling carol a scris:

> Subscriu celor spuse de fotbalistul Mutu....
> Adaug si imi mentin parerea ca in Europa se gasesc criminali si hoti
> si Mafioti mult mai periculosi decat rromii din Romania(poate si ceva
> romani)cum ar fi din migratia ilegala ce a fost din Albania,Rusii si
> Bulgarii,poate doar au un singur merit acestia ca au procedat si
> procedeaza raul cu mai multa discretie si inteligenta.....adica mai
> putin "popular".
> Refuz sa cred ca o Italie si o Europa poate sa mai fie azi in stare sa
> acuze o tara si intregul ei popor din cauza unor mici grupe sau
> persoane ce nu au stiut decat profesia infractiunii.......
>

CID
2007-11-03 00:43:00

la Roma ca la Roma, dar in Romania sa vedeti...

Bietii tigani, ca si evreii, neam asuprit.

evreu mandru din israel
2007-11-03 00:47:57

Vezi , katty...

cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!

synd
2007-11-03 00:58:07

Re: Cineva IUBESTE a se Juca cu FOCUL! Oare cine?

La 2007-11-02 23:21:30, LucaRO a scris:

> In italia in momentul actual este o criza mare de DEMOCRATIE.
> CentrulStang la putere a aprins focul si Dreapta nu esita sa arunce
> benzina pe foc. Iata primele semnale ajung: La ora 20:30 aici la Roma
> au fost agredati 3 romani, unul dintre care pare sa fie grav ranit, de
> grupuri de mascati cu bastoane si casti moto in cap, faptul sa
> petrecut in strada Casilina e via di Torraccia la periferia di Tor
> Bella Monaca in parcarea unui SuperMarket Lidl.
> Ma intreb ce au de gand autoritatile romane?
> Nu e timp de pierdut si de asteptat cu mana in mana, e o situatie
> grava care nu are precedente in isotria romaniei.
> Sunt ferm convins ca va invinge BUNUL TIMNT, dar nu se merita sa faci
> propaganda de a speria cetateni romani sa nu mai imigreze in IT. Sper
> ca si romani sa fie costiienti si sa nu se lase invinse de frica
> masmediatica. Nu e de uitat ca poporul italian e un popor foarte
> acolient si generos cu cei care au nevoie in mod firesc cu straini
> imigrazi, E un moment de prova si trebuesc facute alegeri cu privire
> la VIITOR si nu o situatie TEMPORALA care sa potoleasca ISTINTIVITATEA
> fie romana ca si italiana.
> Curaj si mandri ca suntem romani, avem si alte frumusete si capacitati
> de a comunica altora si chair si in it.
> Ma mira Mutu si Chivu cum de nu protesteaza, sa salte o partida, cand
> sa adoptat un decret lege cu caracter specific la adresa unuei
> comunitati si fara a combate DELINQUENZA comuna, care e o problema
> generala. Un exemplu as dori sa fie Gian Franco Fini si Umberto Bossi
> care nu am manifestat NICIODATA impotriva DELIQUENTEI locale in SUDUL
> IT unde domina la CAMORRA, NDRANGHETA, si nu ca ultima la MAFIA! De
> ce, oare delinquienza are o culoare sau nu raprezinta aceias problema
> si aceia disvaloare sociala? Stiu eu de ce...pentru ca are nevoie de
> VOTUL lor, chair daca sunt MAFIOTI si DELINQUENTI. Totul se aduna la
> un numarator comun: PROPAANDA ELECTORALA si STOP. Problema romanilor
> care fura si delinque in ori ce fel in it nu o sa fie rezolvat asa de
> usor, pentru ca romani in IT sunt o comunitate foarte mare si fara
> nici o raprezentanta, nici cea care se AUTONUMESTE partidul romanilor
> din it sau ASOCIATIA romanilor din IT, pentru ca romani in IT de
> obicei se integreaza in familile italiane si fabricile lor si nu e un
> grup care traieste impreuna undeva, sunt doar locuri ca si periferiile
> unde casele sunt mai acesibile dar nimenea nu a dat mandat, chair
> politic, nimanuia in IT de a il RAPREZENTA si deci nu exista un
> INTERLOCUTOR doar singura recunoscut de toti sunt AUTORITATIEL
> CONSOLARE, dar sa nu le deranjam, sau inchis in vila si nu se stie
> nimica de nimenea, e ceva de LUMEA a TREA! Singura alternativa ar fi
> sa penalizam clasa politica actuala (si ceia din trecut) la momentul
> de VOTare! Cu respect si stima numai bine si sa uitam repede de rele
> si sa priviim la viitor, trebue sa traim impreuna si in fratie si voie
> buna! Dumnezeu sa ne Ajute pe TOTI! ciao
>
Domnule LucaRo,

Faptul ca un partid sau altul, indiferent de "culoarea" sa , aflat in opozitie, incearca sa instrumentalizeze acest caz in interese proprii este firesc. Face parte din "jocul" democratic. Daca stanga, respectiv partidele din coalitia premierului Prodi, s-ar afla in opozitie, fii sigur ca si ea ar proceda identic.

Problema este insa alta. Imagineaza-ti dumneta ca ai fi italian- incearca un efort sporit si inchipuie-ti ca ai "mai" fi si austriac, german, francez, olandez, englez s.a.m.d.-, si ti-ai vedea tara natala napadita de imigranti- neinvitati de nimeni, de altfel-, care ignora deliberat legile si cutumele statului in care s-au stabilit, terorizand, prin fapte nesabuite, uneori prin crime odioase, populatia localnica.

Fa inca un efort si imagineaza-ti dumneata ca milioane de imigranti - neinvitati de nimeni -, ar napadi in decursul catorva ani Romania si, similar starilor inregistrate in intreaga Europa Occidentala, ar teroriza locuitorii tarii prin crime, jafuri si violuri si, in plus, asemenea unor grupuri din diaspora islamista, ar pregati sau, dupa caz (vezi Spania, Anglia, Franta), ar savarsi prin acte teroriste adevarata carnagii in randul localnicilor. Ei, cum ai reactiona dumneata la o atare situatie?

Principala obligatie a fiecarui imigrant, indiferent de unde vine si unde se stabileste, este respectul fata de lege, este respectul fata de traditiile si cultura statului adoptiv.

"Auschwitz" pentru romani? Ei bine, pentru cei care considera Italia si nu numai un "Auschwitz" exista o solutie optima: sa se intoarca de unde au plecat! Nimeni nu va regreta absenta lor!

katty1
2007-11-03 01:05:49

Re: Vezi , katty...

La 2007-11-03 00:47:57, evreu mandru din israel a scris:

> cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!
>


Ntz, ca l-ati patentat voi deja !!! :-))

Maldini
2007-11-03 01:12:17

Re: Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! Are dreptate !!!!!.Ce naste pisica ,soareci mananca !

In tara ei are dreptul sa faca si sa zica ce vrea. romanii nu sunt doriti in italia si cu asta basta. chestia cu tigania nu e ceva nou in europa de sute de ani suntem confundati cu tiganii, noi suntem de vina, spune-mi sincer cine are nevoie de asa o migratie in masa ? 2 milioane de romanii in italia ? nu ti se pare ciudat ?
La 2007-11-03 00:22:16, FB a scris:

> La 2007-11-02 23:48:37, Maldini a scris:
>
> > "Italienii nu mai reusesc sa faca distinctia intre romani (care adesea
> > muncesc si ajuta economia italiana) si romi. Nu-i mai vrem pe tigani
> > in tara noastra. Cu alte cuvinte, nu admitem ca, pe teritoriul tarii
> > noastre, copiii si femeile sa traiasca in conditiile inumane din
> > taberele nomade, sa fie exploatati pentru a cersi, sa fie vindute
> > femeile pentru prostitutie, pentru a face copii.
> >
> > In Italia, romanii pare sa fi devenit in imaginarul comun sperietoarea
> > publica.
> >
> > Fara indoiala. Romanii sint considerati de catre italieni o etnie
> > violenta, care nu are nici macar un minim respect fata de copii sau
> > femei, avind de-a dreptul un comportament feroce fata de acestia.
> > Intr-adevar, in puscariile noastre cea mai mare parte a detinutilor
> > sint romani.
> >
> > Conform datelor, romanii sint in topul infractiunilor grave precum
> > omucideri, violente sexuale.
> >
> > Cu ani in urma, etnia cea mai violenta era considerata cea albaneza,
> > mult mai atroce decit egiptenii sau marocanii. Acum romanii au depasit
> > mult in cruzime toate aceste etnii. In mod evident, infractorii cei
> > mai periculosi din Romania, precum si oameni foarte disperati, fara
> > scrupule, iau drumul Italiei. Este ca si cum noi am trimite in Romania
> > criminalii nostri cei mai periculosi.
> >
> > Adesea, insa, exista riscul generalizarii, al demonizarii unei intregi
> > populatii din cauza unor infractori sau criminali romani.
> >
> > Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu Romania. Insa trebuie
> > adoptata o lege mai severa impotriva instalarii abuzive a taberelor
> > nomade. Cine nu are de lucru sau posibilitatea de a se intretine in
> > Italia, chiar daca este vorba de un cetatean al Uniunii Europene,
> > trebuie sa fie expulzat.
> >
> > Tratatul UE prevede insa libera circulatie pentru cetatenii
> > comunitari…
> >
> > Este adevarat, insa libera circulatie trebuie sa fie limitata atunci
> > cind o populatie, fie ea membra UE, constituie un pericol, o alarma
> > sociala. Si romanii, in acest moment, reprezinta un pericol in Italia.
> > Afirm acest lucru in mod transant.
> >
> > Care credeti ca sint cauzele acestei situatii dramatice?
> >
> > Pe de o parte, vina este a legislatiei noastre, care nu prevede masuri
> > suficient de severe pentru a expulza imediat infractorii si pentru de
> > demola taberele abuzive. Apoi, puscariile noastre sint arhipline de
> > infractori romani. Acestia ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa in
> > puscariile romanesti. Noi cheltuim deja prea mult pentru infractorii
> > nostri, orice detinut ne costa mai mult de 15-18.000 pe an. Pe de alta
> > parte, cred ca vina apartine Guvernului roman, caci, fie face legi
> > scelerate, cretine care forteaza cetatenii sa emigreze in masa, fie
> > este incapabil sa ofere raspunsuri la problemele sociale ale
> > propriilor cetateni, nu le ofera posibilitatea de a avea de lucru in
> > tara lor, nu ofera conditiile unui standard de viata normal,
> > civilizat. In acest sens, ma intreb ce se intimpla cu fondurile
> > europene destinate Romaniei? In miinile cui ajung aceste fonduri, daca
> > nu beneficiaza de ele cetatenii carora le sint adresate? Nu-mi pot
> > explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din
> > ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape?
> >
> > Am decis sa efectuam o vizita in Romania pentru a verifica ce se
> > intimpla de fapt, care este legislatia romanesca, cum sint tratati in
> > tara dumneavoastra romanii saraci, femeile, copiii, care sint masurile
> > luate, ajutoarele sociale pentru categoriile defavorizate, care sint
> > salariile, conditiile de viata ale romanilor? Caci sintem pur si
> > simplu masacrati, sufocati de aceasta masiva imigratie din Romania."
> >
> > Foarte interesant ce spune fica lui Mussolini. Noroc ca pe tat-su l-au intors cu picioarele-n sus ca altfel ne triemeteai un citat de la un celebru personaj de trista amintire.Pai ce ar putea debita fica unui fascist notoriu ?
> >
>
>

FB
2007-11-03 02:10:29

Re: Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! Are dreptate !!!!!.Ce naste pisica ,soareci mananca !

Aladin
2007-11-03 02:47:24

Nu e fica e nepoata.

Si sa fie clar ! confuzia e una voita; cine cunoaste in afara granitelor Romaniei diferenta (fonetica) intre roman si rroman ? Acestia din dorinta de a scapa de tinicheaua castigata de secole de;; " tigan" au adoptat nestingheriti si chiar incurajati, denumirea de rromi. Oare tiganii din ungaria,bulgaria,serbia,rusia se autonumesc rromi ?

Huhurianu
2007-11-03 03:48:52

Re: Cineva IUBESTE a se Juca cu FOCUL! Oare cine? / Dzeu. sa-ti dea numai bine!

La 2007-11-02 23:21:30, LucaRO a scris:

> In italia in momentul actual este o criza mare de DEMOCRATIE.
> CentrulStang la putere a aprins focul si Dreapta nu esita sa arunce
> benzina pe foc. Iata primele semnale ajung: La ora 20:30 aici la Roma
> au fost agredati 3 romani, unul dintre care pare sa fie grav ranit, de
> grupuri de mascati cu bastoane si casti moto in cap, faptul sa
> petrecut in strada Casilina e via di Torraccia la periferia di Tor
> Bella Monaca in parcarea unui SuperMarket Lidl.
> Ma intreb ce au de gand autoritatile romane?
> Nu e timp de pierdut si de asteptat cu mana in mana, e o situatie
> grava care nu are precedente in isotria romaniei.
> Sunt ferm convins ca va invinge BUNUL TIMNT, dar nu se merita sa faci
> propaganda de a speria cetateni romani sa nu mai imigreze in IT. Sper
> ca si romani sa fie costiienti si sa nu se lase invinse de frica
> masmediatica. Nu e de uitat ca poporul italian e un popor foarte
> acolient si generos cu cei care au nevoie in mod firesc cu straini
> imigrazi, E un moment de prova si trebuesc facute alegeri cu privire
> la VIITOR si nu o situatie TEMPORALA care sa potoleasca ISTINTIVITATEA
> fie romana ca si italiana.
> Curaj si mandri ca suntem romani, avem si alte frumusete si capacitati
> de a comunica altora si chair si in it.
> Ma mira Mutu si Chivu cum de nu protesteaza, sa salte o partida, cand
> sa adoptat un decret lege cu caracter specific la adresa unuei
> comunitati si fara a combate DELINQUENZA comuna, care e o problema
> generala. Un exemplu as dori sa fie Gian Franco Fini si Umberto Bossi
> care nu am manifestat NICIODATA impotriva DELIQUENTEI locale in SUDUL
> IT unde domina la CAMORRA, NDRANGHETA, si nu ca ultima la MAFIA! De
> ce, oare delinquienza are o culoare sau nu raprezinta aceias problema
> si aceia disvaloare sociala? Stiu eu de ce...pentru ca are nevoie de
> VOTUL lor, chair daca sunt MAFIOTI si DELINQUENTI. Totul se aduna la
> un numarator comun: PROPAANDA ELECTORALA si STOP. Problema romanilor
> care fura si delinque in ori ce fel in it nu o sa fie rezolvat asa de
> usor, pentru ca romani in IT sunt o comunitate foarte mare si fara
> nici o raprezentanta, nici cea care se AUTONUMESTE partidul romanilor
> din it sau ASOCIATIA romanilor din IT, pentru ca romani in IT de
> obicei se integreaza in familile italiane si fabricile lor si nu e un
> grup care traieste impreuna undeva, sunt doar locuri ca si periferiile
> unde casele sunt mai acesibile dar nimenea nu a dat mandat, chair
> politic, nimanuia in IT de a il RAPREZENTA si deci nu exista un
> INTERLOCUTOR doar singura recunoscut de toti sunt AUTORITATIEL
> CONSOLARE, dar sa nu le deranjam, sau inchis in vila si nu se stie
> nimica de nimenea, e ceva de LUMEA a TREA! Singura alternativa ar fi
> sa penalizam clasa politica actuala (si ceia din trecut) la momentul
> de VOTare! Cu respect si stima numai bine si sa uitam repede de rele
> si sa priviim la viitor, trebue sa traim impreuna si in fratie si voie
> buna! Dumnezeu sa ne Ajute pe TOTI! ciao
>

Huhurianu
2007-11-03 03:50:54

Re: Exagerat / Carolica ai dreptate, Nelule si tu esti crescut, educat in RO, deci esti roman!

La 2007-11-02 22:49:49, zwilling carol a scris:

> Subscriu celor spuse de fotbalistul Mutu....
> Adaug si imi mentin parerea ca in Europa se gasesc criminali si hoti
> si Mafioti mult mai periculosi decat rromii din Romania(poate si ceva
> romani)cum ar fi din migratia ilegala ce a fost din Albania,Rusii si
> Bulgarii,poate doar au un singur merit acestia ca au procedat si
> procedeaza raul cu mai multa discretie si inteligenta.....adica mai
> putin "popular".
> Refuz sa cred ca o Italie si o Europa poate sa mai fie azi in stare sa
> acuze o tara si intregul ei popor din cauza unor mici grupe sau
> persoane ce nu au stiut decat profesia infractiunii.......
>

Huhurianu
2007-11-03 04:01:58

Maldinii nu meriti numele de roman, ''ciudata mare emigrare'' a romanilor e cauzata de marea

saracie si coruptie din Romania! Ori nu stiai, ori te faci ca nu stiai!!!!!!!!


La 2007-11-02 23:48:37, Maldini a scris:

> "Italienii nu mai reusesc sa faca distinctia intre romani (care adesea
> muncesc si ajuta economia italiana) si romi. Nu-i mai vrem pe tigani
> in tara noastra. Cu alte cuvinte, nu admitem ca, pe teritoriul tarii
> noastre, copiii si femeile sa traiasca in conditiile inumane din
> taberele nomade, sa fie exploatati pentru a cersi, sa fie vindute
> femeile pentru prostitutie, pentru a face copii.
>
> In Italia, romanii pare sa fi devenit in imaginarul comun sperietoarea
> publica.
>
> Fara indoiala. Romanii sint considerati de catre italieni o etnie
> violenta, care nu are nici macar un minim respect fata de copii sau
> femei, avind de-a dreptul un comportament feroce fata de acestia.
> Intr-adevar, in puscariile noastre cea mai mare parte a detinutilor
> sint romani.
>
> Conform datelor, romanii sint in topul infractiunilor grave precum
> omucideri, violente sexuale.
>
> Cu ani in urma, etnia cea mai violenta era considerata cea albaneza,
> mult mai atroce decit egiptenii sau marocanii. Acum romanii au depasit
> mult in cruzime toate aceste etnii. In mod evident, infractorii cei
> mai periculosi din Romania, precum si oameni foarte disperati, fara
> scrupule, iau drumul Italiei. Este ca si cum noi am trimite in Romania
> criminalii nostri cei mai periculosi.
>
> Adesea, insa, exista riscul generalizarii, al demonizarii unei intregi
> populatii din cauza unor infractori sau criminali romani.
>
> Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu Romania. Insa trebuie
> adoptata o lege mai severa impotriva instalarii abuzive a taberelor
> nomade. Cine nu are de lucru sau posibilitatea de a se intretine in
> Italia, chiar daca este vorba de un cetatean al Uniunii Europene,
> trebuie sa fie expulzat.
>
> Tratatul UE prevede insa libera circulatie pentru cetatenii
> comunitari…
>
> Este adevarat, insa libera circulatie trebuie sa fie limitata atunci
> cind o populatie, fie ea membra UE, constituie un pericol, o alarma
> sociala. Si romanii, in acest moment, reprezinta un pericol in Italia.
> Afirm acest lucru in mod transant.
>
> Care credeti ca sint cauzele acestei situatii dramatice?
>
> Pe de o parte, vina este a legislatiei noastre, care nu prevede masuri
> suficient de severe pentru a expulza imediat infractorii si pentru de
> demola taberele abuzive. Apoi, puscariile noastre sint arhipline de
> infractori romani. Acestia ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa in
> puscariile romanesti. Noi cheltuim deja prea mult pentru infractorii
> nostri, orice detinut ne costa mai mult de 15-18.000 pe an. Pe de alta
> parte, cred ca vina apartine Guvernului roman, caci, fie face legi
> scelerate, cretine care forteaza cetatenii sa emigreze in masa, fie
> este incapabil sa ofere raspunsuri la problemele sociale ale
> propriilor cetateni, nu le ofera posibilitatea de a avea de lucru in
> tara lor, nu ofera conditiile unui standard de viata normal,
> civilizat. In acest sens, ma intreb ce se intimpla cu fondurile
> europene destinate Romaniei? In miinile cui ajung aceste fonduri, daca
> nu beneficiaza de ele cetatenii carora le sint adresate? Nu-mi pot
> explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din
> ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape?
>
> Am decis sa efectuam o vizita in Romania pentru a verifica ce se
> intimpla de fapt, care este legislatia romanesca, cum sint tratati in
> tara dumneavoastra romanii saraci, femeile, copiii, care sint masurile
> luate, ajutoarele sociale pentru categoriile defavorizate, care sint
> salariile, conditiile de viata ale romanilor? Caci sintem pur si
> simplu masacrati, sufocati de aceasta masiva imigratie din Romania."
>
>
>

ionion
2007-11-03 04:41:30

Felicitari Politiei Romaniei ca incepe sa faca lumina in catunul romanesc.

Pozitia pe care a exprimat-o Romania si in special faptul ca un reprezentant al Romaniei s-a adresat concret rromilor face ca situatia in jurul asasinilor care detin un pasaport romanesc sa se cristalizeze.
Romanii nu pot fi nationalisti, dar sunt obligati sa-si apere renumele , sa-si apere Patria.
Nimeni nu obliga pe nimeni sa fii detinator de pasaport romanesc.

ionion
2007-11-03 04:53:51

In Romania trebuiesc formate grupe de aparare civile a populatiei locale impotriva

ionion
2007-11-03 05:04:20

La expulzarie masive care vor urma Politia Romana ar trebui in mod colegial sa ajutePolitia Italiana

in munca enorma pe care o asteapta.
In timpuil procesului de expulzare printr-o legatura telefonica, fax si E-mail cu organele din tara ar trebui depistati de la bun inceput cei care vorbesc cum s-ar zice limba romana, dar de fapt sunt titulari in tara de obarsie de pasapoarte ale Ucrainei sau ale asa zisei "republici molovenesti".
Nu inviodiez munca care ii asteapta pe membrii Politiei si Jandarmeriei Romaniei pentruca din tarile membre EU vor fi expulzati sute de mii de cetateni care sustin verbal ca sunt de origine din Romania fara sa dovedeasca cu documente legale acest lucru.
Personal, trimitem Ambasadei Romaniei, zeci de pasapoarte de fabricatie romaneasca dar care vadit au fost falsificate si nu sunt documente care sa autentifice persoana detinatoare a acestor documente. Deocamdat persoanele cu pricina sunt retinute in centre speciale unde primesc pe perioada maxima de 72 de ore asistenta sociala medicala gratuit si deasemenea expulzarea se va face pn mijloace terestre speciale cu destinatia Romania.

ionion
2007-11-03 05:34:30

pt zwilling carol din israel (...@012.net.il)

In cursul zilei de azi voi depune o intrebare la Ambasada Statului Lui Israel daca in urma unor angajamente luate in scris de cetateni ai statului Israel va fi posibila deportarea unor cetateni romani de origine rroma direct la Tel-Aviv,
Pentru statul roman sa stiti ca ar fi un ajuotor substantial si ati da dovada de un inalt grad de patriotism.
Baieit fiti romani pana la capat si salvati-i pe rromi.

Adrian v.D.
2007-11-03 06:14:26

Re: Vezi , katty...

La 2007-11-03 01:05:49, katty1 a scris:

> La 2007-11-03 00:47:57, evreu mandru din israel a scris:
>
> > cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!
> >
>
>
> Ntz, ca l-ati patentat voi deja !!! :-))
---------------------
Doamna Katty,cinismul de care dati dovada intrece orice granita a bunului simt.In cazul de fata:Romania are in jur de 2 milioane de cetateni romani in Italia.Daca ,prin absurd,italienii ar face niste lagare de concentrare cu ei,iar din ei ar ramane doar cateva mii?Ce-ati simti?Si sa mai zica un suedez ce spuneti dvs.......Cum v-ati simti?
Adrian
>

georgems
2007-11-03 06:24:29

Re: Delicventa exportata trebuie tratata in primul rand in tara PREVENTIV

La 2007-11-02 23:53:18, traian lazar a scris:

> --regim de detentie sever,puscaria nu trbuie sa fie casa de odihna
> --condamnatii sa-si plateasca intretinerea :paza, mancarea si
> spalarea lenjeriei de corp si pat
> --daca nu au bani ,sa munceasca pentru acestea
> --in condtiile de mai sus condamnatii care au adus prejudicii
> materiale sa munceasca pana la recuperarea lor integrala
> altfel delicventa nu va nici macar redusa ,iar starpirea .........
> Sa auzim si de bine !
>
Dom'le parca mi-ai citit gandurile si ideile, total de acord cu tine,degeaba dam ani de puscarie cand hotii si criminalii se duc acolo ca la seminar,hotel statiunede odihna si instruire.Statul absoarbe banii de la gura oamenilor cinstiti sa tina cu casa ,masa criminalii, care dupa ce ies la liber ataca pe aceeasi cetateni cinstiti.E o problema de sistem si de efectul puscariei.Toti oamenii muncesc intr-un fel sau altul sa-si castige painea cea de toate zilele. Statul , societatea pedepseste cei ce nu respecta regulile de convietuire civilizate prin izolarea de societate, corect, da casa, masa plus cheltuielile de paza ar trebui zic eu platite de criminali, cash daca au sau munca daca nu.

ionion
2007-11-03 08:16:39

Garzile de aparare trebuie sa fie fondate in fiecare localitate.

Fondurile alocate din bugetul statului care intra acum in buzunarul fara fund al Politiei si Jandarmeriei Romaniei trebuiesc indreptate catre bugetul Garzilor de Aparare a populatiei civile si sistat imediat ajutorul social dat Politiei si Jandarmeriri Romaniei pentru incapacitate functionala totala.

zwilling carol
2007-11-03 08:28:24

Re: pt zwilling carol din israel (...@012.net.il)

La 2007-11-03 05:34:30, ionion a scris:

> In cursul zilei de azi voi depune o intrebare la Ambasada Statului Lui
> Israel daca in urma unor angajamente luate in scris de cetateni ai
> statului Israel va fi posibila deportarea unor cetateni romani de
> origine rroma direct la Tel-Aviv,
> Pentru statul roman sa stiti ca ar fi un ajuotor substantial si ati da
> dovada de un inalt grad de patriotism.
> Baieit fiti romani pana la capat si salvati-i pe rromi.
>
Iepurasule,cat de simpatic te-as crede dar ca sa-ti dau o replica potrivita...ai zice ca sunt rasist.Daaaar totusi nu as avea nimic impotriva sa li-se acorde ajutorul si nu numai a Israelului celor rromi ce de altfel sunt romani ca si mine evreu roman cu conditia sa fie demni ca oameni in societatea care ar urmasa traiasca.Daaar se mai spune ca ce se naste din pisica,pisica se numeste.
Oricum in Israel avem si Tiganii nostri.....:-)))
Duminica buna.
Carol

Ionescu2007
2007-11-03 08:37:40

Ochi pentru ochi dinte pentru dinte

Ar trebui introdusa si in Romania pedeapsa cu moartea pentru criminali. De ce oamenii cinstiti dintr-o o tara saraca sa suporte cheltuieli de intretinere ale puscariasilor timp de ani de zile?...
Pe de alta parte, e si vina statului roman ca exista atat de multi infractori. E clar ca educatia si respectarea legilor (aplicarea legilor!) nu sunt, din pacate, prioritatea acestei natii... Aceastea nu sunt VALORI ale constiintei sociale in Romania...
Consecintele... se vad....

geek-a-contra
2007-11-03 08:40:56

Re: Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! Are dreptate !!!!!.Ce naste pisica ,soareci mananca !

La 2007-11-03 01:12:17, Maldini a scris:

> In tara ei are dreptul sa faca si sa zica ce vrea. romanii nu sunt
> doriti in italia si cu asta basta. chestia cu tigania nu e ceva nou in
> europa de sute de ani suntem confundati cu tiganii, noi suntem de
> vina, spune-mi sincer cine are nevoie de asa o migratie in masa ? 2
> milioane de romanii in italia ? nu ti se pare ciudat ?


de un' ai scos asta cu "2 milioane de romani in italia"? sint numai cca 360.000 iar majoritatea au permise de munca. cifrele pe care le folosesti arata destul de limpede cit de "bine" cunosti situatia de acolo.

si chiar 2 milioane de ar fi, intrebarea ta cu "cine are nevoie de asa o migratie in masa ?" este la fel de valabila si pentru milioanele de italieni care impinzisera europa in anii '60 si america la inceput de secol XX. dar daca tot vrei un raspuns: marea majoritate a milioanelor alea cauta un job si o viata mai buna...........

Phil
2007-11-03 08:48:46

Re: Vezi , katty...

La 2007-11-03 06:14:26, Adrian v.D. a scris:

care "doamna" bre, you're out of your mind?

> La 2007-11-03 01:05:49, katty1 a scris:
>
> > La 2007-11-03 00:47:57, evreu mandru din israel a scris:
> >
> > > cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!
> > >
> >
> >
> > Ntz, ca l-ati patentat voi deja !!! :-))
> ---------------------
> Doamna Katty,cinismul de care dati dovada intrece orice granita a
> bunului simt.In cazul de fata:Romania are in jur de 2 milioane de
> cetateni romani in Italia.Daca ,prin absurd,italienii ar face niste
> lagare de concentrare cu ei,iar din ei ar ramane doar cateva
> mii?Ce-ati simti?Si sa mai zica un suedez ce spuneti dvs.......Cum
> v-ati simti?
> Adrian
> >
>
>

ionion
2007-11-03 08:55:09

Re: pt zwilling carol din israel (...@012.net.il) : sunt stupefiat de refuzul tau !Duminica sau neduminica, pentru mine martea este zi de repaus.
Personal cred ca in primul rand rromii trebuiesc ajutati foarte mult de catre
statul Lui Israel pentruca o parte a populatiei acestui stat din pacate a avut de-a face cu rasismul si consecintele acestuia.
De acea consider o obligatie morala din partea evreilor de a ajuta populatia
rroma a Planetei Pamant chiar fie numai prin asistente juridica gratuita.
Rromii trebuiesc aparati in fata legii si nu declarat ca ce naste din pisica , pisica se numeste !
Nu inteleg jocul de cuvinte mai ales al unui membru al comunitatii alese de Dumnezeu pe Planeta Pamant, fii te rog mai explicit.
Multumesc anticipat.
La 2007-11-03 08:28:24, zwilling carol a scris:

> La 2007-11-03 05:34:30, ionion a scris:
>
> > In cursul zilei de azi voi depune o intrebare la Ambasada Statului Lui
> > Israel daca in urma unor angajamente luate in scris de cetateni ai
> > statului Israel va fi posibila deportarea unor cetateni romani de
> > origine rroma direct la Tel-Aviv,
> > Pentru statul roman sa stiti ca ar fi un ajuotor substantial si ati da
> > dovada de un inalt grad de patriotism.
> > Baieit fiti romani pana la capat si salvati-i pe rromi.
> >
> Iepurasule,cat de simpatic te-as crede dar ca sa-ti dau o replica
> potrivita...ai zice ca sunt rasist.Daaaar totusi nu as avea nimic
> impotriva sa li-se acorde ajutorul si nu numai a Israelului celor
> rromi ce de altfel sunt romani ca si mine evreu roman cu conditia sa
> fie demni ca oameni in societatea care ar urmasa traiasca.Daaar se mai
> spune ca ce se naste din pisica,pisica se numeste.
> Oricum in Israel avem si Tiganii nostri.....:-)))
> Duminica buna.
> Carol
>

ionion
2007-11-03 08:56:13

De fapt nu mai conteaza daca ochi pentru dinte si dinte pentru ureche ....este tot una deja ! ndc

La 2007-11-03 08:37:40, Ionescu2007 a scris:

> Ar trebui introdusa si in Romania pedeapsa cu moartea pentru
> criminali. De ce oamenii cinstiti dintr-o o tara saraca sa suporte
> cheltuieli de intretinere ale puscariasilor timp de ani de zile?...
> Pe de alta parte, e si vina statului roman ca exista atat de multi
> infractori. E clar ca educatia si respectarea legilor (aplicarea
> legilor!) nu sunt, din pacate, prioritatea acestei natii... Aceastea
> nu sunt VALORI ale constiintei sociale in Romania...
> Consecintele... se vad....
>

ionion
2007-11-03 08:58:12

Re: Nu e fica e nepoata, dar nu directa- este prin alianta nepoata pentruca


precum ulterior a recunoscut in anumite cercuri se stie ca in timpul mariajului a avut o aventura de scurta durata.


La 2007-11-03 02:47:24, Aladin a scris:

> Si sa fie clar ! confuzia e una voita; cine cunoaste in afara
> granitelor Romaniei diferenta (fonetica) intre roman si rroman ?
> Acestia din dorinta de a scapa de tinicheaua castigata de secole de;;
> " tigan" au adoptat nestingheriti si chiar incurajati, denumirea de
> rromi. Oare tiganii din ungaria,bulgaria,serbia,rusia se autonumesc
> rromi ?
>

Phil
2007-11-03 09:04:28

Re: pt zwilling carol din israel (...@012.net.il)

La 2007-11-03 08:28:24, zwilling carol a scris:

lasa-l ca ie dus de mult!

> La 2007-11-03 05:34:30, ionion a scris:
>
> > In cursul zilei de azi voi depune o intrebare la Ambasada Statului Lui
> > Israel daca in urma unor angajamente luate in scris de cetateni ai
> > statului Israel va fi posibila deportarea unor cetateni romani de
> > origine rroma direct la Tel-Aviv,
> > Pentru statul roman sa stiti ca ar fi un ajuotor substantial si ati da
> > dovada de un inalt grad de patriotism.
> > Baieit fiti romani pana la capat si salvati-i pe rromi.
> >
> Iepurasule,cat de simpatic te-as crede dar ca sa-ti dau o replica
> potrivita...ai zice ca sunt rasist.Daaaar totusi nu as avea nimic
> impotriva sa li-se acorde ajutorul si nu numai a Israelului celor
> rromi ce de altfel sunt romani ca si mine evreu roman cu conditia sa
> fie demni ca oameni in societatea care ar urmasa traiasca.Daaar se mai
> spune ca ce se naste din pisica,pisica se numeste.
> Oricum in Israel avem si Tiganii nostri.....:-)))
> Duminica buna.
> Carol
>

Phil
2007-11-03 09:14:14

Re: pt zwilling carol din israel (...@012.net.il)

La 2007-11-03 08:28:24, zwilling carol a scris:

ce dreaq ti-am zis, he is not funny anymore, he think he is!

> La 2007-11-03 05:34:30, ionion a scris:
>
> > In cursul zilei de azi voi depune o intrebare la Ambasada Statului Lui
> > Israel daca in urma unor angajamente luate in scris de cetateni ai
> > statului Israel va fi posibila deportarea unor cetateni romani de
> > origine rroma direct la Tel-Aviv,
> > Pentru statul roman sa stiti ca ar fi un ajuotor substantial si ati da
> > dovada de un inalt grad de patriotism.
> > Baieit fiti romani pana la capat si salvati-i pe rromi.
> >
> Iepurasule,cat de simpatic te-as crede dar ca sa-ti dau o replica
> potrivita...ai zice ca sunt rasist.Daaaar totusi nu as avea nimic
> impotriva sa li-se acorde ajutorul si nu numai a Israelului celor
> rromi ce de altfel sunt romani ca si mine evreu roman cu conditia sa
> fie demni ca oameni in societatea care ar urmasa traiasca.Daaar se mai
> spune ca ce se naste din pisica,pisica se numeste.
> Oricum in Israel avem si Tiganii nostri.....:-)))
> Duminica buna.
> Carol
>

CHIORU
2007-11-03 09:31:56

toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu

toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu ce a trecut familia mea in Romania in anii prigoanei legionare si in anii terorii dejiste si ceausiste.
deci : inghititi in sec sau cugetati la soarta destinului ca pe mine ma lasa rece povestioarele astea asa cum si pe voi v-au lasat reci povestioarele noastre.
morala : roata morii se invarte...

ivan naica
2007-11-03 09:48:33

Re: la Roma ca la Roma, dar in Romania sa vedeti...

La 2007-11-03 00:43:00, CID a scris:

> Bietii tigani, ca si evreii, neam asuprit.
> ---------------------------------------------------------
ca si romanii

Catalina Neculau
2007-11-03 09:56:39

Rasism??

As raspunde acuzatiilor de rasism cu o intrebare. Autoritatile romane se dau de ceasul mortii sa caute solutii pentru integrarea romilor, nu sunt la curent cu eforturile comunitatii romilor pentru asta... Cate anchete sociale fac??? Cati copii au trimis la scoala? Problema e mult mai complexa si riscam sa fim depasiti de atitudinea de delasare...dacat sa vina cu crtitci despre ce nu fac autoritatile romane, ar fi mai bine sa vina cu solutii. Am fost la randul meu jefuita pe strada de 3 romi...am scapat, sunt norocoasa, nu am avut soarta italiencei...dar ce fac romii pentru a corecta astfel de comportamente??? Nu e suficient sa spuna ca se dezic de astfel de fapte...nu e vina romanilor ca tresar cand trece pe langa mine un rom...se intampla prea multe si nu se face nimic!!!! As spune chiar ca pe alocuri putem vorbi de discriminare pozitiva...cate persoane de etnie roma nu platesc curentul?? nu platesc impozite?? cati romani de rand isi permit sa nu plateasca???

Huhurianu
2007-11-03 09:57:30

Re: toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu / Nu-i chiar asa conasule Chioru, iaca ca pi mi

La 2007-11-03 09:31:56, CHIORU a scris:

> toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu ce a trecut familia mea
> in Romania in anii prigoanei legionare si in anii terorii dejiste si
> ceausiste.
> deci : inghititi in sec sau cugetati la soarta destinului ca pe mine
> ma lasa rece povestioarele astea asa cum si pe voi v-au lasat reci
> povestioarele noastre.
> morala : roata morii se invarte...
>
>

Huhurianu
2007-11-03 10:01:46

Re: toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu / Nu-i chiar asa conasule Chioru, iaca ca pi mi

minii ma iemotiona intimplarilii foarti tristii al neamurilor tali pa timpul stalinismului si la fel Holocaustu' ma iemotionara si cei 60 muilioane da morti omoriti da comunisti, si cei omoriti de fascisti...

a 2007-11-03 09:31:56, CHIORU a scris:

> toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu ce a trecut familia mea
> in Romania in anii prigoanei legionare si in anii terorii dejiste si
> ceausiste.
> deci : inghititi in sec sau cugetati la soarta destinului ca pe mine
> ma lasa rece povestioarele astea asa cum si pe voi v-au lasat reci
> povestioarele noastre.
> morala : roata morii se invarte...
>
>

katty1
2007-11-03 10:16:06

Re: Vezi , katty...

La 2007-11-03 06:14:26, Adrian v.D. a scris:

> La 2007-11-03 01:05:49, katty1 a scris:
>
> > La 2007-11-03 00:47:57, evreu mandru din israel a scris:
> >
> > > cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!
> > >
> >
> >
> > Ntz, ca l-ati patentat voi deja !!! :-))
> ---------------------
> Doamna Katty,cinismul de care dati dovada intrece orice granita a
> bunului simt.In cazul de fata:Romania are in jur de 2 milioane de
> cetateni romani in Italia.Daca ,prin absurd,italienii ar face niste
> lagare de concentrare cu ei,iar din ei ar ramane doar cateva
> mii?Ce-ati simti?Si sa mai zica un suedez ce spuneti dvs.......Cum
> v-ati simti?
> Adrian
> >
>


Vorbesti vorbe, daca baba ar avea o matura...s-ar numi cometa, sa faca italienii lagare si apoi vorbim. Ceea ce nu este cazul intr-o europa moderna. Deocamdata vad sint expulzat borfasii si oamenii fara ocupatie asta este bine pentru romanii cinstiti calati pe munca. Se despart apele. Ce nu-ti convine ca fiecare tara isi apara interesul cetatenilor sai? Daca fiica-ti sau nevasta patea ce a patit femeia aceea tot asa ai mai fi vorbit? Am impresia ca esti un ipocrit care te ascunzi in spatele vorbelor.

Atamild
2007-11-03 10:28:14

Cinci in branci, gogonata inainte, un proverb spune: sa nu-i bagi pe toti in aceeasi oala.

Am citit zilele trecute intr-un ziar de aici, ca in Anglia nu sunt preferati muncitorii din Romania si din Bulgaria. Prin urmare, daca muncitorii nu sunt bine veniti, cum sa fie acceptati cei care nu doresc sa munceasca si se ocupa cu lucruri rusinoase si criminale, mai ales cand provin din aceste doua tari?....
Matilda

katty1
2007-11-03 10:39:36

Re: pt zwilling carol din israel (...@012.net.il) : sunt stupefiat de refuzul tau !

La 2007-11-03 08:55:09, ionion a scris:

>
>
> Duminica sau neduminica, pentru mine martea este zi de repaus.
> Personal cred ca in primul rand rromii trebuiesc ajutati foarte mult
> de catre
> statul Lui Israel pentruca o parte a populatiei acestui stat din
> pacate a avut de-a face cu rasismul si consecintele acestuia.
> De acea consider o obligatie morala din partea evreilor de a ajuta
> populatia
> rroma a Planetei Pamant chiar fie numai prin asistente juridica
> gratuita.
> Rromii trebuiesc aparati in fata legii si nu declarat ca ce naste din
> pisica , pisica se numeste !
> Nu inteleg jocul de cuvinte mai ales al unui membru al comunitatii
> alese de Dumnezeu pe Planeta Pamant, fii te rog mai explicit.
> Multumesc anticipat.
>Ioane, excelent punctat !!! L-ai vazut...ce naste din pisica..... ha,ha,ha....

simiondan
2007-11-03 10:43:27

un idiot, scrie o tampenie

pe care o dam ca tilu de articol , in ziua!
daca romanii ar fi fost in situatia italienilor, cum credeti ca ar fi reactionat?
am mai postat, cu ceva timp in urma , dar n-a aparut nimic. nu am scris nimic rasist. am spus doar ca notiunea de politica corecta e o utopie .
cati dintre romani, si haideti sa nu ne mai ascundem dupa cires, sunt bucurosi sa aibe o relatie de vecinatate cu tiganii? cate firme din romania, angajeaza tigani? foarte putine cazuri. sunt romanii sau statul roman, singurii vinovati pentru starea asta de lucruri? sunt opriti tiganii sa se integreze in societate?
printre tigani, sunt unii fabulos de bogati. in primul rand, tiganii nu fac aproape nimic pentru tigani. multi , prea multi dintre ei se complac intr-o stare de promiscuitate vecina cu delicventa. daca eu, nu vreau sa ma conformez unor reguli de convietuire minime, cu ce-i de vina statul roman? si cine dracu a avut ideea asta tembela de-a numi tiganii rromi. madalin voicu, un om pentru care am un respect deosebit, foloseste termenul de tigan. cand vorbeste despre etnia sa sau despre el. cine nu i-a permis lui madalin voicu sa ajunga un om respectabil? bineinteles, nu ma astept ca toti tiganii sa ajunga ca madalin voicu. dar macar sa-l asculte si sa-l aibe ca model.

katty1
2007-11-03 10:44:36

Re: Delicventa exportata trebuie tratata in primul rand in tara PREVENTIV

La 2007-11-03 06:24:29, georgems a scris:

> La 2007-11-02 23:53:18, traian lazar a scris:
>
> > --regim de detentie sever,puscaria nu trbuie sa fie casa de odihna
> > --condamnatii sa-si plateasca intretinerea :paza, mancarea si
> > spalarea lenjeriei de corp si pat
> > --daca nu au bani ,sa munceasca pentru acestea
> > --in condtiile de mai sus condamnatii care au adus prejudicii
> > materiale sa munceasca pana la recuperarea lor integrala
> > altfel delicventa nu va nici macar redusa ,iar starpirea .........
> > Sa auzim si de bine !
> >
> Dom'le parca mi-ai citit gandurile si ideile, total de acord cu
> tine,degeaba dam ani de puscarie cand hotii si criminalii se duc acolo
> ca la seminar,hotel statiunede odihna si instruire.Statul absoarbe
> banii de la gura oamenilor cinstiti sa tina cu casa ,masa criminalii,
> care dupa ce ies la liber ataca pe aceeasi cetateni cinstiti.E o
> problema de sistem si de efectul puscariei.Toti oamenii muncesc
> intr-un fel sau altul sa-si castige painea cea de toate zilele. Statul
> , societatea pedepseste cei ce nu respecta regulile de convietuire
> civilizate prin izolarea de societate, corect, da casa, masa plus
> cheltuielile de paza ar trebui zic eu platite de criminali, cash daca
> au sau munca daca nu.
>

Corect, aveti dreptate in ce spuneti.

anakin
2007-11-03 10:51:26

Auschwitz pentru romani

italienii sa nu uite ca si ei cand au emigrat in america in anii 30 au fost la fel ca romanii acum.Au fost expulzati?NU,desi faceau cele mai mari crime,jefuiau.
Sunt urmasi de mafioti.
iar guvernul roman sa nu uite ca si tiganii i-au votat si le-au promis ca le vor apara drepturile.Unde s-a pomenit ca un prim ministru sa fie tras de urechi si sa nu riposteze

ursu livia
2007-11-03 10:56:04

In 2002 guvernul nastase a gratiat mii de infractori ,printre care si pe mailat.

Cea mai buna aparare ,in viziunea romanilor invatati cu minciuna ,hotia si indiferenti la crima fizica si psihica este ... atacul.
Fiecare forumist il apara pe criminal in felul acesta aparandu-i indirect pe cei care au permis ,din vina penala sau iresponsabilitate exportarea acestor infractori in occident.
Trebuie ca sa avem simtul responsabilitatii si al intelegerii civice si sa vedem cu ochii larg deschisi cauzele(de ordin politic,social si economic)si efectele (atat in tara ,cat si-n strainatele )ale mentinerii tarii sub influienta practicilor comuniste.
Guvernul nastase in disperarea lui de a castiga ultimele alegeri parlamentare a gratiat mii de infrcatori,infrcatori care ,alaturi de neamurile lor si-au acordat votul PSD-lui.cei 322 de nonparlamentari romani,isi au ocupate fotoliile prin fapte iresponsabile si penale ale guvernului nastase.
Nu este o exploatare politica a crimelor din Italia ci este un adevar crund care trebuie inteles ca atare.

Se vorbeste f. mult de originea tiganeasca a criminalului mailat,asa dupa cum toate faradelegile infractorilor din occident sunt puse in carca tiganilor.
Nimic mai fals.
Mailat este tigan .doar pentru ca traia in Italia alaturi de tigani?
CINE ESTE MAILAT?
CINE-II SUNT NEAMURILE DIN AVRIG?
DE CE NU SE SCRIE NIMIC DESPRE ACESTE INFORMATII ABSOLUT NECESARE?

Sa nu uitam ca-n tara orasele au fost distruse odata cu aducerea fortei de munca taranesti in combinatele si fabricile comuniste,sa nu uitam ca vinovati de comportamente dusmanoase.necivilizate,distructive la orase sunt marlanii romani.Sa nu uitam ca ei au plecat cu catel si cu purcel in occident "la munca", au plecat pentru ca erau invatati cu hotia din combinatele comuniste, nu cu munca cinstita si grea a campului.Sa nu uitam ca-n satele romanesti au rams doar batranii,iar din fiecare casa de taran sunt emigranti in Italia si Spania.
Cu alte cuvine numarul lor il depaseste cu mult pe cel al tiganilor nomazi.

katty1
2007-11-03 10:59:47

Re: un idiot, scrie o tampenie

...cine nu i-a permis lui madalin voicu sa ajunga un om
> respectabil? bineinteles, nu ma astept ca toti tiganii sa ajunga ca
> madalin voicu. dar macar sa-l asculte si sa-l aibe ca model.
>

Sau lui Sile Dinicu, Jean Constantin si multi altii?

CONU
2007-11-03 11:01:42

Da mai smecherilor,...Tiganii saracii. Cine se ducea dupa revolutie in MERCEDESURI....

Da mai smecherilor,...Tiganii saracii. Cine se ducea dupa revolutie in MERCEDESURI sa-si ia ajutoarul social ? Romanasul amaritul,...ori tziganul ce dadea cu jula cit putea.
Ati orbit cu totii ? Tiganii au facut din furt o "arta"...care i-a facut RENUMITI in toata EUROPA.

Asa ca nu-i mai dati in cap lui Maldini daca spune adevarului pe nume.

================================================

La 2007-11-02 23:48:37, Maldini a scris:

> "Italienii nu mai reusesc sa faca distinctia intre romani (care adesea
> muncesc si ajuta economia italiana) si romi. Nu-i mai vrem pe tigani
> in tara noastra. Cu alte cuvinte, nu admitem ca, pe teritoriul tarii
> noastre, copiii si femeile sa traiasca in conditiile inumane din
> taberele nomade, sa fie exploatati pentru a cersi, sa fie vindute
> femeile pentru prostitutie, pentru a face copii.
>
> In Italia, romanii pare sa fi devenit in imaginarul comun sperietoarea
> publica.
>
> Fara indoiala. Romanii sint considerati de catre italieni o etnie
> violenta, care nu are nici macar un minim respect fata de copii sau
> femei, avind de-a dreptul un comportament feroce fata de acestia.
> Intr-adevar, in puscariile noastre cea mai mare parte a detinutilor
> sint romani.
>
> Conform datelor, romanii sint in topul infractiunilor grave precum
> omucideri, violente sexuale.
>
> Cu ani in urma, etnia cea mai violenta era considerata cea albaneza,
> mult mai atroce decit egiptenii sau marocanii. Acum romanii au depasit
> mult in cruzime toate aceste etnii. In mod evident, infractorii cei
> mai periculosi din Romania, precum si oameni foarte disperati, fara
> scrupule, iau drumul Italiei. Este ca si cum noi am trimite in Romania
> criminalii nostri cei mai periculosi.
>
> Adesea, insa, exista riscul generalizarii, al demonizarii unei intregi
> populatii din cauza unor infractori sau criminali romani.
>
> Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu am nimic cu Romania. Insa trebuie
> adoptata o lege mai severa impotriva instalarii abuzive a taberelor
> nomade. Cine nu are de lucru sau posibilitatea de a se intretine in
> Italia, chiar daca este vorba de un cetatean al Uniunii Europene,
> trebuie sa fie expulzat.
>
> Tratatul UE prevede insa libera circulatie pentru cetatenii
> comunitari…
>
> Este adevarat, insa libera circulatie trebuie sa fie limitata atunci
> cind o populatie, fie ea membra UE, constituie un pericol, o alarma
> sociala. Si romanii, in acest moment, reprezinta un pericol in Italia.
> Afirm acest lucru in mod transant.
>
> Care credeti ca sint cauzele acestei situatii dramatice?
>
> Pe de o parte, vina este a legislatiei noastre, care nu prevede masuri
> suficient de severe pentru a expulza imediat infractorii si pentru de
> demola taberele abuzive. Apoi, puscariile noastre sint arhipline de
> infractori romani. Acestia ar trebui sa-si ispaseasca pedeapsa in
> puscariile romanesti. Noi cheltuim deja prea mult pentru infractorii
> nostri, orice detinut ne costa mai mult de 15-18.000 pe an. Pe de alta
> parte, cred ca vina apartine Guvernului roman, caci, fie face legi
> scelerate, cretine care forteaza cetatenii sa emigreze in masa, fie
> este incapabil sa ofere raspunsuri la problemele sociale ale
> propriilor cetateni, nu le ofera posibilitatea de a avea de lucru in
> tara lor, nu ofera conditiile unui standard de viata normal,
> civilizat. In acest sens, ma intreb ce se intimpla cu fondurile
> europene destinate Romaniei? In miinile cui ajung aceste fonduri, daca
> nu beneficiaza de ele cetatenii carora le sint adresate? Nu-mi pot
> explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din
> ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape?
>
> Am decis sa efectuam o vizita in Romania pentru a verifica ce se
> intimpla de fapt, care este legislatia romanesca, cum sint tratati in
> tara dumneavoastra romanii saraci, femeile, copiii, care sint masurile
> luate, ajutoarele sociale pentru categoriile defavorizate, care sint
> salariile, conditiile de viata ale romanilor? Caci sintem pur si
> simplu masacrati, sufocati de aceasta masiva imigratie din Romania."
>
>
>

alexandru bogdan
2007-11-03 11:26:23

draga Giovanna!

Dumnezeu sa te odihneasca!imi pare asa de rau! iarta-ne!

CHIORU
2007-11-03 11:27:02

corect - in legatura cu crimele comunismului. nu uita insa

corect - in legatura cu crimele comunismului.
nu uita, insa, ca din punctul meu de vedere unasasin a inlocuit pe alt asasin : legionarul a fost inlocuit de stalinist care a fost inlocuit de ceausist care este inlocuit de...
(in plus, ma doare in piscot de suferintele altuia, ceea ce ma intereseaza e soarta mea , plus carnetelul meu negru in care imi notez dusmanii).

La 2007-11-03 09:57:30, Huhurianu a scris:

> La 2007-11-03 09:31:56, CHIORU a scris:
>
> > toate chestiile astea sunt nimic comparativ cu ce a trecut familia mea
> > in Romania in anii prigoanei legionare si in anii terorii dejiste si
> > ceausiste.
> > deci : inghititi in sec sau cugetati la soarta destinului ca pe mine
> > ma lasa rece povestioarele astea asa cum si pe voi v-au lasat reci
> > povestioarele noastre.
> > morala : roata morii se invarte...
> >
> >
>
>

Adrian v.D.
2007-11-03 11:43:40

Re: Vezi , katty...ptr.dvs.!

La 2007-11-03 10:16:06, katty1 a scris:

> La 2007-11-03 06:14:26, Adrian v.D. a scris:
>
> > La 2007-11-03 01:05:49, katty1 a scris:
> >
> > > La 2007-11-03 00:47:57, evreu mandru din israel a scris:
> > >
> > > > cat e de usor sa se ajunga la un Holocaust?!
> > > >
> > >
> > >
> > > Ntz, ca l-ati patentat voi deja !!! :-))
> > ---------------------
> > Doamna Katty,cinismul de care dati dovada intrece orice granita a
> > bunului simt.In cazul de fata:Romania are in jur de 2 milioane de
> > cetateni romani in Italia.Daca ,prin absurd,italienii ar face niste
> > lagare de concentrare cu ei,iar din ei ar ramane doar cateva
> > mii?Ce-ati simti?Si sa mai zica un suedez ce spuneti dvs.......Cum
> > v-ati simti?
> > Adrian
> > >
> >
>
>
> Vorbesti vorbe, daca baba ar avea o matura...s-ar numi cometa, sa faca
> italienii lagare si apoi vorbim. Ceea ce nu este cazul intr-o europa
> moderna.
-------------------------------------
Europa nu e moderna,Europa este in mare parte democratica!
-----------------------------------------------
Deocamdata vad sint expulzat borfasii si oamenii fara
> ocupatie asta este bine pentru romanii cinstiti calati pe munca. Se
> despart apele.
-------------------------------------
Ce interesante precizari.Credeti ca este unul singur aici pe acest forum care sa nu fie de acord cu ce face politia si justitia italiana??
--------------------------------------
Ce nu-ti convine ca fiecare tara isi apara interesul
> cetatenilor sai?
-------------------------------
Ba da,dar nu cu Auschwitz scris pe pereti si incitare la violenta.De cand sunteti de acord cu violenta?!-si impotriva romanilor.....
--------------------------------------
Daca fiica-ti sau nevasta patea ce a patit femeia
> aceea tot asa ai mai fi vorbit?
----------------------------------------------
Depasiti granitele bunului simt.As putea spune,ca de obicei.
------------------------------------------------

<Am impresia ca esti un ipocrit care
> te ascunzi in spatele vorbelor.
----------------------------------------------------
Eu am impresia ca scrieti fara sa ganditi.Si de cand ne tutuim noi doi?Cum e in Suedia civilizata,daca cineva vi se adreseaza cu dvs.?Nu cred ca sunteti acolo doar de un an-doi. A,B,C-ul bunelor maniere.Se poate sa nu vi le insusit?!

Adrian
>

katty1
2007-11-03 11:45:02

Re: In 2002 guvernul nastase a gratiat mii de infractori ,printre care si pe mailat.

La 2007-11-03 10:56:04, ursu livia a scris:

> Cea mai buna aparare ,in viziunea romanilor invatati cu minciuna
> ,hotia si indiferenti la crima fizica si psihica este ... atacul.
> Fiecare forumist il apara pe criminal in felul acesta aparandu-i
> indirect pe cei care au permis ,din vina penala sau iresponsabilitate
> exportarea acestor infractori in occident.
> Trebuie ca sa avem simtul responsabilitatii si al intelegerii civice
> si sa vedem cu ochii larg deschisi cauzele(de ordin politic,social si
> economic)si efectele (atat in tara ,cat si-n strainatele )ale
> mentinerii tarii sub influienta practicilor comuniste.
> Guvernul nastase in disperarea lui de a castiga ultimele alegeri
> parlamentare a gratiat mii de infrcatori,infrcatori care ,alaturi de
> neamurile lor si-au acordat votul PSD-lui.cei 322 de nonparlamentari
> romani,isi au ocupate fotoliile prin fapte iresponsabile si penale ale
> guvernului nastase.


Intr-o europa libera, nimeni nu este exportat ci pleaca singur si de buna voie. Daca statul roman a fi ingadit libertatea de circulatie a fi sarit toti in frunte cu tine ca nu se respecta drepturile omului la libera circulatie. Mailat a fost eliberat in 2006 in urma unui decret al basescului nu de nastase si nici de iliescu. Ei a elibearat alti hoti cei drept cu alte ocazii.


> Nu este o exploatare politica a crimelor din Italia ci este un adevar
> crund care trebuie inteles ca atare.
>
> Se vorbeste f. mult de originea tiganeasca a criminalului mailat,asa
> dupa cum toate faradelegile infractorilor din occident sunt puse in
> carca tiganilor.
> Nimic mai fals.
> Mailat este tigan .doar pentru ca traia in Italia alaturi de tigani?
> CINE ESTE MAILAT?
> CINE-II SUNT NEAMURILE DIN AVRIG?
> DE CE NU SE SCRIE NIMIC DESPRE ACESTE INFORMATII ABSOLUT NECESARE?

S-a scris destul in presa despre Mailat, inteviuri la TV cu oameni din Avrig. Tu pe ce lume traiesti nu te uiti la televizor?? Mailat a fost eliberat in 2006, satenii chiar tigani au fost oripilati de fapta lui si cereau sa fie pedepsit.

>
> Sa nu uitam ca-n tara orasele au fost distruse odata cu aducerea
> fortei de munca taranesti in combinatele si fabricile comuniste,sa nu
> uitam ca vinovati de comportamente dusmanoase.necivilizate,distructive
> la orase sunt marlanii romani.

Fenomenul migratiei la orase a avut loc in toate tarile capitaliste, agricultura s-a modernizat si nu mai necesita atita forta de munca. In prezent doar 5-6% din populatia tarilor industrilizate sint ocupati in agrucultura. Romania avea in 1946, circa 75 % populatie rurala. Era normal dupa tine o asa subdezvoltare? Nu toti taranii emigrati la orase a fost marlani a fost si oameni care s-a integrat binisor in noua viata. Era destula mirlanie si la periferiile oraselor, mai ales In Bucuresti. Citeste Groapa lui Egen Barbu, o carte excelenta ce analizeaza viata din suburbiile Bucurestiului.


Sa nu uitam ca ei au plecat cu catel si
> cu purcel in occident "la munca", au plecat pentru ca erau invatati
> cu hotia din combinatele comuniste, nu cu munca cinstita si grea a
> campului.Sa nu uitam ca-n satele romanesti au rams doar batranii,iar
> din fiecare casa de taran sunt emigranti in Italia si Spania.
> Cu alte cuvine numarul lor il depaseste cu mult pe cel al tiganilor
> nomazi.


Iar nu esti in stare sa faci diferentiere. Cei mai multi din cei plecati muncesc cinstit, caci cei e au fost obisnuiti cu munca in combinatele comuniste muncesc si acolo in Spania si Italia. Cei certati cu legea acolo au fost certati cu munca si legea si in Romania. Esti intr-o confuzie totala si ceea ce este mai rau este ca nici nu iti dai seama. Tu chiar esti jurista?

     Pagina  din 5      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Auschwitz pentru romani (5596 afisari)
 Romania lovita din Romania (4725 afisari)
 Camelia Sucu nu isi numara banii pentru ca are multi (3545 afisari)
 Caz incredibil in Politia Romana (2798 afisari)
 Evreii in anii regimului Antonescu (2237 afisari)
 Chipul lui Tutankamon, expus in premiera pentru public in Valea Regilor (535 afisari)
 Ion Iliescu: "Vor sa lege fedeles PSD-ul si sa il dea pe mana lui Basescu" (510 afisari)
 Basescu acuza: "Romanilor repatriati nu li s-a dat dreptul de a apela la Justitie" (458 afisari)
 Mailat ii baga in sedinta pe Basescu si pe Tariceanu (209 afisari)
 Adrian Mutu a fost insultat de italieni (199 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01049 sec.