Ziua Logo
  Nr. 4077 de sambata, 3 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile dosare

2007-11-03
Maldini din http://poltia.ablog.ro/ (...@hotmail.com, IP: 80.98.95...)
2007-11-04 17:03
Pentru ARP ! Are dreptate Alessandra Mussolini !

Problema principala este migratia in masa ai romanilor in toata europa , 4 milioane de romani au fugit spre europa, motivele : saracia, mizeria, somajul.

Romania nu ofera locuri de munca, si daca da ,salariile sunt foarte mici, romanul vede ca-n europa nivelul de trai este cu mult mai ridicat si prefera sa caute painea in alte tari din europa, daca nu se descurca; fura, violeaza, etc.

Deci Romania a creat aceasta situatie monstruasa, Romania este responsabila, noi exportam in europa mana de munca ieftina, asta-i realitatea, guvernele nu au facut absolut nimic, doar promisiuni, in acest fel exportam robi, hoti, prostituate, etc..

Daca in Romania nivelul de trai era cel putin ca-n Ungaria sau ca-n Cehia, etc, te asigur ca nici un roman sau foarte putini migrau in UE pentru o viata mai buna.

Vina romaniei este ca-n timp de 17 ani nu a facut nimic, sau schimbat presedinti guverne, iar salariul mediu a ramas neschimbat, statul roman nu incurajeaza noua generatie macar generatia tinara sa aiba o perspectiva de a duce o viata normala. Un exemplu foarte simplu intr-o familie cu copii responsabilul este capul familiei in ceea ce priveste educatia, comportarea, daca copilul tau savarseste infractiuni tu esti de vina si nu alt parinte !!!!!!

Despre tigani, nu ai dreptate in Romania traiesc axpromativ 5 milioane de tigani, 1,5 milioane de maghiari, si inca vre-o doua milioane diferite etnii. in Ungaria traiesc 1 milion de tigani (foarte mult in compartie cu populatia maghiara) .

Din pacate romani au ramas in urma cu sute de ani, din toate punctele de vedere. MENTALITATE asta-i problema , cum zicea Lia Roberts !
---------------------------------------------------------------------------------

"Re: Interviu cu doamna Alessandra Mussolini ! NU Are dreptate !!!!!"

"Ba da are dreptate, de ce nu se aude de tiganii unguri, slovaci, chehi, etc.. ? "
- simplu ca buna ziua; sunt mai putini, comit mai putine infractiuni - in termeni absoluti nu in termeni procentuali. Ce te determina sa crezi ca ei nu savarsesc infractiuni? Asa a spus Dinescu?
- tiganii de pe teritoriul fostului imperiu austro-ungar traiesc inca cu frica; sute de ani la cea mai mica infractiune au fost executati
- tiganii din Ardeal (ca si Mailat) sunt tigani expulzati din imperiu tocmai pentru a-i disloca pe romani (poate cunosti legatura dintre Bethlen Gabor si tiganii "gabori")
- multumita lui Ceausescu si politicilor anti-nationale de dupa 90 tiganii au devenit o problema demografica in multe orase/sate alte data pur romanesti. Tiganii ii expulzeaza pe romani din multe orase deja. Cazul orasului Murgeni/ jud Vaslui fiind unul din cele mai elocvente.

"cred ca sunt destui, problema tiganeasca este problema Romaniei, cei mai multi tigani sunt in romania, dar daca te-ai uitat la vide-ul pe care l-am postat mai sus observai ca ROMANII ALBI SAVARSESC INFRACTIUNI. Mai grav au si recunoscut, intrebarea este de ce romanii au devenit spaima europei ? "
- draga, situatia asta este datorita conceptiei pe care o expui. Este problema Romaniei. Nu, nu este problema Romaniei. Este problema fiecaruia dintre cei despre care vorbim. Ai o conceptie socialista pur sange. A savarsit un omor - spanzura-l. A furat = ani grei de inchisoare si munca fortata pana se recupereaza ceea ce a furat/sidtrus pana la ultima centima.
- nu este problema romaneasca si am sa-ti explic inca odata dece. Eu cred in profit dar nu cred in misculatiile cu banii statului sau cu banii altor state. Romanii in Italia muncesc si platesc impozite. Deci criminalitatea romaneasca din Italia trebuie rezolvata de statul italian. Inca odata, nu e normal ca Romania sa dea in Italia numai ce are mai bun ca sa nu se supere domnii italieni, timp in care batranii, neputinciosii si criminalii sa fie intretinuti de putinii romani ramasi in Romania. De fapt, ca intotdeauna, ceea ce nu este drept constituie intotdeauna si o imposibilitate economica. Deci nu e normal sa haitui si sa terorizezi putinii platitori de impozite din Romania ca sa o intretii pe madamme Mailat, pe neamurile lui Mailat si pe Mailat insusi, timp in care nu gasesti un programator sau inginer sau un tehnician pentru ca toti au plecat.

"o sa-mi zici ca acel tigan ne-a stricat imaginea... prostii, poporul italian uraste migratia romanilor indiferent de rasa. "
- ar fi minunat sa fie asa. Ar fi absolut extraordinar. Romanii nu au ce cauta in Italia, italienii nu au ce cauta in Romania. Multiculturalismul este un esec fenomenal la scara planetara. Daca nu se iau masuri se va termina cu razboi civil in maxim 20 de ani. Este bine ca buba s-a spart si mai e ceva timp pentru a se limita proportiile viitorului dezastru.
- bineintele, indiferent de situatie Romania si romanii vor iesi pagubiti. Sute de mii de romani au muncit si platit impozite in Italia, allte sute de mii au muncit la negru imbogatindu-i pe italieni. Nu discutam cauzele care au inrobit acesti oameni unei puteri straine si se vede cat de neprietenoase. Stim cine de ce si cum a facut ca sa ne distruga. Si deasemenea stim si agentii lor. Ilici Iliescu fiind poate primul pe lista. Deporatandu-i pe toti Italienilor le vor ramane averi colosale de pe urma muncii furate de la romani.
- tiganii nu sunt romani sunt un popor migrator. Daca Europa nu ii va percepe ca pe un popor migrator si se va incapata sa-i vada ca pe "cetateni romani" - spalati-va cu ei pe cap - integrati-i nu va iesi nimic bun. Europa decat sa-si frece gingiile clampanind prostii ar trebui sa recunoasca ca de fapt nimeni nu-i vrea. Deci si dreptul romanilor sa nu-i vrea. Nu numai al "nobililor" italieni mari amatori de prostitutie ieftina.


PS: socialismul de stanga sau dreapta este intr-adevar o MARE PORCARIE. Statul este raspunzator, statul asa si pe dincolo. Nu, tiganii nu sunt problema Romaniei, nu sunt problema Italiei. Sunt problema lor insisi. Sa o trateze fara sa astepte ca cineva sa-i dezpaducheze, educe, hraneasca. Nimeni nu este obligat sa o faca. De ce? Pentru ca ei vor continua sa aiba 20 de copii iar tu nu-ti vei mai permite nici unul prea ocupat fiind sa-i cresti pe ai lor.

Pana si cioara pastraza in cuib atatea oua cate poate hrani. Restul le arunca din cuib. E crud dar asta este viata. Opriti-va din a arunca problema in spatele altora. Deci NU ESTE PROBLEMA ROMANIEI. Este problema Italiei. Italia daca stie sa profite de pe urma muncii a milioane de romani atunci sa se ocupe si de infractiunile comise de romani sau tigani. daca nu sa-i deporteze pe toti inapoi in tara si sa returneze imediat banii din asigurarile de sanatate, sociale, pensii platite de romani acolo. Deasemenea sa plateasca si angajatorii la negru. Asta este realitatea. Nu este problema Romaniei sa finanteze Italia iar problemele (rinitul la care ma refeream mai sus sa-l rezolve altii). Sigur Italia poate visa cat de buna este frisca dar balegarul de la vaca de lapte tot trebuie strans de cineva. Deci daca vor frisca sa rineasca.

Ei cu bunastarea noi cu infractorii si tot ei sa pozeze in feti frumosi calari pe Alpha Romeo in culoare albastra.



spaiu' (...@k.ro, IP: 78.96.13...)
2007-11-04 17:25
Re: Am rezerve

"Daca in Romania nivelul de trai era cel putin ca-n Ungaria sau ca-n Cehia, etc, te asigur ca nici un roman sau foarte putini migrau in UE pentru o viata mai buna. "
===========
vreau sa-ti spun ca, la firma unde lucrez, salariul mediu se apropie bine de cel din Slovacia, Ungaria, Polonia si Cehia. Asta, datorita unui management ce a anticipat momentul aderarii inca de acu fo sase ani.
Rezultatul unui salar "entry level" pentru simpli muncitori, aflat la nivelul salariului minim acordat de Guvern pentru studii superioare? pleaca pe capete, in grupuri de 5-10, in Vest. Deocamdata nu au revenit, da-i asteptam...

Maldini din http://poltia.ablog.ro/ (...@hotmail.com, IP: 80.98.95...)
2007-11-04 17:56
Re: Am rezerve

Eu vorbisem despre nivelul de trai , nu despre salariul mediu sau despre firme private.

Cat castiga un ministru in Romania ? Remes ? Bivolaru ?

O mare eroare, daca faci comparatie intre firme private si state. Statul nu este o afacere sau o firma privata.




La 2007-11-04 17:25:37, spaiu' a scris:

> "Daca in Romania nivelul de trai era cel putin ca-n Ungaria sau ca-n
> Cehia, etc, te asigur ca nici un roman sau foarte putini migrau in UE
> pentru o viata mai buna. "
> ===========
> vreau sa-ti spun ca, la firma unde lucrez, salariul mediu se apropie
> bine de cel din Slovacia, Ungaria, Polonia si Cehia. Asta, datorita
> unui management ce a anticipat momentul aderarii inca de acu fo sase
> ani.
> Rezultatul unui salar "entry level" pentru simpli muncitori, aflat la
> nivelul salariului minim acordat de Guvern pentru studii superioare?
> pleaca pe capete, in grupuri de 5-10, in Vest. Deocamdata nu au
> revenit, da-i asteptam...
>

spaiu' (...@k.ro, IP: 78.96.13...)
2007-11-04 18:17
Re: Am rezerve

La 2007-11-04 17:25:37, spaiu' a scris:

> "Daca in Romania nivelul de trai era cel putin ca-n Ungaria sau ca-n
> Cehia, etc, te asigur ca nici un roman sau foarte putini migrau in UE
> pentru o viata mai buna. "
> ===========
> vreau sa-ti spun ca, la firma unde lucrez, salariul mediu se apropie
> bine de cel din Slovacia, Ungaria, Polonia si Cehia. Asta, datorita
> unui management ce a anticipat momentul aderarii inca de acu fo sase
> ani.
> Rezultatul unui salar "entry level" pentru simpli muncitori, aflat la
> nivelul salariului minim acordat de Guvern pentru studii superioare?
> pleaca pe capete, in grupuri de 5-10, in Vest. Deocamdata nu au
> revenit, da-i asteptam...
>
Sa ma explic: daca pe cei mai putin calificati nu-i poti tine in tara cu salarii bunicele, se pare ca nu nivelul de trai e de vina...

Tom Sawyer din *** (...@gmail.com, IP: 78.21.73...)
2007-11-04 18:30
Re: Pentru ARP ! Are dreptate Alessandra Mussolini ! // N-are

Alessandra Mussolini n-are dreptate nici cand afara ploua cu galeata si ea zice ca-i vreme rea!

Maldini din http://poltia.ablog.ro/ (...@hotmail.com, IP: 80.98.95...)
2007-11-04 18:49
Re: Am rezerve si eu

Hai, ca ma faci sa bufnesc de ras, vrei sa-mi spui ca 5 milioane de migratori romani sau 3 milioane, sunt "calificati" ?

La 2007-11-04 18:17:37, spaiu' a scris:

> La 2007-11-04 17:25:37, spaiu' a scris:
>
> > "Daca in Romania nivelul de trai era cel putin ca-n Ungaria sau ca-n
> > Cehia, etc, te asigur ca nici un roman sau foarte putini migrau in UE
> > pentru o viata mai buna. "
> > ===========
> > vreau sa-ti spun ca, la firma unde lucrez, salariul mediu se apropie
> > bine de cel din Slovacia, Ungaria, Polonia si Cehia. Asta, datorita
> > unui management ce a anticipat momentul aderarii inca de acu fo sase
> > ani.
> > Rezultatul unui salar "entry level" pentru simpli muncitori, aflat la
> > nivelul salariului minim acordat de Guvern pentru studii superioare?
> > pleaca pe capete, in grupuri de 5-10, in Vest. Deocamdata nu au
> > revenit, da-i asteptam...
> >
> Sa ma explic: daca pe cei mai putin calificati nu-i poti tine in tara
> cu salarii bunicele, se pare ca nu nivelul de trai e de vina...
>

ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2007-11-04 19:38
Re: Pentru ARP ! NU Are dreptate Alessandra Mussolini !

Nu v-am verificat ip-ul dar presupun ca sunteti plecat din tara.

Situatia din Romania este dupa cum stim. Intrebarea este de ce? Europa cu "normele" ei tampite nu a avut oare nici o vina?

Pai uite nivel de trai:
- ferma Laza de langa Vaslui vindea lapte integral, calitate exceptionala
- blocajul financiar, jafurile si "normele europene" (acestea din urma practic aproape blocheaza orice fel de activitate) au inchis-o
- in schimb lapte danone "cu dioxina in limitele admise de UE" se gaseste pe toate drumurile

Intreprinderea Mecanica:
- nu era fier vechi; avea oameni pregatiti si management competitiv; fostul director Popescu era o capacitate (vorbea 4 limbi straine si era atat inginer cat si conducator); eliminat la ordinul direct al unui avocat (unul dintre slugoii lui Iliescu, ulterior ambasador)
- compania pierde contractele externe; multe plati nu au fost facute - evident furate de csp-isti cot la cot cu partenerii externi -100% ocidentali
- limitarile impuse productiei de catre UE au sporit dezastrul
- toate acestea impreuna cu conducerile numite politic dupa 92 au omorat fabrica

Total pe doua cazuri = 7000 someri

Mai rost sa discutam despre rulmenti Barlad (acum jefuita de mafia turca) sau fire si fibre sintetice (asta din urma cel putin a fost nenorocita tot cu limitarile de productie). mai rost sa discutam despre fabrica de mobila? Jefuita de criminalul ceh Priplata si familia taranista Diaconescu?

Ce credeti ca fac cei 7000? Au plecat in Italia. Ce credeti ca fac ceilalti multe alte mii? Tot acolo. Muncesc si platesc impozite.

Ce ni se cere? Sa-i integram pe tiganii de la Murgeni si sa platim profesori de bune maniere (asta este autentica). Ce credeti ca au facut tiganii la prima ora de bune maniere? L-au luat la bataie pe profesor .

Apoi sa avem grija de Mailat si de familia lui cea mult prea numeroasa. De ce? Pentru ca Italia are nevoie de muncitori calificati platiti prost si umiliti. ce fac romanii calificati si cinstiti din Italia? Le cer romanilor din Romania sa aiba grija ca infractorii sa nu mai paraseasca tara si sa le strice ploile pe acolo.
Cu ce bani date fiind "standardele europene"? Cu ce impozite? Colectate de la cine?
Iar daca cineva va incerca sa rezolve problema - ca de exemplu introducerea pedepsei cu moartea pentru criminali si violatori, refuzul tratamanetului medical pentru puscariasii care-si bat cuie in cap - toata europa si romanii ioropeni vor sari paispe metri racnind rasism.

Realitatea? Am fost transformati intr-o prada. Resursele, tineretul, femeile prada la straini. Asta este realitatea. Oricate teorii umaniste se revarsa de la Bruxelles. Suntem o tara invinsa si un popor in robie. Lanturile evident fiind propagandistice si economice. Cand speram ca ne vom putea ridica cumva incep sa se zornaie iar lanturile.


D-le Sawyer - n-ati inteles nimic din comentariile mele. Sigur ca madamme Mussolini are dreptate sa-si apere poporul. Dar asta nu inseamna sa paseze problema. 2 000 000 muncesc si platesc impozite in Italia iar acum criminalitatea romaneasca din Italia cade in sarcina platitorilor de impozite din Romania pentru ca d-lui Maldini sa nu-i fie rusine ca e roman. Despre asta e vorba. Nu numai ca nu are dreptate dar demonstraza ca e tampita si de ce nationalismul e mort. Ce usor e sa spui ca e vreme rea. Mai greu sa fabrici mantaua de ploaie. Adica sa vezi si cealalta parte si ce a generat nenorocirea. Si mai ales care e partea ta de vina in asta. Nu tin minte sa o aud pe playiepuroaica respectiva tipand din gura de sarpe ca Romaniei i s-a interzis sa fabrice aia sau ailalta. Ca si besmetica Bardot (alta asa zis nationalista) era preocupata de soarta cainilor vagabonzi din Bucuresti. Sigur ca nu era problema ei mizeria muncitorilor distrusi de politicieni si speculanti romani si straini. Sau de crima lui Priplata.

PS: Cat despre mine nu va ingrijorati prea tare. Cate ceva am reusit sa fac si aici in Vaslui la marginea imperiului. :)) si fara contracte cu statul.
PS2: Isteria acestor zile are un scop precis: reducerea prin intimidare a salariului d-lui Maldini. Si nu o luati ca o ofensa pentru ca nu asta am dorit.

Maldini din http://poltia.ablog.ro/ (...@hotmail.com, IP: 80.98.95...)
2007-11-04 21:27
Re: Pentru ARP ! NU Are dreptate Alessandra Mussolini !

Ti-am citit mesajul.

Te rog sa raspunzi la urmatoarea intrebare pusa de doamna Alessandra Mussolini :

"Nu-mi pot explica un numar atit de mare de romani fugiti din propria tara, din ce realitate incearca acesti oameni cu atita disperare sa scape? "
---------------------------------------------------------------------------

La 2007-11-04 19:38:51, ARP a scris:

> Nu v-am verificat ip-ul dar presupun ca sunteti plecat din tara.
>
> Situatia din Romania este dupa cum stim. Intrebarea este de ce? Europa
> cu "normele" ei tampite nu a avut oare nici o vina?
>
> Pai uite nivel de trai:
> - ferma Laza de langa Vaslui vindea lapte integral, calitate
> exceptionala
> - blocajul financiar, jafurile si "normele europene" (acestea din urma
> practic aproape blocheaza orice fel de activitate) au inchis-o
> - in schimb lapte danone "cu dioxina in limitele admise de UE" se
> gaseste pe toate drumurile
>
> Intreprinderea Mecanica:
> - nu era fier vechi; avea oameni pregatiti si management competitiv;
> fostul director Popescu era o capacitate (vorbea 4 limbi straine si
> era atat inginer cat si conducator); eliminat la ordinul direct al
> unui avocat (unul dintre slugoii lui Iliescu, ulterior ambasador)
> - compania pierde contractele externe; multe plati nu au fost facute -
> evident furate de csp-isti cot la cot cu partenerii externi -100%
> ocidentali
> - limitarile impuse productiei de catre UE au sporit dezastrul
> - toate acestea impreuna cu conducerile numite politic dupa 92 au
> omorat fabrica
>
> Total pe doua cazuri = 7000 someri
>
> Mai rost sa discutam despre rulmenti Barlad (acum jefuita de mafia
> turca) sau fire si fibre sintetice (asta din urma cel putin a fost
> nenorocita tot cu limitarile de productie). mai rost sa discutam
> despre fabrica de mobila? Jefuita de criminalul ceh Priplata si
> familia taranista Diaconescu?
>
> Ce credeti ca fac cei 7000? Au plecat in Italia. Ce credeti ca fac
> ceilalti multe alte mii? Tot acolo. Muncesc si platesc impozite.
>
> Ce ni se cere? Sa-i integram pe tiganii de la Murgeni si sa platim
> profesori de bune maniere (asta este autentica). Ce credeti ca au
> facut tiganii la prima ora de bune maniere? L-au luat la bataie pe
> profesor .
>
> Apoi sa avem grija de Mailat si de familia lui cea mult prea
> numeroasa. De ce? Pentru ca Italia are nevoie de muncitori calificati
> platiti prost si umiliti. ce fac romanii calificati si cinstiti din
> Italia? Le cer romanilor din Romania sa aiba grija ca infractorii sa
> nu mai paraseasca tara si sa le strice ploile pe acolo.
> Cu ce bani date fiind "standardele europene"? Cu ce impozite?
> Colectate de la cine?
> Iar daca cineva va incerca sa rezolve problema - ca de exemplu
> introducerea pedepsei cu moartea pentru criminali si violatori,
> refuzul tratamanetului medical pentru puscariasii care-si bat cuie in
> cap - toata europa si romanii ioropeni vor sari paispe metri racnind
> rasism.
>
> Realitatea? Am fost transformati intr-o prada. Resursele, tineretul,
> femeile prada la straini. Asta este realitatea. Oricate teorii
> umaniste se revarsa de la Bruxelles. Suntem o tara invinsa si un popor
> in robie. Lanturile evident fiind propagandistice si economice. Cand
> speram ca ne vom putea ridica cumva incep sa se zornaie iar
> lanturile.
>
>
> D-le Sawyer - n-ati inteles nimic din comentariile mele. Sigur ca
> madamme Mussolini are dreptate sa-si apere poporul. Dar asta nu
> inseamna sa paseze problema. 2 000 000 muncesc si platesc impozite in
> Italia iar acum criminalitatea romaneasca din Italia cade in sarcina
> platitorilor de impozite din Romania pentru ca d-lui Maldini sa nu-i
> fie rusine ca e roman. Despre asta e vorba. Nu numai ca nu are
> dreptate dar demonstraza ca e tampita si de ce nationalismul e mort.
> Ce usor e sa spui ca e vreme rea. Mai greu sa fabrici mantaua de
> ploaie. Adica sa vezi si cealalta parte si ce a generat nenorocirea.
> Si mai ales care e partea ta de vina in asta. Nu tin minte sa o aud pe
> playiepuroaica respectiva tipand din gura de sarpe ca Romaniei i s-a
> interzis sa fabrice aia sau ailalta. Ca si besmetica Bardot (alta asa
> zis nationalista) era preocupata de soarta cainilor vagabonzi din
> Bucuresti. Sigur ca nu era problema ei mizeria muncitorilor distrusi
> de politicieni si speculanti romani si straini. Sau de crima lui
> Priplata.
>
> PS: Cat despre mine nu va ingrijorati prea tare. Cate ceva am reusit
> sa fac si aici in Vaslui la marginea imperiului. :)) si fara contracte
> cu statul.
> PS2: Isteria acestor zile are un scop precis: reducerea prin
> intimidare a salariului d-lui Maldini. Si nu o luati ca o ofensa
> pentru ca nu asta am dorit.
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Auschwitz pentru romani (5596 afisari)
 Romania lovita din Romania (4725 afisari)
 Camelia Sucu nu isi numara banii pentru ca are multi (3545 afisari)
 Caz incredibil in Politia Romana (2798 afisari)
 Evreii in anii regimului Antonescu (2237 afisari)
 Chipul lui Tutankamon, expus in premiera pentru public in Valea Regilor (535 afisari)
 Ion Iliescu: "Vor sa lege fedeles PSD-ul si sa il dea pe mana lui Basescu" (510 afisari)
 Basescu acuza: "Romanilor repatriati nu li s-a dat dreptul de a apela la Justitie" (458 afisari)
 Mailat ii baga in sedinta pe Basescu si pe Tariceanu (209 afisari)
 Adrian Mutu a fost insultat de italieni (199 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00848 sec.