Ziua Logo
  Nr. 4077 de sambata, 3 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile dosare

2007-11-03
paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2007-11-04 07:36
Citeva intrebari, cred io, de bun simtz

1. Dintotdeauna, am trait cu impresia ca sotia unui Admiral, fie el si al flotei lacului Ciad, umbla cu o masina, cu o camila, cu ceva. Nu pe jos. Poate ca Giovanna chiar l-a crezut pe Nobelierul Al Gore si vroia sa taie emisiile de carbon dioxide. Totusi, macar un Fiat Uno, un Logan, ceva. Strange!
2. Cum a ajuns D-na Admiral pe niste coclauri tziganesti, unde nici carabinierii nu intrau? This is indeed very strange! O posibilitate ar fi ca acest Mailat, sa fie un fel de Andrii Popa, s-o fi .... rapit de pe strada, evident sub ochii nepasatori ai multor oameni, suind-o pe umerii lui latzi si puternici ca p'un sac de cartofi, si carind-o kilometri intregi, nederanjat nici de tzipetele si loviturile Giovanei, nici de nesimtzirea criminala a urmasilor lui Cezar. Hm! Din foto, Mailat nu pare a fi de talia lu' Rica Raducanu, sau macar Fane Sames, sa fie capabil de o astfel de performantza. Alta posibilitate ar fi, ma rog, in zona aia drogurile's mai ieftine. Ceva saving-uri nu strica nici la o casa de Amiral. Who knows!
3. Cum se face ca una din cele mai simple analize de medicina legala (viol), este'n impas. Nu se poate spune ca a fost viol, da' nici nu se exclude. Haida de, Mon Chericilor! Violul se constata 100% si foarte repede. Ce-i deruteaza pe medicii legisti? Probabil ca secretzia vaginala prelevata le spune medicilor legisti ca D-na Amiral a avut un oarece relatively recent sexual intercourse, daaaa ... nu-i clar. Victima s-a spalat sau a fost spalata. Samplingul s-a facut greu. Acum daca-mi spuneti ca, dupa viol, D-na Giovanna s-a spalat foarte migalos la locul cu pricina, pentru ca-i o femeie civilizata si foarte curata, imi faceti ziua.. Am vazut cu totii fotografiile cu shit hole-ul unde traia Mailat. Cit despre prezervative, well, nu's convins ca Mailat stia ce's alea. Un astfel de scenariu este exclus. Inseamna ca D-na Giovana a avut intercourse cu altcineva, in conditzii civilizate. After all, la 47 de ani cu un sot mereu prin baze militare, este foarte posibil sa fi avut un amant. De la care se intorcea.
4. Ce pot face medicii legisti in acest moment? Viol n'a fost, ca l-ar fi diagnosticat foarte repede si precis. In viatza intima a Giovanei si Admiralului nu vor / trebuie sa intre. Si e firesc, a fost viatza lor, si nu trebuie murdarit nimic. Grea meserie, sub toate aspectele.
5. Violul reiese a fi o creeatie a mediei din cizma. Nu crima, oribila in sine, a inflamat Italia, ci violul. Mailat a violat, iar apoi a ucis. Intr-adevar este o bestie. Asta a comunicat zile intregi media Italiana. Da' acum, aproape cu certitudine, reiese ca nu a violat. Si ce iese? Incurajat de intorsatura, Mailat sustzine ca doar a furat. Miine va spune ca nici n'a atins-o pe Giovanna, desi petele de singe de pe haine sustzin contrariul (ca doar n-o fi hemofilic). De Craciun vom avea primele variante ale "conspiracy theory" cum ca Italia a alunecat pe dreapta, folosindu-se de tzigani, ca Admiralul este mason, ca Giovanna avea un amant Arab si simpatiza cu Verzii, etc. Probabil fara a fi constient, Mailat e la un pas de a parea o victima a justitziei Italiene si a unei natziuni xenofobe, si in consecintza un fel de ... martir al neamului rromales. Bien licitee, bien joue. Urmeaza despagubirile, daca-si joaca bine cartea.
6. Bottom line: Mailat a agresat-o pe D-na Admiral ca sa-i fure poseta. In the process, a lovit victima cauzindu-i leziuni mortale.
Outcome: expulzari, manifestatzii, parlamentari, Sefi de Guverne si Presedintzi de state iau atitudine, cind in fond .. Si cine a creeat totul? Media din cizma. Ce escrocherie! Este, sau nu asa?

Hai, avec ma plus haute consideration
Ciao,

paraipan

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2007-11-04 09:54
Intrebarile tale sunt irelevante- multumeste lui Dumnezeu ca nu te cunosc ,

pentruca tare as vrea sa-ti vad dosarul de imigrant si cine ti-a semnat aprobarea de a deveni imigrant cu drepturi in tara de resedinta.

paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2007-11-04 17:12
Re: Intrebarile tale sunt irelevante- multumeste lui Dumnezeu ca nu te cunosc ,

La 2007-11-04 09:54:31, ionion a scris:

> pentruca tare as vrea sa-ti vad dosarul de imigrant si cine ti-a
> semnat aprobarea de a deveni imigrant cu drepturi in tara de
> resedinta.
>
Io am multiple dosare. Cel de emigrant n-o sa-l gasesti, pentru ca nu exista. Poti gasi insa cel putin doua de political refugee. Primul la Athena - unde am fugit cu complicitatea unor studentzi Greci la 1985, iar altul la Ottawa unde am ajuns in 1986. In '90 au venit sotia cu doi copii. Ceilalti doi sint nascuti aici, in ON. Cred ca cel mai complet dosar este la Ottawa. Printre altele, contzine clearence-urile, facute de CIS, Estinomia this Ellada, si autoritatzile US (depusesem si pentru US da' ei se miscau mai greu). Nu m-am gindit niciodata sa-l vad. Pastrez doar: pasaportul de apatrid eliberat de Ellada cu care am intrat in Canada, si hirtiile de procesare a rezidentzei permanente. Pentru mine, semnaturile de pe acele acte sint la fel de irelevante, cum sint pentru tine intrebarile postate de mine.
Si mai lasa sloganele. S-a dus vremea lor.

paraipan


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Auschwitz pentru romani (5596 afisari)
 Romania lovita din Romania (4725 afisari)
 Camelia Sucu nu isi numara banii pentru ca are multi (3545 afisari)
 Caz incredibil in Politia Romana (2798 afisari)
 Evreii in anii regimului Antonescu (2237 afisari)
 Chipul lui Tutankamon, expus in premiera pentru public in Valea Regilor (535 afisari)
 Ion Iliescu: "Vor sa lege fedeles PSD-ul si sa il dea pe mana lui Basescu" (510 afisari)
 Basescu acuza: "Romanilor repatriati nu li s-a dat dreptul de a apela la Justitie" (458 afisari)
 Mailat ii baga in sedinta pe Basescu si pe Tariceanu (209 afisari)
 Adrian Mutu a fost insultat de italieni (199 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.