Ziua Logo
  Nr. 4077 de sambata, 3 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-11-03
daniel (...@netscape.net, IP: 65.95.21...)
2007-11-02 22:38
Dragi compatrioti din tara !

Alegeti-l in continuare pe Basescu si o sa va treziti curand ca pierdeti bucatica cu bucatica parti din teritoriul national.
Daniel din Canada

Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.107.253...)
2007-11-04 08:29
Re: Dragi compatrioti din tara !

La 2007-11-02 22:38:07, daniel a scris:

>

Presedintele la 56 ani.La multi ani!

Presedintele Traian Basescu isi va aniversa cei 56 de ani pe care ii implineste duminica, la munte, pe Valea Prahovei, unde s-ar afla deja, potrivit unor surse parlamentare, anunta Realitatea TV.

In acest vacarm diabolic presedintele tarii are insa rolul de tinta preferata.Cu el se bat ziaristii,formatori de opinii politice si care vaneaza orice cuvant sau expresie prezidentiala pentru a o interpreta,si daca Presedintele s-ar exprima invers ei ar face acelasi lucru.
Cu el se bat politicienii din opozitie si care vad in Presedinte,chiar cand tuseste ca a incalcat Constitutia,ca vrea Partid Prezidential,ca introduce dictatura etc.
Cu el se bat prietenii politici pe care el insasi i-a adus la putere si care isi explica insuccesele si chiar dezastru lor iminent prin actiunea diabolica a Presedintelui.

De fapt minciuna se spune ca are picioare scurte.
Adica dece nu ar fi un partid prezidential cand in toate tarile presedintele este emanatia unui partid si se sprijina reciproc cu acest partid.
Minciuna institutionalizata,a presedintelui deasupra partidelor,este atat de mare incat a fost special facuta pentru a invinovati orice presedinte(cum a fost si dl.Iliescu,Constantinescu si vor fi si in viitor).
Incalcarea constitutiei este iarasi o generalitate care poate fi intoarsa pe toate partile.Constitutia cuprinde doar principii generale care se aplica in cadrul anumitor interpretari,in legile tarii.Este foarte usor sa spui ca este sau nu incalcata constitutia motiv pentru care este chiar o institutie-Curtea Constitutionala-care,cu tot subiectivismul uman este menita de a decide constitutionalitatea.

Sistemul anticoruptie creat la noi sub imboldul presedintelui aduce noi acuzatii antiprezidentiale.Toti demnitarii,oligarhii judecati sau arestati striga cu voce tare,persecutie politica.Adica a fura este dreptul lor,a fi pedepsiti este uneltirea lui Basescu.

Diferite conduceri de partide sunt fara har,ajung la fundul sondajelor,unele partide sunt aproape de a intra in neant.
Pai cel mai simplu de explicat este actiunea diabolica a Presedintelui-papusar.Nu politica lor,nu opinia publica ii rejeteaza ci dintr-un laborator de la Cotroceni se decide.Aici sunt fortele raului,in frunte cu Merlin.

In acest timp sondajele plaseaza increderea in presedinte pe primul loc.
Sa fie atata de prost poporul roman incat sa nu vada ce presedinte rau are ? Sau lucrurile stau exact invers,presedintele jucator exprima doleantele poporului iar unii politicieni nu mai corespund si trebuie sa lase locul liber.
Campania Generatia Expirata nu este chiar o aberatie si cred ca se refera la clasa politica.Nu varsta face pe un politician sa fie expirat ci asa zisa lui politica care este expirata.

Se spune ca Ceausescu crea o industrie de secolul 19 pentru a avea o clasa muncitoare de acelasi tip,pentru a sustine PCR.

Oare nu observam acelasi lucru si azi la PNL,PC,PSD etc care se straduiesc a bara progresul politicii romanesti,care acuma se emancipeaza impotriva politicianismului,demagogiei,coruptiei.

Pe 12 decembrie se implinesc trei ani de la preluarea functiei de Presedinte al Republicii de catre dl.Traian Basescu.
Deci sa uram succes partidelor mai vechi si a celor in formare pentru o noua politica in Romania,odata cu emanciparea tarii in UE,iar presedintelui jucator,

SERENELY PRESIDENT’S DAY


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Auschwitz pentru romani (5596 afisari)
 Romania lovita din Romania (4725 afisari)
 Camelia Sucu nu isi numara banii pentru ca are multi (3545 afisari)
 Caz incredibil in Politia Romana (2798 afisari)
 Evreii in anii regimului Antonescu (2237 afisari)
 Chipul lui Tutankamon, expus in premiera pentru public in Valea Regilor (535 afisari)
 Ion Iliescu: "Vor sa lege fedeles PSD-ul si sa il dea pe mana lui Basescu" (510 afisari)
 Basescu acuza: "Romanilor repatriati nu li s-a dat dreptul de a apela la Justitie" (458 afisari)
 Mailat ii baga in sedinta pe Basescu si pe Tariceanu (209 afisari)
 Adrian Mutu a fost insultat de italieni (199 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00683 sec.