Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-13
Victor Iosif din USA (...@comcast.net, IP: 24.19.169...)
2007-10-14 07:48
Excelenta Sa

Ceea ce a facut si face, dumnealui, este fagaduiala, promisiune, circ, exprimare de bune intentii, teribilisme. Dar, fapte? Poate sa spuna, cei ce-s in solda sau voluntarii, macar o realizare? Care-s marii criminali, sau organizatiile criminale distruse de catre dumealui si ciracii? Sa stim, si noi, un coltisor unde curatenia este gata – parte rezolvata a acelui proces selectiv de deratizare lansat cu pompa mare.
Aparatorii domniei sale scot in evidenta mereu legitimitatea lui – ca a fost votat de popor. Asta nu inseamna ca e destept, bine intentionat si ne este interzis sa-l criticam. Daca el este “Excelenta Sa” (vedeti kamikadzele Adrian v) asta nu inseamna ca este imun la critica. Sa luam aminte ca Mussolini si Hitler au ajuns la putere cu sprijin popular. Iliescu a fost primul care a incercta sa confiste revolutia - a reusit mai mult sau mai putin – dupa care a ajuns la putere legal, cu suportul poporului roman de doua ori (ba, chiar de trei ori). Inseamna ca iliescu a fost si este infailibil?
Eroul nostru, prin actiunea de opereta, comisa in parlament a facut o a doua mare incercare de confiscare a revolutiei. El, cel ce nu a participat in nici un fel la acea miscare a vrut la randul lui sa-si assume merite, ca acei “revolutionari” cu patalama. Revolutia romana din ’89 si memoria eroilor ei au fost pangarite iar. Ce nevoie era de o condamnare festivista, exhibitionista? Ce condamnare ar putea inlocui sacrificial eroilor anticomunisti din decembrie? Indecenta actiune!
Dumealui, dansul, a venit ca presedinte de dreapta, si lupta din rasputeri sa darame dreapta. In cardasie cu securistii lui. Cu precizie, acestia din urma sunt foarte rai, si nu au nici un pic de spirit national, de urma de dragoste de tara. Altfel cum s-ar explica coalizare cu cel mai mare demolator al fortelor de dreapta (da, dreapta si stanga sunt tezaure ale politicii romanesti!), si al imaginii Romaniei? A se vedea postarea lui Socrate mai jos, el a fost foarte concis.

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2007-10-14 11:39
Auzi bre nea Iosife ...


Talica te-ai luat de mina cu Socrate cela si vrei sa zici ca iubitul , sau ma rog , preaiubitul ( vezi cazul Raselutei ) nostru prezident de la Cotroceni ar fi asa un mascarici de securist ?
Pai io zic treaba asta de dinainte de a fi ales , n'asa?
Da poti sa te pui cu poporu ?
E , sa vezi ce-ti face poporu cind te-o afla ... sau ma rog Costica care se lauda ca ar fi riprizentantul poporului de zic ...
Costica cea ca ar fi cam la shapteshcinci la suta chit ca mie nu-mi pare mai mult de jumatea lui cinci ... intre dheste vreau sa zic .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00834 sec.