Ziua Logo
  Nr. 4059 de sambata, 13 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-13
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 65.94.33...)
2007-10-13 02:26
D,nul Rosca Stanescu

E clar Basescu nu urmareste deloc lupta impotriva coruptiei. Tinta lui sunt ministri din guvernul Tariceanu.Pai damigenele de tuica sunt probele coruptiei ? Recunoscute. Ca plicul cu bani (tot ce e posibil) nu s-a dovedit a fi ceva. Pe vremea comunismului nu exista delegat ardelean sa mearga la Bucuresti fara cateva litere de tuica. Altfel se ducea de pomana... Nu cred ca trebuie demonstrat ceva ce nu e de demonstrat. Nu-i trebuia lui Remes toata bautura. Avea si el obligatii.Chiar daca era ministru.
Daca Basescu ar dori respectarea legii ar lasa justitia sa-si faca datoria.Pai cum sa lucreze justitia cand nici aceasta nu stie canda re de-a face cu un nepot ,frate sau cumnat ? Daca tot vroia sa demonstrexe coruptia se organiza cu adevarat un flagrant.Nu o compromitere politica.Asta s-a dorit.Si s-a reusit.
Pana si minusculul Boc (oare cate kile de tuica si cati jitei a dus la Cluj sa ajunga stab ?)striga in gura mare demisia guvernului.De ce ma prichindel ?ia spune tu cum iti iei leafa din trei locuri ? Fara sa fi prezent .
Cat despre televiziunea romana ,e clar a actionat la comanda.La a cui comanda putea actiona ditamai televiziunea romana "libera " ? Daca nu a Presedintelui .D,na sau tovarasa Culcer arata indignata. Ca n-a putut face mai mult.Impotriva dusmanilor neamului. Am crezut ca asemenea specimene de tovarase au disparut odata cu tov Melescanu. M-am inselat.Televiziunea romana se dovedeste inca odata o oaza de securisti pusi pe rele.O nota pozitiva pentru d,nul director.Un om de bun simt.Si corect.
Cat despre Basescu se dovedeste inainte de toate un securist sforar. E drept unul de clasa. Nu intamplator a facut parte din primul guvern al Romaniei.
Membri acestuia nu au fost luati de pe strada. Au fost oameni de incredere.Din "sistem". Suntem cred singura tara europeana condusa inca de un securist.Toate celelalte tari ex socialiste i-au aruncat la gunoi.Pe securisti.Si nu se poate spune ca traiesc mai rau decat noi.






     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noul Ku Klux Klan (4384 afisari)
 Boierii Europei (2555 afisari)
 Crima de la Nisa, rezolvata dupa 30 de ani (2384 afisari)
 Doua muste in ciorba (2170 afisari)
 Conducatorul pe care il meritam? (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00769 sec.