Ziua Logo
  Nr. 4048 de luni, 1 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-01
Vasile Bleaga din London (...@yahoo.com, IP: 79.114.87...)
2007-10-01 00:29
Baselu-securelu a luat-o la vale!

n-a reusit sa stranga decat gasca lui acolo! doar cei cu solda la el si la pedei, atat! s-au cam trezit romanii. la referendum a castigat deoarece s-a victimizat si lumea credea ca merge cu cel slab, acum s-au trezit oamenii!

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2007-10-01 01:04
Re: Baselu-securelu a luat-o la vale!

Intelegi odata un lucru: Basescu n-a fost NICIODATA ceea ce se pretinde a fi, adica marele iubit, marele popular. E o nascocire, o imagine creata in presa si "confirmata" in sondajele de opinie mincinoase care ies pe piata!
Injuraturile, manevrele, comportamentul securist, dispretul fata de lege, fara ca el sa primeasca nici o replica, au creat imaginea ca Basescu face jocurile cum vrea el. Semi-esecul de la referendum a fost prezentat ca mare victorie, toate mizeriile si marlaniile se masurau in cresterile lui in sondaje, orice prostie, orice ineptie, orice actiune a securistului era prezentata pana si de inamici(SRS insusi facand acelasi lucru) ca o "inteligenta mutare" ca o "abila manevra", Basescu era "genial", "animal politic", "mare strateg cu un desavarsit instinct". In loc sa dea cu betivul de pamant, presa, ca o turma, a inceput sa-i incurajeze voit sau inconstient mizeriile, pana s-a ajuns la ce s-a ajuns.
Contra-demonstratia PNTCD este binevenita pentru ca sparge imaginea asta absurda, fara legatura cu realitatea, care s-a creat, ca in povestea in care reintoarcerea la normalitate apare dupa ce se trezeste unul singur sa strige: imparatul e in fundul gol!

Vasile Bleaga din London (...@yahoo.com, IP: 79.114.87...)
2007-10-01 01:50
Re: Baselu-securelu a luat-o la vale!

subscriu in totalitate, sau mai bine zis...pe-aproape. insa Emil striga mereu ca-i in fundul gol baselu. nu exista totusi si o asemanare intre el si asa-zisul popor care adora circul, care n-are constiinta valorii, care ii admira pe hotii neprinsi denumiti basei cinstiti si cate si mai cate? baselu nu poate atrage oameni normali, cu frica de Dumnezeu, cu respect pentru Lege, cu valorile universale in suflet! trebuie ca cei care sunt acum cu el sunt refulati, baselu injura pe cine nu pot ei sa injure, el le face treaba. altfel cum se explica decaderea liiceanlui si-a altora ca el? doar nu-s tampiti, isi dau seama la ce se expun prin alaturarea de martafoi! sigur ca iau si ei niste bani, de pilda humanitas a luat. a primit si de la tvr memorialul durerii. ei vand acum dvd-uri. ce s-o mai lungesc, ma ingrozesc de securistii si oamenii platiti de basel ce zburda pe forumuri!
Cu respect,
pentru Dl Sobru pe care-l si admir!

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2007-10-01 02:41
Re: Baselu-securelu a luat-o la vale!

Cred ca in cazul gastii Patapievici-Tisminesky e ceva mai mult decat banii. Cozile de topor probabil ca au fost cumparate si cu bani, dar gasca asta are o "misiune" politica aici, in favoarea SUA/Israel. De-asta e sustinut in halul asta Basescu. D-aia a fost bun Maior la SRI. D-aia Taubman ii da ordine lui Geoana, care vezi ca acum si executa. Acum integem si de ce au sarit cum au sarit astia in favoarea lui Ilici cand a candidat impreuna cu Vadim. Nu de democratie le pasa lor.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un mincinos la Cotroceni (4234 afisari)
 In cine dam cu piatra? Pacepa si/sau Daianu (I) (2618 afisari)
 Instigatorul (2564 afisari)
 Paunescu mai important ca Liiceanu (2049 afisari)
 Scaraotchi II sau "Taina faradelegii care lucreaza" (2, Tesaloniceni 2,7) (1999 afisari)
 Americanii se pregatesc sa atace Iranul (597 afisari)
 In scoala romaneasca inca se practica furtul si minciuna (403 afisari)
 Vladimir Putin, premier (323 afisari)
 Ticu Dumitrescu: Preotii se ascund in spatele Bisericii pentru pacatul lor (212 afisari)
 Ciuvica: PNL si PSD, spionate de serviciile secrete (204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00697 sec.