Ziua Logo
  Nr. 4016 de vineri, 24 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-08-24
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.117...)
2007-08-24 15:45
Citeva cestiuni arzatoare la masa tacerii


<<< "Profesorul" cu catedra platita in Maryland, din banii nostrii - prin intermediul retelei de profitori din Institutul Cultural Roman patronat de H.R. Patapievici -, are grave probleme de memorie.>>>
Sunt curios de cind Victor Roncea este contribuabil la trezoreria SUA si platitor de bir in statul Maryland care face parte din Statele Unite ale Americii. Cum nu cred ca aceasta este situatia, ma intreb de unde si pina unde isi aroga Victor Roncea dreptul sa decida ce fac altii cu banii lor?

<<< Regretatul opozant anticomunist, jurnalistul si scriitorul Victor Frunza, afirma in ultima editie a monumentalei sale lucrari "Istoria comunismului in Romania" ca propagandistul Vladimir Tismaneanu este urmasul direct al kominternistului Silviu Brucan, fiind insarcinat cu existenta in a doua sa ilegalitate a Partidului Comunist si a structurilor Internationalei a IV-a din Romania.>>>
Ha, ha, ha ! De cind comunistii lui Tismaneanu fac parte din Internationala IV ? Victoras, tu nu stii ca IV-a este trotzkista, pe cind parintii lui Volodea erau din a III-a care era a lui IV. Stalin - dusmanu' de moarte a lui Trotzki pe care l-a si omorit cu mina unui agent NKVD care i-a dat in Mexic cu pioletul in cap toashului Leon ?

<<<Numele celulei de baza a PCR este astazi GDS - Grupul pentru Dialog Social, scrie Frunza, amintind ca acesta a fost infiintat de Brucan; prin intermediul recunoscutului agent al Securitatii Mihnea Berindei, membru de vaza al "Comisiei Tismaneanu". >>>
Interesant, foarte interesant!! Deci academicianul Dan Berindei, vicepresedintele Academiei Romane, este tatal securistului Mihnea Berindei, carevasazica <<< Autorul celui mai ticalos afront la adresa Bisericii Ortodoxe Romane si a Patriarhului Teoctist, in fond, a istoriei reale a Romaniei - mincinosul "Raport final" Tismaneanu >>> are indirect girul Academiei Romane !
Explicatia este foarte simpla deoarece girul Academiei se datoreste faptului ca raposatul Patriarh Teoctist si_a bagat in buzunar decoratia pe care si-a autodecernat- mazilitul Presedinte academician Eugen Simion.


<<< Autorul celui mai ticalos afront la adresa Bisericii Ortodoxe Romane si a Patriarhului Teoctist, in fond, a istoriei reale a Romaniei - mincinosul "Raport final" Tismaneanu - se doreste si inchipuie drept prim lustrationist si moralizator sef, acum pe santierul "anticomunist" al tarii. Si aceasta de la stanga presedintelui care i-a oferit Patriarhului cea mai inalta distinctie nationala oferita vreunui roman al lumii. >>>
Daca Basescu il pretuia asa de mult pe Patriarhul Teoctist, de ce nu <<< i-a oferit Patriarhului cea mai inalta distinctie nationala oferita vreunui roman al lumii.>>> pe vremea cind romanul lumii era in viata, si a asteptat sa ii acorde distinctia numai post-mortem ? Mai mult, de ce de atita dragoste si pretuire pentru Patriarhul Teoctist, Basescu si-a asumat in intregime, in numele Romaniei al carei Presedinte este, Raportul Tismaneanu ?

De ce Victor Roncea care afirma ca <<< Minciuna va sta mereu cu presedintele la masa. >>>, nu este onest si nu recunoaste ca este un umil epigon al celor care au publicat zeci de ani manualele de Istoria Romaniei unde, la loc de cinste, se afla caricatura intitulata <<< Minciuna sta cu regele la masa>>> ?
Si, ca tot ne aflam la capitolul dezinformare, il intreb pe Victor Roncea unde este confirmarea mazilirii mitropolitului Teofan - stire anuntata cu litere de o schioapa in cotidianul Ziua ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Filmul mortii Patriarhului (6786 afisari)
 Cand Minciuna sta cu presedintele la masa (4109 afisari)
 Diana era insarcinata, dar nu cu Dodi (4083 afisari)
 Cumnatul Loteriei (3006 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (III) (2760 afisari)
 Palatul Balcic al Reginei Maria, motiv de disputa intre autoritatile bulgare (532 afisari)
 Directorul Loteriei vrea sa fie ministru al Apararii (369 afisari)
 Nadia Comaneci si Dan Bittman, candidati PNL la europarlamentare (255 afisari)
 Banca Mondiala critica reforma din Justitie (239 afisari)
 Dioxina din Danone, sub limita maxima admisa (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03228 sec.