Ziua Logo
  Nr. 4013 de marti, 21 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-08-21
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-08-21 05:28
Norocul si-l creaza omul cand pregatirea intalneste oportunitatea

Disperarea sociala vine din faptul ca nu ne cunoastem credinta. In materie de creat prosperitate suntem ca niste mici copii ce abia invata sa mearga comparativ cu invataturile biblice de la televiziunea americana prin care oamenii sunt invatati cum sa-si atraga prosperitate.
Exista versete biblice in acest sens, si Iisus a spus "Am venit sa aduc viata si s-o aveti mai din abundenta".
Dadeam mai alaltaieri un citat din cartea Sent to Earth, in care scriitorul catolic, Michael H. Brown scrie: "Si desi intr-o maniera mai putin criminala, acelasi spirit rece se infiltra in chiar randurile Bisericii. Prin crapaturi a intrat fumul Satanei. Acesta a fost in forma spiritului secular sterp ce cauta sa dezgoleasca Biserica de misticism – charmul ei – inlocuindu-l cu o intelectualitate ce pune logicul deasupra spiritului. Nu era nimic gresit cu gandirea logica dar era din plin gresit s-o instalezi in locul supernaturalului, cu trimiterea in atat de multa filozofie si gandire robotica.. ."
Mi-a atras atentia cuvintele "spiritul secular sterp" si m-am gandit ca intra-devar tot ce nu-i credinta este sterp. Iisus a zis ca omul credincios este ca un pamant manos care atunci cand aude cuvantul lui Dumnezeu se prinde de el si da roade bogate. Asta trebuie interpretata si in sensul ca un om ce citeste Cuvantul lui Dumnezeu va da roade in tot ce intreprinde.
Cei ce vor sa castige mai bine ar citi din Biblie pasajele ce ne invata ce sa facem ca Dumnezeu sa ne dea cresterea financiara, dupa cum zicea pastorul american de origine araba, Dr. Nasir Siddiki (e chiar stra,stra nepot al lui Mohamed, si a trecut la crestinism cand l-a ajutat cineva de s-a vindecat miraculos ca era sa moara in spital), care a scris mai multe carti pe aceasta tema , intre care Kingdom Principles for Financial Increase. Mi-am notat si eu cateva: Ci ca sa-ti aduci aminte de Domnul Dumnezeul tau, ca El iti da putere sa faci bogatie, ca sa-Si tina, ca acum, legamantul Lui, pe care cu juramant l-a intarit cu parintii tai. (Deutorom 8:18)
2 Corinteni 9: 6-15:
6. Aceasta insa zic: Cel ce seamana cu zgarcenie, cu zgarcenie va si secera, iar cel ce seamana cu darnicie, cu darnicie va si secera. 7. Fiecare sa dea cum socoteste cu inima sa, nu cu parere de rau, sau de sila, caci Dumnezeu iubeste pe cel care da cu voie buna. 8. Si Dumnezeu poate sa inmulteasca tot harul la voi, ca, avand totdeauna toata indestularea in toate, sa prisositi spre tot lucrul bun, 9. Precum este scris: "Impartit-a, dat-a saracilor; dreptatea Lui ramane in veac". 10. Iar Cel ce da samanta semanatorului si paine spre mancare, va va da si va inmulti samanta voastra si va face sa creasca roadele dreptatii voastre, 11. Ca intru toate sa va imbogatiti, spre toata darnicia care aduce prin noi multumire lui Dumnezeu. 12. Pentru ca slujirea acestui dar nu numai ca implineste lipsurile sfintilor, ci prisoseste prin multe multumiri in fata lui Dumnezeu; 13. Slavind ei pe Dumnezeu, prin adeverirea acestei ajutorari, pentru supunerea marturisirii voastre Evangheliei lui Hristos si pentru darnicia impartasirii catre ei si catre toti, 14. Se roaga pentru voi, si va iubesc pentru harul lui Dumnezeu cel ce prisoseste la voi. 15. Iar lui Dumnezeu multumire pentru darul Sau cel negrait.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cel mai faimos triunghi amoros din istoria rockului (2904 afisari)
 Trei insule care pot schimba lumea (2448 afisari)
 Jurnalista anti-Putin, eliberata de la nebuni (2097 afisari)
 Utopia (1857 afisari)
 Scandal in Ghencea (1831 afisari)
 Geoana il roaga pe Basescu sa-l ajute sa "instaleze" un nou Guvern (383 afisari)
 Obezitatea ar putea fi provocata de un virus (179 afisari)
 Sarkozy se pronunta in favoarea ''castrarii chimice'' a pedofililor (147 afisari)
 Inele cu piatra pe interior (126 afisari)
 Autorul alarmei cu bomba la Cotroceni, acuzat de acte de terorism (96 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00681 sec.