Ziua Logo
  Nr. 3972 de miercuri, 4 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2007-07-04
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 206.194.127...)
2007-07-04 00:03
APEL LA BUN SIMT SAU VA FI DANSUL LEBEDEI

Adica acest Hagi nu mai e liceean, puber istovit ci un adult in toata regula. A stat linga mari antrenori dar ... se pare degeaba. Bunul simt iti dicteaza cind si cum dar unii nu-l au cu desavirsire. UNde nu a pus Dumnezeu nu au cum sa iei zicese printr-o gindire populara.

Acest om este strabatut de ambitia celui cu minte simpla, trufas, orgolios care cu greu poate intelege ca nu are inca valoare de antrenor. A tot spus ca nu se vrea performanta etc. Pai acum el este la dansul lebedei si imi este teama ca va iesi pe usa din dos.
Si-a batut joc de nationala dar si acolo prost nu e cel care vinde ci cel care plateste asa se face ca Mircea Sandu a fost la rindu-i tartorul fotbalului romanesc distrugindu-l in acea perioada. Hagi senin a demisionat si si-a pus-o pe spinare plecind unde a vazut cu ochii.
Scoala lipseste cu desavirsire. Studii, analize, psihologia fotbalistului si multe altele sint uitate pe undeva pe la ...Tuzla. L-a atacat pe Lucescu care l-a lansat pe piata externa, a facut comedie cu ziaristii care nu au ezitat sa-i desfiinteze tupeul si obraznicia. "Poate ca te-ai mirat cind ai vazut in capitala ca liniile de tramvai sint paralele" i-a raspuns un jurnalist dupa ce a fost atacat cu apelativul "bai ala de acolo dece te rizi?! Ce e banii vostri e banii mei" raspunzind doct acest Hagi.
Dar, tot presa la ridicat la fileu pe Hagi desemnindul regele fotbalului romanesc. Intre fotbalisti este clar ca unul ca Dobrin sau Balaci au fost marii timpurilor lor. Hagi a fost un jucator bun dar fara echipa care in ultimul timp juca doar pentru el ce rezista doar o repriza este drum lung. In America se discuta de Elvis Presley ca ar fi "King-ul" rockului dar intre artisti se stie ca un BB. King, JErry Lewis si alti multi cintareti de culoare au fost cu o clasa peste. Era necesar sa lanseze si un alb asa ca ... Hagi a fost propulsat de presa mai mult decit merita. Un jucator care a sfirsit prost si care a aratat ca nu are clasa de mare fotbalist. Un fotbalist bun si atit. Asa s-a intimplat si cu PINGELICA caruia i se spunea din ...spate ca este genial si genial a murit.

Ma bucur ca acest articol pune degetul pe rana si atrage atentia. Sint de acord cu cel ce a scris aceste rinduri si intr-adevar s-ar putea sa-i fie fatal. Sint convins 100% ca va sfirsi prost pentru ca nu se face treaba cu ambitie ci cu vointa. Nu cu trufie ci cu demnitate. A avea curajul raspunderii sa sti unde te afli este un mare semn de bun simt. Dar cine a spus ca ar fi prin preajma lui Hagi ceva bun simt?




     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu acuza complotul Hrebenciuc-Olteanu-Verestoy si vrea Guvern&premier PD (2884 afisari)
 Grupul-varza de la Cluj (2135 afisari)
 Cea mai scumpa camera de hotel din lume (1912 afisari)
 Cacealmaua Vampirului (1847 afisari)
 Bill Gates detronat (1649 afisari)
 Pavarotti pregateste un album de muzica religioasa (258 afisari)
 Premierul nu renunta la majorarea pensiilor (202 afisari)
 Voronin si Putin se plang unul altuia de atitudinea Romaniei (114 afisari)
 Ziua Americii, sarbatorita cu fast in Capitala (106 afisari)
 Diplomatii romani din Marea Britanie au ajuns pe ''Lista rusinii" (92 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00664 sec.