Ziua Logo
  Nr. 3969 de sambata, 30 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2007-06-30
Itic Strul, dezertor din Israel (...@hotmail.co.il, IP: 199.203.116...)
2007-07-01 15:49
Putzina logica

Lui V. Alexe:
In prima parte a articolului deplingeti Hamasul ca a fost permanent sabotat de catre Fatah, Israel, USA, UE s.a.m.d. (practic de catre toata lumea...), in ultima parte sustineti ideea ca de fapt Hamasul e creatia diabolica a Israelului . Israelul a actionat simultan si sa distruga si sa sustina Hamas? N-ati putea sa ne lamuriti asupra acestei dileme?
Pe de alta parte, ce fel de obiectivitate ziaristica e aceasta ca in majoritate covirsitoare citati surse ostile Israelului (si nu totdeauna cele mai credibile: cit de obiectiv putea fi Y. Arafat in declaratiile lui... ?) si aproape deloc pozitiile partii israeliene. In felul acesta se poate sustine orice teorie, care ii place autorului mai mult, fara vreo legatura cu realitatea, insa...
De asemenea deplingeti mult starea de saracie a palestinienilor din Gaza si sustineti clar ideea ca responsabil pt. asta e Israelul (bineinteles!). Nu pomeniti un cuvintel de faptul ca toata alimentarea cu electricitate , combustibil si cca. 40% a celei cu apa a fisiei Gaza continua sa fie furnizata de Israel, desi de ani de zile nu s-au achitat facturile respective. Care tara din lume ar fi continuat un asemenea gest de bunavointa, desi in permanenta Israelul este atacat cu rachete Kassam din Gaza?(alt aspect de care nu ati pomenit)
Redactiei: chiar nu reusiti sa cooptati un analist profesionist pt. subiectul in cauza? Chiar si numai pt. a evita gafele elementare care apar in articol (Olmert in loc de Barak, Ashkelon nu e port, etc., etc.)


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Tribunalul Poporului" si Procesul ziaristilor "nationalisti" (2150 afisari)
 Batalia pentru Marea Neagra (2121 afisari)
 Rusia vrea sa puna mana pe Polul Nord (2040 afisari)
 Japca "Sapca" (1684 afisari)
 Cod Rutier indulcit (1588 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.