Ziua Logo
  Nr. 3952 de luni, 11 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-06-11
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-06-11 08:28
marturiseesc cu mandrie, eu pic acest test .

Imi asum reactia la Tismanetichi Volodea, de provenienta kominternist-nkvidista , crescut in spiritul bolsevic al antitomanismului si ramas tot acolo, asa cum o marturiseste opera sa -cata este.
Bagati-va-ti mintile in cap, nu-i ma leg de o presupusa ascendenta religios-etnica la care bolsevicu Tismenetchi renuntase, ci la cea politica. Care ascendenta politica ii legitimeaza azi notorietatea lu Volodea si presupusu sau savantlac (asa cum o face si in cazul cetateanului D Pavel , presupus ideolog al unui partid ce se vrea de dreapta . )
Sa ne intelegem : eu am crescut sttind ca sunt fecior de mic-burghez. Si ca burghezii sunt inamici poporului. SI a trebuit sa mai ma bucur de antipatii fiindca eram de origine de dincolo de Prut si taica-miu lucrse la ambele romanizari. Si am crescut in plina schizofrenie - in timp ce trebuia sa inghit propaganda lu
Tismentchi senior presupus antifascista cum ca URSS bastion al pacii e ! Si ca Stalin si poporu rus libertate ne-au adus !! in acelasi timp stiam ca atunci cand taica-miu si fratii sai au trecut Prutul au facut-o sa-si elibereze neamurile .
Azi, in numele anticomunismului sunt supus aceleiasi presiuni schizofrene. Volodea & co sunt in fruntea ganditorilor de dreapta ce ne invata sa gandim democratic, ne urecheaza ca ne incalzim cu gaz rusesc dar
15 ani au tacut ca-n papusoi in privinta celor inchisi la Tiraspol. Asta bine-nteles daca nu explicau tuturor ca afacerea transnistreana este orchestrata de comunisti si ca comunistii sunt la putere in Romania.
Nu vorbesc cu ura ciu cu scarba.
Si va mai zic ceva : valorile de dreapta traditionale nu sunt internationalizarea, gayfesturile samd ci Patrie, Familie, Munca.
Adica exact ce evita sa zica cumva presupusii ideologi de dreapta proveniti din familii comuniste, ramasi credinciosi fanteziilor internationaliste ale familiilor lor .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vicleanul (4280 afisari)
 Solutia letala Basescu (3087 afisari)
 Adrian Pintea (1954-2007) (2420 afisari)
 Afacerile primarului de Alba Iulia (2299 afisari)
 Lupte de strada la Gay Fest 2007 (2223 afisari)
 Tanasescu si Ivanovici - exclusi din PRM pe motive financiare (222 afisari)
 PD-ul pare sa se fi resemnat in privinta motiunii (180 afisari)
 Zsolt Nagy, suspendat din functie prin decret prezidential (87 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00675 sec.