Ziua Logo
  Nr. 3944 de vineri, 1 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-06-01
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 121.34.228...)
2007-06-01 14:27
Simulacru de proces, Torturarea , Abandonarea Dura lex sed lex tzi-o doresti si tu mai Paraipane ?

Cei trei sunt niste eroi ! Trecand dincolo de aceasta sa ne bucuram ca nu sunt niste eroi ai altora intr-un razboi al altora

"Topica articolului este incalcarea oricaror drepturi a trei cetatzeni liberi, condamnarea si detentzia lor timp de 15 ani de catre o entitate "statala" ceva gen Tortuga, nerecunoscuta de nimeni, abandonarea lor de catre lumea civilizata, and so on.
Io'ntzeleg ca tu esti in amor nebun cu Administartzia Bush. Da' asta-i alta topica, Mon Cher. Parol! " dixit paraipan

Simulacru de proces, Torturarea , Abandonarea

Da ei au avut parte de un SIMULACRU DE PROCES asa pe model Sadamm Hussein (si spre deosebire de el n-au fost spanzuratzi) De ce ce zic simulacru ?
Asa a caracterizat intr-o declaraztize de presa unul din avocatzii sai americani ex procuror sef al Americii, conditziile de desfasurare a procesului .
SIMULACRU DE PROCES asa cum a fost si procesul atantatorului esuat care nu a particiopat la demolarea de WTC proces in care orice norma procesuala de fairness a fost abandonata si in care s-au accepta ca valide procedee, probe si mecanisme considerate inanccptabiel in sistenul legal american der deh ... patriotismul bate legalismul
SIMULACRU DE PROCES DE CARE NU AU PARTE niciunul din cei intemnitzatzi la Guantanamo sau ucisi in tortura in Afgansitan, Egipt, Turkmernistan si alte statziuni balneare cu excursii organizate de CIA.

ABANDON , cat despre solidaritatea ta si a lui Roncea cu respectivi nejudecatzi ..... semana doar cu cea internatzionala fatza de cei trei martiri ai romanismului

TORTURA , care din urmatoarele mecansime de "convingere" parcticate pe scara industriala de USA au fost foloste impotriva lor ( a celor 3 patriotzii)

- umilirea sexuala
- interogare clemfaita (interogarea acompaniata de sedintze de masticatzie a poicioarelor sau alltor parzti moi executate de caini de lupta )
- strivirea cutiei toracice pana la strapungerea plamanilor si moartea prin inundarea acestora cu propriul sange
- supendarea in pozitii dureroase pe periade lungi variind de la 2 ore la 2-3 zile
- genunchiul mortzii , strivirea prin lovituri repetate articulatziilor [icioarelor pana la obtzinerea motzii prin septicemie

Toate aceste de mai sus documentate ca au fost executate de personal al USA la Abu Gharib si prin centrele de interogare din Afganistan de catre "60 Minutes" la acestea se adauga cel nedocumenatte dar care se presupune ca au fost executate de pesonal strain dornic sa ajute USA in extragerea de informatii.
- fieberea in apa de viu
- aderea cu lampa de gaz
- tortura electrica
Sau hai sa comparam ce au suferit respectivii fatza de ultimele procede de extragere a informatziilor validate ce legale si deci posibile de executa pe teritoriul american :
-boarding,
-sleep depravation,
-exposure to unconfortabel temperature (to hot or to could)
-isolation and information control in order to induce a feeling of helplesness (simularea repetata a executzie e mica copilarie fazta de simularea torturarii si executarii tuturor membrilor familiei)

Privind retrospectiv sa se bucure ca nu au intrat in custodia actualei administratzii a USA si a calailor acestora , altminteri, cinste lor, cinste martirilor nemului romanesc.

Si daca exista o lege si o umanitate pe care ne-o dorim pentru noi oare nu e cazul sa o aplicam si pentru ei ?
Sau ce-i valabil pentru noi nu valabil si pentru ei caci noi suntem oameni alesi iar ei nu . Deci Qvot Lict Jovis not licit Bovis.

Cat despre restul habarnistilor care is dau cu presupus pe forum nu pot sa nu pufnesc in rs cand intzlnesc formulatri “originale” la modul dictartura (democratziei) parlamentare si subordonarea guvernului acesteia .

Probabil ca dictatura trebuei sa fie nu a corpului elective ales liber ci asa reprezentatzntilo autoalesi pe spranceana a poporului asa un fel de dictatura proletariatului redivivus dictatura poporului sfraicios prin ai sai mncatori de ….. si lingatori de sticla
“Nu uita de subiectul Nr. 1 - care interzice DEMOCRATIA si NORMALITATEA in Romania:
- DICTATURA PARLAMENTARA (LEGISLATIVA) pro-comunista cu ASERVIREA EXECUTIVULUI i.e. GUVERNUL”


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moscova a dirijat Revolutia (8933 afisari)
 M-am intors! Si cer Steaua Romaniei! (4412 afisari)
 Basescu si Securitatea in "Razboiul nevazut" (2839 afisari)
 Cutia neagra (2520 afisari)
 O noua alianta toxica (1702 afisari)
 Moratoriu politic pe sase luni (229 afisari)
 O chelnerita devine vedeta dupa ce a cantat pentru George Clooney (87 afisari)
 Romanii, mai pasnici decat francezii si americanii (86 afisari)
 Motiunea PD, depusa si retrasa pentru a doua oara (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00751 sec.