Ziua Logo
  Nr. 3942 de miercuri, 30 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-30
Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-05-30 19:33
Extraordinar

Imi fusese dat sa aud ca fostul ministru de externe liberal si el a avut competente demne de felicitat. Acel "light roumanian" si "domn gafa" a reusit cumva sa faca si fapte "vizibile" pozitive? cam care ar fi alea? Dublarea duratei de viza la moldoveni, interesele purtate pt romanii de peste granita(unde, care, cine?), reusitele deosebite din reformarea "anuntata cu tam tam de anvergura" a MAE? Alea cand promitea sa "scape" de "vechii neprofesionisti"? Canalul Bastroe poate sau "povestea vorbei" numita si "tezaurul". Ei lasa ca a reusit cu "brio" afacerea Godju, sa ne traiasca "smecherii" de la universitatea de la iasi (a mai buna din tara) chit ca unii "doctoranzi" au fost dat "in fapt" de mincinosi si in plus de "informatori".
Si am lasat si alte reusite pt altii sa le adauge la lista deosebita a unui "competent" (o sa spurcam si cuvantul asta asa cum l-am spurcat si pe tovaras).

Mi-a placut insa iesirea din scena dupa o "gafa de proprortii" cu un post "caldut" aranjat la numai 8000 euroi pe luna. De inteles "efortul". rai si ziaristii astia "incompetenti" ca l-au dibuit.


E drept ca Ionut Popescu a fost un ministru de finante realist. Din pacate pt o perioada prea scurta ca sa poata arata in mod real ce putea. Propunerea sa principala a fost refuzata de toata "pleiada de dreapta morala si mai ales asa zis liberala"(strutocamila aia aderata partial la popularii europeni) ca tot detineau "competente" in finante. Propunerea sa privind cresterea de TVA pt diminuarea consumului "da bine" la "refuzatii pld" care au "improscat" cat au putut cu "cunostinte" platformiste contra acestei masuri. Si in timpul asta romanii sunt din ce in ce mai indatorati.

Ei las ca o sa plateasca boureanu contributiile la "dividentele" de la anul viitor, poate il ajuta si "capitalistul" stolojan sau cine stie videanu ca astiau au demonstrat cum pot face afaceri doar cu "statul".

Astia sunt "oamenii de bine" ai zilelor noastre. Astia sunt aia "angajati" in "lupta anticoruptie" cand e vorba doar de "concurenta" ca in rest afacerile cu statul sunt un "drept" de "politician pe axa". Sunt mai diferiti decat "fostii" abonati la aceleasi afaceri cu statul dar niciodata dati in fapt? Nope, sunt la fel.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rafuiala in PNL (2827 afisari)
 Basescu si cozile sale de topor (2521 afisari)
 Magistratura masluita (1847 afisari)
 Rusia provoaca scutul american (1605 afisari)
 Proiectul lipsa (1404 afisari)
 Basescu la ''trei-doi-doi'' (563 afisari)
 Surface, calculatorul fara mouse si tastatura (147 afisari)
 Si totusi, Verestoy a fost la sedinta (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00776 sec.