Ziua Logo
  Nr. 3939 de sambata, 26 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-26
Nituc din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 86.106.6...)
2007-05-26 10:17
Bulibaseala

Boierule, te pui bine cu gigibecalizatul? Mai bine ramai asa. Ca uite de ce te superi, ca nu a relatat TVR despre o aparare a tatalui de fiica cea mica? Nu avem altceva de facut? Dau stirea acum, ca am respectat verdictul masei ziaristilor.

BULIBASEALA
<<Mi-a zis mereu tiganul lui tati>>

Fata cea mica a bulibasei Traian Boc, Elena, a povestit, in exclusivitate pentru Forum, cum o alinta tatal sau in copilarie. Elena ne-a dezvaluit ca Traian Stolo obisnuieste sa i se adreseze cu apelativul <<tiganul lui tati>>. Ba mai mult, bulibasa foloseste acest alint si pentru alte fete brunete din politica si din presa.

Ii ia apararea parintelui

"Toata copilaria mea m-a strigat <<Tiganul lui tati>>, iar acum, dupa campanie, puteti sa scrieti ca imi da voie sa vin si dupa ora 22.00, sa intarzii, a povestit Elena despre Traian Flutur, pentru ca eu am pielea inchisa si vara cand ma bronzam aveam pielea aproape neagra. Si ani intregi din <<tigan>> nu ma scotea, mai ales ca el n-a avut baieti decat pe vapor si din cauza asta mi se adresa la genul masculin", spune mezina familiei bulibasei. Ba mai mult, Elena Berceanu sustine ca si la acest inceput de vara timpurie seful statului i-a atras atentia ca iar <<s-a facut tiganca>>. <<Ce exemplu mai clar sa dau ca nu s-a pus niciodata problema de rasism cand tati a numit-o pe jurnalista de la acel post de televiziune "tiganca", daca in fiecare vara si pe mine ma face la fel?>>, s-a intrebat pretoric fata cea mica a bulibasei din Clejani. In plus, Elena sustine ca bulibasa <<le zice fetelor brunete, in semn de alint, tiganci>>. Ea mai spune ca si unchiul sau, Mircea Energie, se adreseaza fetelor din familie cu <<pasarica>>, unchiul L.I. Iceanu ii zice <<codobatura>>, unchiul P. Leshu <<privighetoare>>, unchiul Medinescu <<mierla>>, matusa Culcer <<cioara vopsita>>, iar matusile Monica M. Acovei si Elena U.D. Rea <<ciocanitoare>>.

Motoriceanu despre seful staborului: <<Nu e confiscare, e furt>>

Premierul Motoriceanu a replicat, ieri, la gluma unui ziarist, care ii cerea sa nu-i confiste reportofonul. ca numai Procuratura poate confisca, in restul cazurilor fiind vorba despre furt. <<Confiscatul este un eufemism. De confiscat poate doar Procuratura. In restul cazurilor e vorba de furt>>, a apreciat Motoriceanu, referindu-se la conflictul dintre bulibasa Traian si un reporter al postului Antena 1.
Copist Adi de NIRO 2% Alro Slatina




classa conducatoare din rassa pura de deputat din tata in fiu (...@home.ro, IP: 24.200.108...)
2007-05-26 15:08
Re: Bulibaseala


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Polemica Antonescu (3029 afisari)
 Suparare la Palat! (2824 afisari)
 Hitler in intimitate (2787 afisari)
 Bodyguarzi platiti regeste (2662 afisari)
 Elogiul neputintei (si al discriminarii) (2595 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.