Ziua Logo
  Nr. 3938 de vineri, 25 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-05-25
lyly din petrosani (...@yahoo.com, IP: 89.40.112...)
2007-05-25 11:48
DGA ( Cazul Mihalcea )

Noi , familia Mihalcea am cerut ajutorul Directiei Generale Anticoruptie , trimitandu-le o petitie , in care le povesteam modul in care politistii din Petrosani au efectuat cercetarea penala in cazul nostru .
La momentul respectiv nu intrasem in posesia probelor din dosar , de aceea le-am adus la cunostinta doar cateva ilegalitati .Si anume ; Faptul ca politisti au masluit declaratiile noastre si ale martorilor nostri , favorizand trei infractori , recidivisti , care ne-au atacat si batut pe strada ,fara a avea vreo vina sau a-i provoca in vreun fel .
De asemnei le-am mai adus la cunostinta faptul , ca subcomisarul Todor Vasile a sters amprentele de pe corpul delict , care fusese conservat intr-o punga de plastic si ca politistii nu au efectuat nici un fel de cercetare la fata locului .
Le-am mai adus la cunostinta inspectorilor DGA , faptul ca liderul grupului infractional , in urma nenumaratelor plangeri adresate Politie , pt hartuire verbala si fizica asupra fiului meu si pt ca ne transmitea amenintari indirecte , acesta a primit numai avertismente politieneste , pe care le-a tratat cu indiferenta .
In urma acestei petitii am fost chemati la DGA Deva .
Aici am fost primiti de dl inspector Gherbea si de inca un inspector , care nu s-a prezentat .
Le-am povestit ce ni s-a intamplat , (atat cat stiam la mometul respectiv ) si deasemeni le-am povestit modul in care Politia si-a facut datoria in cazul nostru .
Dansii ne-au spus ca zilele de ingrijire medico-legale , ale mele si ale fiului meu , sunt date incorect de micul legist de la Petrosani si ca trebuie sa facem o contestatie a acestor zile de ingrijire medicala. Acest fapt i l-am adus la cunostinta avocatilor pe care i-am avut , dar acestia au tratat cu indiferenta acest fapt , favorizand si dansii pe infractori si pe cei care ii sustin .
Ne-au mai spus ca din cercetarile pe care dansii le-au efectuat , nu s- a constatat , ca politisti au comis ilegalitati sau au efectuat o urmarire penala defectuoasa .
Acum cand stim cate ilegalitati sunt in dosar , ma intreb ;
Au studiat oare dosarul nostru ?
Este plin de fapte ilegale , care se pot verifica si pe care acum le putem proba si cu alte probe , pe care la momentul respectiv nu le aveam .
Sper ca dl ministru , Cristian David , sa nu trateze cu indiferenta memoriul pe care i l-am trimis si sa ceara subordonatilor sai sa cerceteze acest caz cu atentia cuvenita unor astfel de fapte ilegale sau mai bine zis , fapte de coruptie .
Cu sinceritate Mihalcea Catalina


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vipera neagra (5303 afisari)
 Creaturi din abis (3749 afisari)
 Dansul lasciv al divelor (2373 afisari)
 Capcana pentru PSD (2194 afisari)
 Rusii au "sabie" pentru "scutul" american (2024 afisari)
 Ucraina, in prag de razboi civil (455 afisari)
 PSD merge la Cotroceni dar negociaza majoritatea cu Tariceanu (96 afisari)
 Un dansator celebru la Bucuresti: Jérôme Bel (77 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00755 sec.