Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-16
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-05-16 22:08
Mintea omului functioneaza cam pe aceleasi principii cu computerul


STRATHMORE, Calif.
Dupa ce am postat art. Children Face Exposure to Pesticides am observat ca zicea de bunica fetitei ca in fiecare zi se roaga la Virgin Mary pentru ca nepoata sa nu mai fie in contact cu pesticide si sa nu vina acasa bolnava, si deasemeni folosirea cuvantului “suppliers” in fraza urmatoare: CropLife America, a national organization representing suppliers of farm pesticides, said their use near schools is well-regulated.
Asta m-a facut sa realizez ca sunt anumite coincidente, cuvinte comune cu cele scrise in comentariul meu postat aseara, Ce-ati zice de never ending supply” (la articolul despre ridicarea nivelului de trai). Aminteam acolo de Gradina Eden, de pomii ce dau fructe in fiecare luna, de Virgin Mary care a aparut unor copii si i-a facut sanatosi pe multi., deci un mediu sanatos de viata.
Articolul ne prezinta o alta gradina, cea a Californiei, cu plantatii de portocali, meri si multe altele, dar care se stropesc cu pesticide ce imbolnavesc copiii aflati prin apropiere. Nu mai vorbim de bolile produse populatiei prin consumul acestora daca se inmagazineaza pesticide in fructe.
Numai din intamplare m-am oprit asupra articolului, si asta dovedeste ca mintea mea l-a selectionat pentru ca avea cuvinte comune cu ce srisesem ieri. Exact cum te duci la google si scrii un cuvant, dupa care iti da siteurile pe care scrie acel cuvant. Asa actioneaza legea enuntata de Cayce ca ceva naste ceva asemanator, De ce suntem preocupati, ne va conduce spre ceva asemanator sau duce la rezolvarea problemei respective. Asta daca te orientezi spre cele sfinte. In acelasi timp, dovedeste puterea Fecioarei Maria; faptul ca am scris despre Ea si ca rozariul ne poate crea gradina Eden pe pamant, a facut ca altii sa investigheze si sa arate neajunsurile actuale in gradina Californiei. Cat de departe suntem de situatia ideala!
Sa fim siguri ca rozariul, imnurile inaltate la Dumnezeu si aplicarea in viata a Cuvantului Sau sunt cele mai bune "pesticide", care nu numai ca nu imbolnavesc, dar ne dau viata si provizii fara sfarsit. Sunt bune impotriva oricarui rau.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00682 sec.