Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-16
ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2007-05-16 11:51
Deci de excrocheria PETROMIN va interesati der de excrocheria de la 30 Decembrie 1947

nici nu vreti sa auziti !
Sau cum este defapt ? In lupta voastra intercomunista :
TARICEANU contra BASESCU si viceversa folositi toate mijloacele sa va dati in cap, dar daca eu asa fin va amintesc de potlogaria voastra de la 30 Decembrie
1947 cand ati venit la putere cu GARZILE PATRIOTICE si cu "armata ie cu noi" si alte sovietisme si alti fanfaroni, cum este ? Sau ati uitat ?

Omul din Himalaya din Bucuresti (...@rol.ro, IP: 62.231.78...)
2007-05-16 18:44
Re: Deci de excrocheria PETROMIN va interesati der de excrocheria de la 30 Decembrie 1947

Da dom'e, ce diferenta e intre unul pe care, indiferent cat de bou este, nu poti sa-l dai jos, ca este cica pus de Dumnezeu pe tron si unul pe care, desi e total necorespunzator postului si ai ocazia sa-i faci vant, il lasi tot acolo de frica si din spirit de turma proasta (n-am reusit sa aflu de la nimeni o opinie coerenta si argumentata de ce Basescu trebuie sa ramana in functie, de ce il sustin, care sunt calitatile care prevaleaza defectelor, ce a facut el pana acum pentru noi in functia in care a fost investit; cand intrebi pe cineva te ia cu aia 322 care dorm in parlament sau nu mai stiu ce fac, cu cat de securist e Voiculescu, cu cat de prostanac e Geoana, cu cat de intrigant e Hrebenciuc, cu cat de infiorator e PSD-ul, dar nu sufla unul un cuvintel despre calitatile si realizarile PD-ului si ale lui Basescu). De unde zici sa ne importam un rege, ca roman sigur ca nu-i bun? Din ce familie de fosile ale istoriei, de degenerati de casatorii in aceeasi familie trebuie sa provina? Aristocratia si-a jucat rolul in evul mediu, cand detinerea terenurilor agricole insemna bogatie si putere; in mediul economic modern nu mai inseamna nimic, sunt doar de fatada, de decor decolorat de trecerea secolelor. Si ce rost ar avea un sef de stat decorativ ca cel din Marea Britanie, spre exemplu? Nu ar ajunge sa aiba puterea tot parlamentul pe care il huliti atat acum? Nu ar avea puterea executiva totala primul ministru pe care il dispretuiti? Sa propui o monarhie absoluta, ca tot suntem cam inapoiati, macar sa fim primii (din coada) la acest capitol.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.