Ziua Logo
  Nr. 3930 de miercuri, 16 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-16
adrian.iacob (...@hotmail.co.uk, IP: 86.120.178...)
2007-05-16 08:10
ce nu inteleg eu

Din articol reiese faptul ca s-au facut o serie de erori prejudiciu statului. (Exemplu ca nu s-a facut un studiu de fezabilitatea).
Ce nu inteleg eu ce sau cine a avut de castigat de pe urma acestor greseli (daca au fost greseli) sau totul a fost facut intentionat. Ce inteleg eu ca Traian Basescu a facut o serie de greseli care au dus la un prejudiciu (dar din cate mai stiu acest dosar este imens si nu cred ca Traian Basescu sa fi facut absolut tot). Totusi daca domnul Traian Basescu a obtinut o serie de avantaje (bani, mita, orice) penru a face "greselile" sunt de acord la zdub frate, dar nicaieri nu vad nici un fel de legatura intre greseli si posibile mite sau avantaje ascunse.
Ce reiese din articol (pentru ca nu stiu dosarul Flota) este ca s-au facut o carca de greseli care au dus la pierderi (in loc de profit) si s-a creat o gaura neagra. Nu mi se pare sa fie deloc acelasi lucru ca la CFR unde s-a cumparat surubu si milionu sau la bancile devalizate care au fost jefuite cu acte in regula si se stie foarte bine cine a profitat dar pentru ca erau srl-uri falimentare la mijloc persoanele fizice parca nu pot fi atinse (aici este evident cine si ce avantaj a avut).
Totusi revin cu o intrebare : CARE AU FOST AVANTAJELE PE CARE LE-A OBTINUT TRAIAN BASESCU DE PE URMA ACESTOR "GRESELI" ? (Din acest articol nu reiese aceast fapt - lipseste pur si simplu motivatia de a face "greseli")

Omul din Himalaya din Bucuresti (...@rol.ro, IP: 62.231.78...)
2007-05-16 18:47
Re: ce nu inteleg eu

Pai da, ca in consiliul de administratie al off-shore-ului ala a stat pe capace de bere si aia de au cumparat navele pe un dolar si le-au revandut sau exploatat pe sute de mii sau milioane nu au contribuit cu nimic. Ce usor e sa faci pe prostul cand vrei sa aperi o pozitie de neaparat...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cu Basescu inainte! (5468 afisari)
 Dovada Flota (5455 afisari)
 Avion deturnat de o partida de sex (2956 afisari)
 Orasul plutitor (2195 afisari)
 "Campanie murdara pentru referendum" (1812 afisari)
 Renegocierea majoritatii parlamentare, legea lustratiei si o colaborare cu Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai (369 afisari)
 Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina, arestat cu ajutor romanesc (205 afisari)
 Activitatea Directiei Nationale Anticoruptie la control (75 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00768 sec.