Ziua Logo
  Nr. 3928 de luni, 14 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-05-14
Mark din Tara Licuricilor Mari (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2007-05-14 14:47
Basescu - "Subconstientul colectiv al natziei"

Asa se intampla cand gainarii ajung in fruntea bucatelor. Se mira si ei cat de frumosi si destepti au ajuns iar ulterior li se urca la cap, incep sa creada corul aplaudacilor si laudatorilor si ajung sa se mire de ce nu ingenuncheaza toata lumea cand apare el, “subconstientul colectiv al natiei”!
Ce ciudat si parlamentarii cand il suspendara pe Basel, tot asta spusera: “noi prin vointa mamei Consti-tutzii, si avizati de matusa Curtea Constitutionala, il trimitem pe Traian sa faca tusa o luna, pentru ca vrem sa aparam statul de drept!
Acum daca analizam serios, haideti sa vedem de ce ar fi disperati bocii,
Daca omul nostru se intoarce la Cotroceni, parlamentarii “listaci” cum le spun portocalii (misto expresia, dar inutila) n-au decat sa aplice “plen bi”, ale carui faze pregatitoare se pot observa inca de pe acum:
indepartarea din procuratura a “echipei pro-basiste”, actiune care a inceput deplorabil, asta neinsemnand ca nu se va duce la bun sfarsit, cu Chiuariu sau cu altul mai diplomat..
In felul asta se vor putea repune pe rol dosare ca “vila” “flota” sau initia dosare ca “mita de la Capsuneanu”, “spalarea spagilor, prin cumparare urmata de vanazare de terenuri”!- emascularea lui basel prin transferul controlului asupra “serviciilor” catre Parlament sau catre Guvern, asa cum este de fapt normal intr-o tara unde toate caricaturile pot ajunge presedinti cu buton rosu si valiza atomica; Schimbarea compozitiei CNSAS-ului prin indepartarea PDistilor si punerea pe tapet datorita noii configuratii, a dosarelor conexe dosarului de "agent sub acoperire" al Baselului, in vederea dovedirii faptului ca desi dosarul “basel-activul” a fost distrus, el a existat totusi; Izolarea lui Basel si promovarea acelor legi care il vor scoate din sarite pe chelu' (legea controlului contractelor date de primari reprezentantilor grupurilor de interese “legitime”).
Astea si multe altele il vor transforma pe Basel intr-o trompeta cu surdina.
D-aia la care cantau negrii din big-band-urile de jazz ale anilor `29.
Omul asta are doar doua variante: ori invata sa cante jazz in surdina, acompaniat de un Parlament inarmat cu alamuri mai ceva ca o fanfara militara, ori va canta ceea ce ii place, adica manele, dar asta in compania procurorilor de la DNA.
Alta varianta nu se ezzista!
Bine, poate sa cante si jazz in surdina pe ritm de manea, ar fi original, dar in cazul asta n-o sa mai stea nimeni sa-l asculte. Nici proprietarii de alamuri, nici boborul iubitor de manea clasica!
Chiar asa, ce-ar fi sa-l vedem pe Basel iesind intr-o seara de la Potcoava urcandu-se beat la volan inganand in surdina: “masina mea merge cu jazzolina …”. “mai nea Base, daca tot innebunesti boborul cu tema coruptiei , oligarhiei si mogulilor, ce-ar fi sa incepem cu tine."
Ia sa spui matale cum e cu grupurile de interese legitime, de a caror soarta te-ai ocupat inca de pe vremea cand erai la primarie, ia sa clarificam odata pentru totdeauna dosarul "flota", ia sa clarificam si dosarul “vila” Orice caricatura poate sa devina presedinte sa acuze in stanga si-n dreapta de crima in timp ce el tine ascuns un schelet in debara. Ca si cum el n-ar avea debaraua plina de: ace, brice si licurice, lame si chiloti de dame.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nastase ii raspunde autosuspendatului Roncea (4617 afisari)
 Furt la Justitie (4584 afisari)
 Daca nu el, cine?... (3563 afisari)
 Eu cu cine votez? (2206 afisari)
 Justitiarul Basescu si vila de lux din Aviatorilor (2014 afisari)
 Ghadafi ar fi suferit un atac cerebral si este in coma (253 afisari)
 Condoleeza Rice in vizita la Moscova (78 afisari)
 Canicula in campania pentru referendum (72 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00775 sec.