Ziua Logo
  Nr. 3921 de sambata, 5 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-05
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-05-06 00:45
ARMONIE PE TERITORIUL ROMANIEI

Uite tocmai ma gandeam la o cale prin care sa se imbine dragostea de patrie cu adevarul care sa ne uneasca si sa ne inalte la ceruri. Om destept Ceadaev, dar nu descoperise caile pentru ca poporul sa se maturizeze si sa avanseze. Copiau si isi luau ideile din Occident, dar n-au auzit vorba aia ce spune sa fii foarte atent ce afirmi despre tine sau poporul tau, ca actioneaza ca o profetie si aia se va implini. Vrei sa schimbi? Stabileste un ideal care chiar daca pare imposibil, cu Dumnezeu totul este posibil.
Totul e sa descoperim Imparatia lui Dumnezeu care se gaseste in interiorul nostru – dupa cum a zis Iisus. Si asta se face numai prin curatenie fizica si sufleteasca, rugaciune si meditatie. Pana acum m-am tot jucat de-a meditatia (desi realizez ca mi-a adus mult bine), dar abia astazi, recitind cele spuse in lecturile lui Cayce despre asta, am priceput ca are un rol esential in vindecarea si dezvoltarea talentelor noastre, pentru ca numai asa ne aliniem corpul cu Dumnezeu, care ne va raspunde rugaciunilor si va actiona asupra centrilor nostri endocrini ridicand forta vietii spre ochiul interior ce se afla in centrul creierului. Apoi, mintea va actiona asupra corpului facand ajustarile necesare.
Foarte important insa este idealul nostru: Daca idealul este material, se va dezvolta in corp o dragoste din ce in ce mai mare pentru asta, si o tendinta spre lucruri pamantene.
Daca idealul sau imaginea este de natura spirituala va avea loc o dezvoltare spirituala. Fortele psihice sunt numai o trezire a facultatilor sufletului prin activitati in acesti centri. Daca s-ar face un studiu anatomic or patologic – zice lectura lui Cayce – pe o perioada de sapte ani (care este ciclul de schimbare a tuturor elementelor corpului), asupra unui individ care a actionat asupra glandei pituitare (prin meditatie) numai, va fi descoperit ca o asemenea persoana pregatita in legi spirituale va deveni o lumina pentru lume. Una pregatita in pure lucruri materiale va deveni un Frankenstien (monstru), fara un concept al oricarei influente alta decat materiala sau mentala. (vezi 262-20)
Pai cu educatia din zilele noastre, nu-I de mirare ca s-au creat atatia Frankensteini care nu cred decat in ceea ce vad.
De aceea, propun ceva care va duce la o revolutie spirituala. Propun infiintarea Frontului Revolutiei Spirituale, ca o coalitie a partidelor ce urmaresc dezvoltarea spirituala a populatiei. Deviza noastra va fi: CREATIE – ARMONIE – BUNASTARE, IN ROMANIA MARE !
Are o nuanta patriotica - pentru ca nu poti sa ajungi la Imparatia lui Dumnezeu decat avand grija si de compatriotii nostri (daca nu noi, cine altcineva?), dar se urmareste adevarul si armonia cu intreaga lume si cu natura.
La intruniri, cred ca e mai bine sa se tina discursuri mai scurte, dar sa se spuna Tatal Nostru si apoi meditatie mai lunga cu intreaga audienta pentru ca numai asa vom ajunge sa realizam idealurile propuse. Noi nu criticam, noi schimbam si transformam. Critica predecesorilor nu ne aduce nimic bun. Discutand despre lucrurile rele vom face ca acestea sa se perpetueze, de aceea vom pune accentul pe lucrurile pozitive ce vrem sa le experimentam in viata noastra. Imparatia lui Dumnezeu se afla in noi, trebuie numai sa o constientizam si sa o realizam si in afara noastra. Idea mi-a venit in meditatia de 30 min. de astazi.

John.Valjean (...@yahoo.de, IP: 82.224.5...)
2007-05-06 10:42
Re: ARMONIE PE TERITORIUL ROMANIEI

Amen! Si acum liber la program!

La 2007-05-06 00:45:32, JMJ a scris:
> Uite tocmai ma gandeam la o cale prin care sa se imbine dragostea de
> patrie cu adevarul care sa ne uneasca si sa ne inalte la ceruri.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Miresele mortii (8449 afisari)
 Razboi pe teritoriul Romaniei (5897 afisari)
 Ieri milionare, azi boschetare (3993 afisari)
 Coruptul anti-coruptie (3832 afisari)
 Planuri pentru Republica Moldova (3123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01742 sec.