Ziua Logo
  Nr. 3912 de marti, 24 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Cazul Roncea

2007-04-24
MariuStoica din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.163...)
2007-05-04 18:36
Miruna Munteanu, "cazul Roncea", Onoarea (de presa), Adevarul si...Rusia (partea III)

Mai cititi discursul. Spre deosebire de uriasa majoritate, ca si pe vremea Pietei Universitatii, cand tot o uriasa majoritate era impotriva celor din Piata - Victor a spus acum, raspicat, a dat pe goarna, Adevarul care frige buzele: atentie la rusi, atentie la Moscova! Asta e tot.

Tot restul discursului public, toate celelalte comentarii pro si contra Base sunt apa de ploaie. Miorlaitii de la GDS, istericii adversari ai lui Basescu sunt tot o apa si-un pamant. Mai este un jurnalist care a pronuntat cuvantul magic - Rusia. Este tot un fost membru al Ligii Stidentilor - de la Filozofie, Catalin Avramescu. Si el a fost dat afara.

De ce cred eu ca este o chestiune de Onoare si Adevar atitudinea colegilor din presa fata de Catalin si Victor? Deoarece am convingerea, bag mana in foc, ca majoritatea colegilor acestor doi tineri stiu, cunosc foarte bine care este motivul real pentru care acestora li s-a cerut sa plece din redactiile lor. Numai decerebratii nu stiu de unde le vine salariul, cu patroni ca Vantu si Patriciu. Numai pseudo-ziaristii nu cunosc legatura stransa dintre imbogatirea acestor doi moguli si Moscova, via Cipru si Lichestein.

De ce tac? De ce nu caraie? de ce nu se revolta? pentru ca si in trecut si in prezent abominatia s-a cladit si se constituie din taceri. din conformitate. din lasitati impletite caldut. De aceea doar foarte putini au luptat cu arma in mana in munti impotriva rusilor. Au trait - si au murit insa cu Onoare. de aceea foarte putini unii s-au revoltat si au spus Adevarul, in Piata publica, pe strada macar.

Revenind la domnisoara Miruna Munteanu. Poate ea nu este un geniu si nici vreo potentiala luptatoare cu arma nu pare sa fie. A avut insa demnitatea si onoarea de a lua apararea unui coleg ostracizat in propria redactie, izolat si balacarit in fel si chip. A facut-o cum stie ea, cu bun simt si simpatie si caldura, deoarece probabil ca, pe fond, asa este ea, nu neaparat pentru ca are vreo cunoastere speciala a dedesupturilor, desi dupa ani de " dosare Ultra Ultra secrete" , mai stii...

Proxenetii jocului de-a deconspirarea, cei care incaseaza salarii grase de la CNSAS, cei ca Secretarul de Stat Marius Oprea - vaicarit de Roxana Iordache, o Doamne, pentru pisicuta, stiu exact cu cine joaca si la ce capat stau "liberalii". la acelasi capat cu Ion Ilici Iliescu.

Slujbasii lui Tariceanu o stiu la fel de bine ca si Victor Roncea. O stiu la fel de bine ca si colegii sai din presa. Sa va fie rusine dragi colegi de breasla - cei care stiti si va tineti gura. Sa va fie rusine "ziaristi" ai gazetelor de perete. Sa va fie rusine "functionari publici" ai "Investigarii Comunismului" si activisti ai "drepturilor omului", hraniti din banul public. fie el banul public al romanilor fie al europenilor de aiurea.

Termenii nu sunt cei ai "americanismului" sau ai "europenismului" in toata disputa publica europeana si locala, romaneasca. Termenii sunt "cu Rusia" - a se citi in ghiarele rusilor, sau NU. Asta a zis Roncea asta, "nebunul" de serviciu al presei romanesti si cu el inca vreo doi sau trei alti ziaristi "nebuni" ca si el.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iubit, demis (6475 afisari)
 Cazul RONCEA (6373 afisari)
 Basescu incaiera PD (4482 afisari)
 Cazul Roncea (3981 afisari)
 Colegilor mei din presa: Nu imi dau demisia! (3695 afisari)
 In cazul invalidarii referendumului, Parlamentul va decide calea de urmat (619 afisari)
 Premii pentru toata lumea (191 afisari)
 Valentin Ceausescu interogheaza Muzeul National de Arta (119 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00980 sec.