Ziua Logo
  Nr. 3912 de marti, 24 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Cazul Roncea

2007-04-24
Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2007-04-25 16:28
Comunistul travestit

Citeva observatii care ne lamuresc asupra pozitiei reale a dlui SRS.

1. Nastase este nomenclaturist pur-singe. Prin nastere si casatorii (cu fiicele lui G. Preoteasa si A. Miculescu). In timpul lui ceasca a desfasurat o intensa activitate de propaganda comunista, infierind drepturile omului ca un concept retrograd si scriind multe alte articole pupincuriste, pe linia trasata de partid. Fata de Nastase, Basescu este mic copil.

SRS cunoaste aceste <<amanunte>> dar prefera sa le mature sub covor si sa-l ridice in slavi pe Bonbonel, minimalizind activitatea acestuia de furt si coruptie la citeva termopane. In ce tara din lumea aceasta ajunge prim-ministrul de la simplu avocat la unul din cei mai bogati oameni in timpul mandatului? Nu zic sa nu traiasca mai bine, dar averile lui Nastase sint indecente dupa orice standard pentru un politician

2. PSD a performat mai bine cind a fost la putere decit ceilalti. Afirmastia este gresita fiindca sub-performanta din timpul guvernarii CDR se datoreste mostenirii pesedere iar performanta guvernului Nastase este si consecinta masurilor intreprinse de guvernarea CDR. In fapt economia a inceput sa mearga bine dupa intrarea in NATO si atunci cind perspectiva intrarii in UE s-a apropiat semnificativ; mai putin a contat calitatea guvernarii. Retinem ca singura performanta notabila a lui Nastase bagarea pumnului in gura mediei, care nu mai prididea sa-I acorde spatiu si complimente de ziceai ca ne-am mutat in Belarus.

Nu stiu daca dl. SRS a fost nesincer in 1990 cind s-a dat Golan; in orice caz evolutia evenimentelor din ultimii 17 ani l-a trecut definitiv in tabara cealalta.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-04-25 17:20
Re: Comunistul travestit observatii

> Citeva observatii care ne lamuresc asupra pozitiei reale a dlui SRS.
>
> 1. Nastase este nomenclaturist pur-singe. Prin nastere si casatorii
> (cu fiicele lui G. Preoteasa si A. Miculescu). In timpul lui ceasca a
> desfasurat o intensa activitate de propaganda comunista, infierind
> drepturile omului ca un concept retrograd si scriind multe alte
> articole pupincuriste, pe linia trasata de partid. Fata de Nastase,
> Basescu este mic copil.

De ce e mic copil ca nu ma prind? ca nu s-a insurat cu fete de demnitari sau ca nu a ajuns asa sus? Oricum pozitia detinuta atat de capitan al celui mai mare vas romanesc cat si cel de la anvers il demonstreaza nu numai ca pe un om cu origini si dosar impecabile dar si crescut in cunoscuta "pepiniera" de cadre a partidului.

> SRS cunoaste aceste <<amanunte>> dar prefera sa le mature sub covor si
> sa-l ridice in slavi pe Bonbonel, minimalizind activitatea acestuia de
> furt si coruptie la citeva termopane. In ce tara din lumea aceasta
> ajunge prim-ministrul de la simplu avocat la unul din cei mai bogati
> oameni in timpul mandatului? Nu zic sa nu traiasca mai bine, dar
> averile lui Nastase sint indecente dupa orice standard pentru un
> politician

Este fals. Nu poti sa condamni pe cineva fara probe intr-o tara care se vrea de drept. Ori pana acuma cf prezumtiei de nevinovatie care se aplica doar in justitia statelor de drept bombo nu e dovedit nici macar pt termopane. Abea a ajuns in tribunal, nu o sa uit cat traiesc batjocura procurorilor la prima infatisare, martorii ceausescu si compania. Exermplu mai bun de incompetenta in justitie nu o sa ai decat la "arestarile ceas de seara" ale lui patriciu, etc. Doi ani vad ca nu au fost suficienti unui om care detinea justitia, internele si serviciile ("sfintele servicii") sa probeze furtul lui bombo, matusile sale, abuzurile de putere sau hotia lui patriciu.

Iti propun sa vizionezi un film american din care ai multe de invatat. People vs Lary flint. O sa vezi ca in justitia unei democratii si "ultimul om" are drepturi. Daca drepturile "ultimului om" sunt aparate e clar ca si drepturile celorlalti vor fi aparate.

> 2. PSD a performat mai bine cind a fost la putere decit ceilalti.
> Afirmastia este gresita fiindca sub-performanta din timpul guvernarii
> CDR se datoreste mostenirii pesedere iar performanta guvernului
> Nastase este si consecinta masurilor intreprinse de guvernarea CDR.

Au fost mai multe guvernari cdr, unele mai proaste decat altele. Este foarte adevarat ca ultima guvernare a fost de un nivel bun. Este foarte adevarat ca guvernarea nastase a avut la baze si cresterile infime realizate sub Isarescu.

> In
> fapt economia a inceput sa mearga bine dupa intrarea in NATO si atunci
> cind perspectiva intrarii in UE s-a apropiat semnificativ; mai putin a
> contat calitatea guvernarii. Retinem ca singura performanta notabila a
> lui Nastase bagarea pumnului in gura mediei, care nu mai prididea sa-I
> acorde spatiu si complimente de ziceai ca ne-am mutat in Belarus.

Este fals. Nu il inghit si nu il sustin pe nastase dar guvernarea lui a avut performante. Odata ca nu s-a pus "impotriva" directiei luate de guvernarile CDR. Puteau sa o faca fara nici o problema, aveau o majoritate parlamentara de invidiat; Au aderat la NATO. Negocierile cu UE au fost in mare masura bine facute(bravo ca au avut un om ca Puscas) care lipseste cu desavarsire guvernarii DA, au reusit sa traga si cativa km de autostrada care acum mi se par "colosali" in fata reusitelor guvernarilor tariceanu I si II. Si probabil ca mai sunt.

In plus asa cum guvernarea nastase s-a bazat pe reusitele guvernarii cdr (ultime) ca restul a fost "bambilici" intre hoti(muresan vs culita tarata, remes vs incapacitate de plata, mascatii peste parintii in varsta ai lui Daianu, basescu vs ciorbea, tepelea al mic vs ote, pacea de la cozia, linistea coalitiei cumparata cu "ordonatori de credite", etc, pst sa nu uit "teorema algoritmului" care a aruncat si ea pnt-ul in derizoriu) si guvernarea DA s-a bazat pe reusitele si cresterile economice ale guvernarii psd. Ca doar nu o sa sustii dublul standard.

> Nu stiu daca dl. SRS a fost nesincer in 1990 cind s-a dat Golan; in
> orice caz evolutia evenimentelor din ultimii 17 ani l-a trecut
> definitiv in tabara cealalta.

Probabil ca si pe mine ma tratezi de nesincer cand iti spun ca voi vota pt suspendarea lui basescu. Asa cum as vota si maine contra actualului guvern si contra actualului parlament(pt. alegeri). Romania a ratat sub Basescu o sansa rara pe de o parte de a liberaliza piata, diminua birocratia(scadere coruptie) control si delegare de autoritate in dauna centralizarii autoritatii(foste si actuale) si a echilibra si socialul totul pe fondul intrarii in UE. Si de ce? Pt amorul propriu al unor tampiti? Pt. visurile lor de "tatuci ai neamului"? Pt "partide prezidentiale" si orgolii nemasurate? Pt blonde si gaozari (ca doar omul ala nu avea si el drepturi).

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2007-04-25 18:21
Re: Comunistul travestit observatii - Shadow

La 2007-04-25 17:20:16, Shadow a scris:

> De ce e mic copil ca nu ma prind? ca nu s-a insurat cu fete de
> demnitari sau ca nu a ajuns asa sus? Oricum pozitia detinuta atat de
> capitan al celui mai mare vas romanesc cat si cel de la anvers il
> demonstreaza nu numai ca pe un om cu origini si dosar impecabile dar
> si crescut in cunoscuta "pepiniera" de cadre a partidului.

Credeam ca stii diferentza intre un nomenclaturist (Nastase) si un om cu dosar <<bun>> (Basescu). Nastase s-a nascut <<sus>>, in acea clasa sociala in care se patrundea mai greu decit in aristocratia feudala. Basescu a mers pe calea pe care mergeau multi profesionisti ai vremii: intri in partid si ai grija sa-ti tii dosarul <<curat>>(daca potzi si nu fuge nimeni din familie in strainatate) ca sa poti promoiva in profesia aleasa.
>

> Iti propun sa vizionezi un film american din care ai multe de invatat.
> People vs Lary flint. O sa vezi ca in justitia unei democratii si
> "ultimul om" are drepturi. Daca drepturile "ultimului om" sunt aparate
> e clar ca si drepturile celorlalti vor fi aparate.

Multzumesc de sfaturi. Am vazut filmul in care Larry Flint joaca rolul judecatorului care l-a condamnat pe Larry Flint. Nu cred ca are legatura cu cazul Nastase.

Evident ca justia trebuie sa-l condamne, dar justitia romaneasca este atit de corupta incit nu condamna decit pe bishnitzari. Cind a venit cineva sa incerce s-o zgiltziie, aparatul pesedist cu aliatii lor liberali au dat-o afara. Data fiind calitatea actului de justitie in Romania, imi permit sa-l condamn in fatza propriei constiintze pe Nastase pentru averea de Rockefeller pe care a adunat-o fara a fi om de afaceri ci politician. In acelasi timp, SRS se gaseste sa-l laude.

> Probabil ca si pe mine ma tratezi de nesincer cand iti spun ca voi
> vota pt suspendarea lui basescu. Asa cum as vota si maine contra
> actualului guvern si contra actualului parlament(pt. alegeri). Romania
> a ratat sub Basescu o sansa rara pe de o parte de a liberaliza piata,
> diminua birocratia(scadere coruptie) control si delegare de autoritate
> in dauna centralizarii autoritatii(foste si actuale) si a echilibra si
> socialul totul pe fondul intrarii in UE. Si de ce? Pt amorul propriu
> al unor tampiti? Pt. visurile lor de "tatuci ai neamului"? Pt "partide
> prezidentiale" si orgolii nemasurate? Pt blonde si gaozari (ca doar
> omul ala nu avea si el drepturi).
>
>

In primul rind, Romania a pierdut sansele de a liberaliza piatza, diminua democratzia, etc. sub guvernarea tariceana de inspiratie pesedista, nu sub Basescu. Basescu s-a agitat ca pestele pe uscat incercind sa le fortzeze mina prin discursuri, luari de pozitie, etc., fiindca legea si Constitutia nu ii permiteau sa intervina direct. Interesant ca il suspendati pe Basescu fiindca se implica si nu vreti sa-l lasatzi, dupa care ii puneti in spate responsabilitatea guvernarii!

Te-ai gindit la consecintze? De ce vrei sa-l dai jos pe Basescu ca sa-l pui pe Vacaroiu? De ce dai ti se pare corect sa dai tzara pe mina lui Iliescu si Geoana? Sint mai buni decit Basescu? Care este planul tau cind sustii atit de vehement indepartarea lui Basescu?

Un Golan adevarat nu se intinde pres la picioarele asasinilor din decembrie 1989 - iunie 1990. E drept, nici Basescu n-are ce cauta in piatza Universitatii dindu-se urmas. Dar pentru mine, el este raul cel mai mic, care poate fi impins sa faca treaba (macar de conjunctura daca nu de convingere). In schimb cu mafia pesedista nu mai e nici o shansa.

Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.204...)
2007-04-25 19:29
Re: Golanul - Shadow

dar la ce bun sa-l cintaresti pe Basescu fatza de Nastase ...

oricit de nemultumit putem fi de Basescu, se vede cu ochiul liber ca:

(a) comparativ cu cei dinainte si cu cei care acum incearca sa-l rastoarne, ...
e un om direct, bine intentionat, nu e lacom la bani (o fi la altele) si reprezinta mult mai bine poporul cu toate calitatile si defectele lui (si ale poporului si ale lui Basescu). Ceilalti ? cu nasu` pe sus, cu interesele lor personal-materiale, avizi de putere, corupti ...

(b) comparativ cu ceilalti presedinti ai lumii, ... mie mi se pare de acelasi calibru cu Bush, Putin, mai bun ca Prodi, mai bun ca Zapatero, daca iese Sarkozy, se potriveste si cu ala, daca iese Giuliani, se potriveste si cu ala ...

pai ce sa-i faci ? asta e situatia azi ! un Churchill nu ar fi facut fatza ! Nu mai sint vremurile alea...

INSA ceea ce este extrem de important pentru romani, e sa lucreze la materializarea propunerilor de pentru a justifica primirea banilor UE, si la imaginea lor in lume, ...
sa dovedeasca lumii, dar mai ales lor insisi, ca Romania este o tzara democrata, care lasa procesul democratic sa se desfasoare in timp, precum o fac si celelalte tari democrate (ca nici lor nu le convin toate) ,

nu asa ca la noi, un-doi, hey-rup, jos cu ala, jos cu allaltu` ...
continuind la nesfirsit balada lui Toma Alimos, ... cu ``Manea slutu` si uritu`, Manea grosu si-artzagosu`:

Manea stinga
Si-ntindea
Sa ia plosca
Si sa bea,
Iar cu drepta
Ce-mi facea?
Palos mic ca rasucea,
Pintecele
I-atingea,
Matele
I le varsa
Si pe cal incalica,
Si fugea, nene, fugea,
Vitejia
Cu fuga!

(insa balada e superba !)

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-04-25 19:37
Re: Comunistul travestit observatii - Golane

> Credeam ca stii diferentza intre un nomenclaturist (Nastase) si un om
> cu dosar <<bun>> (Basescu). Nastase s-a nascut <<sus>>, in acea clasa
> sociala in care se patrundea mai greu decit in aristocratia feudala.
> Basescu a mers pe calea pe care mergeau multi profesionisti ai vremii:
> intri in partid si ai grija sa-ti tii dosarul <<curat>>(daca potzi si
> nu fuge nimeni din familie in strainatate) ca sa poti promoiva in
> profesia aleasa.

Auzi hai sa nu ne prostim in fata. "Profesionistul adevarat" nu iesea din tara decat in est. Pt vest erau alte cadre de nadejde pregatite. Cadre sigure. "Dosarul curat " nu era doar "tinut" curat pe parcursul vietii ci din "mosi stramosi" demonstrat curat. Origine sanatoasa, conduita a parintilor, alea alea. Cei care fugeau in strainatate si aveau si ei saracii familie acasa pierdeau ani de zile ca sa reuseasca sa-i faca si pe ei sa plece(10-15 ani). Am inteles insa prea bine argumentul tau potrivit caruia pragmatismul e folosit cand ne convine altfel se numeste oportunism. Dublul standard ca de aia ne scaldam in mocirla de 18 ani.

> Multzumesc de sfaturi. Am vazut filmul in care Larry Flint joaca rolul
> judecatorului care l-a condamnat pe Larry Flint. Nu cred ca are
> legatura cu cazul Nastase.

Are o legatura perfecta. Cat timp acuzi, judeci si condamni cf legii e un bun exemplu cand nu o mai faci nu lasi justitia sa cada decat in desuetudine. Statul de drept ramane o gluma. Amara!

> Evident ca justia trebuie sa-l condamne, dar justitia romaneasca este
> atit de corupta incit nu condamna decit pe bishnitzari. Cind a venit
> cineva sa incerce s-o zgiltziie, aparatul pesedist cu aliatii lor
> liberali au dat-o afara. Data fiind calitatea actului de justitie in
> Romania, imi permit sa-l condamn in fatza propriei constiintze pe
> Nastase pentru averea de Rockefeller pe care a adunat-o fara a fi om
> de afaceri ci politician. In acelasi timp, SRS se gaseste sa-l laude.

Justitia e facuta de judecatori golane. Cercetarea este realizata de catre procurori. Procurorii sunt in subordinea ministerului de justitie. Cand o sa ajunga cazurile in tribunal putem vorbi de justitie pana una alta onor procurorii nu sunt in stare sa gaseasca probe, sa pregateasca dosare, etc. nastase la avere e mic copil fata de smecherii cu firme, patriciu(ca tot va place de el), manivela, hrebe, ion oltean, radu berceanu, etc(sa nu uit pana si stolo are avere mai mare decat nastase, stiu el a facut-o "corect"). E drept ca o parte din cei din lista de mai sus sunt "pe axa" deci se ignora.

> In primul rind, Romania a pierdut sansele de a liberaliza piatza,
> diminua democratzia, etc. sub guvernarea tariceana de inspiratie
> pesedista, nu sub Basescu. Basescu s-a agitat ca pestele pe uscat
> incercind sa le fortzeze mina prin discursuri, luari de pozitie, etc.,
> fiindca legea si Constitutia nu ii permiteau sa intervina direct.
> Interesant ca il suspendati pe Basescu fiindca se implica si nu vreti
> sa-l lasatzi, dupa care ii puneti in spate responsabilitatea
> guvernarii!

Basescu s-a agitat cum bine ai zis ca pestele pe uscat doar pt "imagine" ca nu a produs nici o singura proba. Daca avea probe, si e sigur ca le avea ca altfel nu incerca "santajul" cu diversi le punea in bloc la dispozitia procuraturii. Avea la indemana serviciile, justitia si internele. Ce ii mai trebuia? Nu de discursuri era nevoie tata ci de probe. Scotea actele pe care le avea si il infunda de 50 de ori pe patriciu si de cel putin 100 de ori pe nastase care decazuse din toate functiile sale si era tratat de Loser in propriul partid. Si pe langa ei inca multi altii. Ce lupta "colosala" cu coruptia a dus descoperind 2(cifra de doua ori mai mare decat a CDR cu bivolaru) mari corupti necercetati in intregime sau eventual trimisi in proces la "misto".

Deci lasa-ma cu "Constitutia" ca nu il lasau sa intervina. Ca a intervenit suficient nu numai in justitie si contracte dar si la csm, cnsas, etc. Sa nu uit ca a "scornit"(le-a acceptat pe cele facute la servicii, ce de competente taica au si aia) si legi pe care le-a trimis in parlament de parca el era "legiuitor". Legi in care serviciile momentan "prietene" aveau niscaiva drepturi in plus, mai ales alea de ascultare, etc. Alea care ataca direct drepturile omului exact cum le atacau si discursurile lui nastase din tineretea sa. Sa nu uit ca dorea nici mai mult nici mai putin si "controlul" serviciilor? Ca acel control parlamentar nu era bun. Comunitatea de informatii care il informau doar pe el nici macar pe toti membrii CNSAS mama ei de Constitutie(uita-se medar ca era suferind saracul). Tariceanul a stat enorm de multa vreme pe post de sac de box la "show-urile" populiste ale lui base fara sa raspunda si ce e mai grav fara sa prea guverneze. Ca nici el "saracul" nu a aflat ca trebuia sa-si mai controleze din ministrii si eventual sa dea cu ei de pereti. Da cativa ministri alesi unul si unul tot de presedintele jucator.

> Te-ai gindit la consecintze? De ce vrei sa-l dai jos pe Basescu ca
> sa-l pui pe Vacaroiu? De ce dai ti se pare corect sa dai tzara pe mina
> lui Iliescu si Geoana? Sint mai buni decit Basescu? Care este planul
> tau cind sustii atit de vehement indepartarea lui Basescu?

De ce il pun pe vacaroiu? Ai aflat ca o sa candideze ? Nu il votez asa cum nici pe basica nu-l mai votez vreodata ca sunt de-un "leat".

> Un Golan adevarat nu se intinde pres la picioarele asasinilor din
> decembrie 1989 - iunie 1990. E drept, nici Basescu n-are ce cauta in
> piatza Universitatii dindu-se urmas. Dar pentru mine, el este raul cel
> mai mic, care poate fi impins sa faca treaba (macar de conjunctura
> daca nu de convingere). In schimb cu mafia pesedista nu mai e nici o
> shansa.

E uite ca eu nu sunt golan adevarat pt ca ma "intind la picioarele" legii. Basescu nu este raul cel mai mic ci acelasi rau, unicul de 18 ani incoace in care tampenia pur romaneasca ne impiedica sa invatam sa ne alegem conducatorii altfel decat pe lozinci populiste. Sti care e raul ala? Poltica de cadre al fostului partid unic. Foarte bune cadre au format se lipesc de putere precum musca de rahat. Cand o sa te destepti in sfarsit, chiar si tarziu asa ca mine, sa te prinzi ca mafia este in toata structura politica romaneasca o sa fie un mare pas inainte din pacate brucan a fost prea optimist.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2007-04-25 19:40
Mai stii multe povesti din astea, Sehel ?!

Desi te crezi foarte desteapta, torni la prostii cu kilogramul :
"mie mi se pare de acelasi calibru cu Bush, Putin, mai bun ca Prodi, mai bun ca Zapatero, daca iese Sarkozy, se potriveste si cu ala, daca iese Giuliani, se potriveste si cu ala". Cu Mobutu nu se potriveste ? caci si ala era o caricatura de presedinte, tot ca el.
Si ca care calibru ? ca nici cel al mitralierei pierdute de paznicii lui in Piata Universitatii, unde apropo NU AVEA CE SA CAUTE, nu se potriveste cu micimea lui !
In privinta lui "Manea" ai dreptate : Ba-secu este un presedinte manea !

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-04-25 19:46
Re: Golanul - Shadow Sehe

> dar la ce bun sa-l cintaresti pe Basescu fatza de Nastase ...

Chair la ce bun sa-i cantaresti ca doar i-am mai cantarit odata.

> oricit de nemultumit putem fi de Basescu, se vede cu ochiul liber
> ca:
>
> (a) comparativ cu cei dinainte si cu cei care acum incearca sa-l
> rastoarne, ...
> e un om direct, bine intentionat, nu e lacom la bani (o fi la altele)
> si reprezinta mult mai bine poporul cu toate calitatile si defectele
> lui (si ale poporului si ale lui Basescu). Ceilalti ? cu nasu` pe sus,
> cu interesele lor personal-materiale, avizi de putere, corupti ...

Eu nu il vad bine intentionat. Nu il vad nelacom la bani, la reprezentare o zici bine. E cel mai gustat azi de popor. Cum din pacate cel mai gustat era si ilici acum cativa ani(sarac si curat). Asta are si el un nas pe sus si tot cu interesele sale personale ca altfel nu mai apareau gaozarii in limbajul prezidential romanesc.

> (b) comparativ cu ceilalti presedinti ai lumii, ... mie mi se pare de
> acelasi calibru cu Bush, Putin, mai bun ca Prodi, mai bun ca Zapatero,
> daca iese Sarkozy, se potriveste si cu ala, daca iese Giuliani, se
> potriveste si cu ala ...

E populist. Putin nu e pe populist, Bush e mai putin ca base. Prodi e populist si zapa si el iar sarko este cel mai "competent" populist din Franta. Giuliani si el e populist chiar mai tare decat bush.

> pai ce sa-i faci ? asta e situatia azi ! un Churchill nu ar fi facut
> fatza ! Nu mai sint vremurile alea...

Asta pt ca tu ai o parere bune de churchill :ppp

> INSA ceea ce este extrem de important pentru romani, e sa lucreze la
> materializarea propunerilor de pentru a justifica primirea banilor UE,
> si la imaginea lor in lume, ...
> sa dovedeasca lumii, dar mai ales lor insisi, ca Romania este o tzara
> democrata, care lasa procesul democratic sa se desfasoare in timp,
> precum o fac si celelalte tari democrate (ca nici lor nu le convin
> toate) ,

Ei vezi si tu sti care sunt prioritatile Romaniei in fata balciului politic inceput e drept de basica si continuat cu brio de parlamentari, partide, etc. Telenovela care ne spala creierii e politica romaneasca si falitii ei.
Ne tine "in priza" si pierdem timp.

Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 213.41.108...)
2007-04-25 19:50
Re: Mai stii multe povesti din astea, Sehel ?! Racnela

> Desi te crezi foarte desteapta, torni la prostii cu kilogramul :
> "mie mi se pare de acelasi calibru cu Bush, Putin, mai bun ca Prodi,
> mai bun ca Zapatero, daca iese Sarkozy, se potriveste si cu ala, daca
> iese Giuliani, se potriveste si cu ala". Cu Mobutu nu se potriveste ?
> caci si ala era o caricatura de presedinte, tot ca el.
> Si ca care calibru ? ca nici cel al mitralierei pierdute de paznicii
> lui in Piata Universitatii, unde apropo NU AVEA CE SA CAUTE, nu se
> potriveste cu micimea lui !
> In privinta lui "Manea" ai dreptate : Ba-secu este un presedinte manea

Ce mai face tovarasul moskovici? Cum de nu a candidat la presedentie? Se poate? V-a mai scris ceva voua fetelor de la psd? Am fost neplacut surprins sa nu il "vad" absolut deloc in lupta politica. Ma asteptam sa va "inchinati" si voi la vre-un "greucean" de la socialisti (cf teoriei licurismului basescian) cand colo altul nu ati gasit decat pe "portar".

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2007-04-25 20:00
Re: Comunistul travestit observatii - Golane

La 2007-04-25 19:37:52, Shadow a scris:

>
> E uite ca eu nu sunt golan adevarat pt ca ma "intind la picioarele"
> legii. Basescu nu este raul cel mai mic ci acelasi rau, unicul de 18
> ani incoace in care tampenia pur romaneasca ne impiedica sa invatam sa
> ne alegem conducatorii altfel decat pe lozinci populiste. Sti care e
> raul ala? Poltica de cadre al fostului partid unic. Foarte bune cadre
> au format se lipesc de putere precum musca de rahat. Cand o sa te
> destepti in sfarsit, chiar si tarziu asa ca mine, sa te prinzi ca
> mafia este in toata structura politica romaneasca o sa fie un mare pas
> inainte din pacate brucan a fost prea optimist.
>
>
Deci echivalezi legea cu Iliescu, Geoana, Vadim, Voiculescu, etc.? Trebuie sa alegem solutiile cele mai bune in conjuctura data. Asta inseamna sa te destepti. Opusul este incremenirea in proiect.

Nu il apreciz pe Basescu, stiu ca a inceput in tabara Iliescu si a fost cel putin asistent in organizarea mineriadelor. Il consider unul din principalii sapatori la baza CDR.

Dar... si-a schimbat mesajul (poate oportunist), a atras fostii votanti CDR, este sustinut de acea parte a intelectualitatii in care am incredere.

De partea cealalta se afla patrulaterul negru cu figurile pe care nu le mai amintesc si un partid cica Liberal care (scuze ca ma repet) se face presul pesedeilor.

Deci ... il sustin pe Basescu. In aceasta conjuctura. Chiar crezi ca nu m-am
prins ca <<mafia este in toata structura politica romaneasca >>? Si la ce mi-a folosit daca il dau jos pe Basescu sa-i fac loc lui Iliescu/ Geoana/ Vadim?

Inca nu mi-ai spus care-i planul tau dupa ce pleaca Basescu. Cu cine votezi? Cum dai jos mafia din structura politica?

bbbb (...@yahoo.com, IP: 86.105.199...)
2007-04-25 20:13
Re: Comunistul travestit observatii - Golane// Umbra

La 2007-04-25 19:37:52, Shadow a scris:

>
> > Te-ai gindit la consecintze? De ce vrei sa-l dai jos pe Basescu ca
> > sa-l pui pe Vacaroiu? De ce dai ti se pare corect sa dai tzara pe mina
> > lui Iliescu si Geoana? Sint mai buni decit Basescu? Care este planul
> > tau cind sustii atit de vehement indepartarea lui Basescu?
>
> De ce il pun pe vacaroiu? Ai aflat ca o sa candideze ? Nu il votez asa
> cum nici pe basica nu-l mai votez vreodata ca sunt de-un "leat".

Buna seara, Umbra!
Da' ce te faci daca ajunge Becali si nu Geoana in turul II? :)
Asta in primul rand, si-apoi, la psd aud ca tot Iliescu e presedinte cu onoarea,
tu chiar te vezi votand cu pres.-ul reformatilor?:)))

Eu cred ca glumesti ... iar:)))

>
> > Un Golan adevarat nu se intinde pres la picioarele asasinilor din
> > decembrie 1989 - iunie 1990. E drept, nici Basescu n-are ce cauta in
> > piatza Universitatii dindu-se urmas. Dar pentru mine, el este raul cel
> > mai mic, care poate fi impins sa faca treaba (macar de conjunctura
> > daca nu de convingere). In schimb cu mafia pesedista nu mai e nici o
> > shansa.
>
> E uite ca eu nu sunt golan adevarat pt ca ma "intind la picioarele"
> legii. Basescu nu este raul cel mai mic ci acelasi rau, unicul de 18
> ani incoace in care tampenia pur romaneasca ne impiedica sa invatam sa
> ne alegem conducatorii altfel decat pe lozinci populiste. Sti care e
> raul ala? Poltica de cadre al fostului partid unic. Foarte bune cadre
> au format se lipesc de putere precum musca de rahat. Cand o sa te
> destepti in sfarsit, chiar si tarziu asa ca mine, sa te prinzi ca
> mafia este in toata structura politica romaneasca o sa fie un mare pas
> inainte din pacate brucan a fost prea optimist.
>
>

Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.204...)
2007-04-25 20:21
Re: Mai stii multe povesti din astea, Sehel ?!

ce mai faci Racnel ?
Ai baut shampel ?
vad ca SeReSel
n-a dat un shekel
pe-a ta invitatie ...

asa c-ai baut-o de una singura, ceea ce se vede ...
si nici nu era de prea buna calitate ... ca pari cam acra ...


La 2007-04-25 19:40:28, Raquel a scris:

> Desi te crezi foarte desteapta, torni la prostii cu kilogramul :
> "mie mi se pare de acelasi calibru cu Bush, Putin, mai bun ca Prodi,
> mai bun ca Zapatero, daca iese Sarkozy, se potriveste si cu ala, daca
> iese Giuliani, se potriveste si cu ala". Cu Mobutu nu se potriveste ?
> caci si ala era o caricatura de presedinte, tot ca el.
> Si ca care calibru ? ca nici cel al mitralierei pierdute de paznicii
> lui in Piata Universitatii, unde apropo NU AVEA CE SA CAUTE, nu se
> potriveste cu micimea lui !
> In privinta lui "Manea" ai dreptate : Ba-secu este un presedinte manea
> !
>
>
>

Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.204...)
2007-04-25 20:35
Re: Shadow

La 2007-04-25 19:46:17, Shadow a scris:

> Eu nu il vad bine intentionat. Nu il vad nelacom la bani, la
> reprezentare o zici bine. E cel mai gustat azi de popor. Cum din
> pacate cel mai gustat era si ilici acum cativa ani(sarac si curat).
> Asta are si el un nas pe sus si tot cu interesele sale personale ca
> altfel nu mai apareau gaozarii in limbajul prezidential romanesc.
-------
Nu poti sa-l compari cu Iliescu, el era uns cu ``alte alifii``...
Lasa si limbajul, ca nu e chiar asa de important (Iliescu avea limbaj ales) pentru tzarisoara noastra ...

> E populist. Putin nu e pe populist, Bush e mai putin ca base. Prodi e
> populist si zapa si el iar sarko este cel mai "competent" populist din
> Franta. Giuliani si el e populist chiar mai tare decat bush.
-------------------
toti presedintii cauta sa fie populisti, doar ca fiecare pe limba poporului lor, chiar si Putin (la rusi a fi populist inseamna sa dai cu pumnu`n masa).

La Basescu meritul e cu atit mai mare cu cit romanul e mare strimbaretz de nas. Greu iubeste pe cineva.
-----------
>
> Ei vezi si tu sti care sunt prioritatile Romaniei in fata balciului
> politic inceput e drept de basica si continuat cu brio de
> parlamentari, partide, etc. Telenovela care ne spala creierii e
> politica romaneasca si falitii ei.
> Ne tine "in priza" si pierdem timp.
-----------------------
Doar ca acum e momentul de a se pune serios pe treaba, ... fiindca miine poimine se va schimba regulamentul la UE (in functie de experientele usturatoare de pina acum) si s-au dus banii (care evident se pot duce oricum, avind invedere preocuparile guvernului roman.

Nu inteleg de ce ii vezi tu pe ailalti mai merituosi ...

>
>

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-04-25 20:47
Re: Comunistul travestit

Unde e SRS NU CONTEAZA! Astea sint argumentele imbecililor. Adica trebuie sa fii cu Basescu, canalia securista, pentru ca vezi Doamne impotriva lui sint alte canalii. Acuma au scos alta porcarie din palarie, chestia cu rusii.
Realitatea este ca cei care il sustin pe Basescu, in afara de prostii sadea, reactioneaza pe baza de licurici. Nici un fel de ratiune nu se poate gasi la specimenele care il sustin pe acest individ care nu face altceva decat sa continue opera de distrugere a sistemului democratic.
De la niste redusi mintal care il sustineau pe Bush, nu te poti astepta la altceva. Asta e explicatia.

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2007-04-25 21:30
Re: Sobru - Specimen esti tu :--))

La 2007-04-25 20:47:17, Sobru a scris:

> Unde e SRS NU CONTEAZA! Astea sint argumentele imbecililor. Adica
> trebuie sa fii cu Basescu, canalia securista, pentru ca vezi Doamne
> impotriva lui sint alte canalii. Acuma au scos alta porcarie din
> palarie, chestia cu rusii.
> Realitatea este ca cei care il sustin pe Basescu, in afara de prostii
> sadea, reactioneaza pe baza de licurici. Nici un fel de ratiune nu se
> poate gasi la specimenele care il sustin pe acest individ care nu face
> altceva decat sa continue opera de distrugere a sistemului
> democratic.
> De la niste redusi mintal care il sustineau pe Bush, nu te poti
> astepta la altceva. Asta e explicatia.
>

Pa bune. Uite si tu ce prostii ai scris. Doar ca sa-i jignesti pe cei care nu se pot cobori la nivelul gindirii tale.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iubit, demis (6475 afisari)
 Cazul RONCEA (6373 afisari)
 Basescu incaiera PD (4482 afisari)
 Cazul Roncea (3981 afisari)
 Colegilor mei din presa: Nu imi dau demisia! (3695 afisari)
 In cazul invalidarii referendumului, Parlamentul va decide calea de urmat (619 afisari)
 Premii pentru toata lumea (191 afisari)
 Valentin Ceausescu interogheaza Muzeul National de Arta (119 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01146 sec.