Ziua Logo
  Nr. 3912 de marti, 24 aprilie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Cazul Roncea

2007-04-24
March (...@yahoo.com, IP: 81.196.68...)
2007-04-25 13:25
O remarca si un addedum la acest editorial

Intr-un singur punct nu sunt de acord cu autorul articolului. N-a obtinut functia de comandant in virtutea acelei " calitati" ! Dar pentru a lua comanda unei nave care efectua voiaje internationale, trebuia sa fie membru al PCR, trebuia sa aiba avizul Securitatii ptr. a calatori afara ( altfel putea sa fie comandant pe o nave care facea voiaje interne, de . ex. intre Constanta -Galati si retur) si , vrand -nevrand, trebuia sa colaboreze cu Securitatea de ex. pe chestiuni de " prevenirea si impedicarea actiunilor dusmanoase la adresa regimului ceausist " !

In CV lui Basescu apare informatia ca intre 1987-1989 a fost Seful agentiei Navrom din Anvers ! E o minciuna ! Nu exista nicio agentie acolo. El era un singur reprezentant al Navromului ( asa cum existau si in porturile Londra, Beirut, Istanbul) care avea o masa -birou intr-un colt al unei camere din cladirea firmei "Furness " agentul belgian al Navromului in Anvers care se ocupa de navele care faceau escala in Belgia.

Dar, pentru a ocupa un asemenea post in strainatate, Basescu trebuia sa aiba , mai intai aprobarea Securitatii ( pe care n-o dadea oricui !) si apoi aprobarea finala a Sectiei Speciale a Comitetului Central al PCR care se dadea obligatoriu tuturor celor care urmau sa fir inclusi in nomenclatura partidului !!

Pentru cei interesati a afla niste chestii dubioase cu privire la activitatea lui Basescu la Anvers si posibilile motive ale retragerii lui intempestive de acolo le sugerez sa citeasca cartea " Marinarul" scrisa de capitanul de cursa lunga Valentin Stan in 2006 .
****************
Nu trebuie uitat faptul ca Basescu a servit cu brio regimul fesenist al lui Iliescu in umbra caruia a crescut !

Intre 1990-1991 a fost subsecretar de stat la Transporturi , perioada in care minerii "sburau' nestingheriti pe trenurile CFR spre Bucuresti pentru a "planta" flori" in Piata Universitatii , piata pe care el o spurca azi cu prezenta sa acolo !!

Iar intre 1991-1992 a fost ministru al Transporturilor in guvernul fesenit al lui Stolojan ( vopsit liberal mai tarziu !) instalat sub obladuirea aceluiasi Iliescu pe care azi il " infiereaza cu manie proletara " !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Iubit, demis (6475 afisari)
 Cazul RONCEA (6373 afisari)
 Basescu incaiera PD (4482 afisari)
 Cazul Roncea (3981 afisari)
 Colegilor mei din presa: Nu imi dau demisia! (3695 afisari)
 In cazul invalidarii referendumului, Parlamentul va decide calea de urmat (619 afisari)
 Premii pentru toata lumea (191 afisari)
 Valentin Ceausescu interogheaza Muzeul National de Arta (119 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01077 sec.