Ziua Logo
  Nr. 3891 de miercuri, 28 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul comunismului

2007-03-28
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 86.121.134...)
2007-05-08 16:43
Acualul parlament se opune legii lustratiei si implicit democratizarii societatii romanesti


Legea lustratiei nu va trece pana ce acualul parlament nu va fi schimbat si concomitent cu schimbarea parlamentului trebuie modificata si Constitutia Romaniei pentru a fi eliminate ambigiutatile.

Legea lustratiei trebuie complectata si cu amendamente care sa permita celor care au avut de suferit de pe urma dosarelor de urmarire sa cheme in fata justitiei pe turnatori si colaboratori ai securitatii de la care sa poata sa ceara nu numai daune materiale dar si condamnarea lor la ani de inchisoare.

Securistii si colaboratorii lor care au facut politie politica, repen numai cei care au facut politie politica sa nu mai aiba acces la functii publice si activitati politice.

Partidele si organizatiile civice care gazduiesc fosti securisti si colaboratori implicati in politia politica trebuie sa fie interzise : cazul Partidului Romania Mare format din fosti securisti si colaboratorii lor si al PSD-ului...iar daca este cazul oricare dintre epartidele actuale..

Si organizatiile sau intreprinderile private trebuie sa ingradeasca accesul la functii de conducere si coordonare al fostilor securisti care au facut politie politica, colaboratoii lor fiind inclusi.

Sunt foarte multe mari intreprinderi foarte multi mari oameni influenti si bogati fosti securisti sau colaboratori de-ai lor care formeaza "grupurile cce se opun legii lustratiei"...
Nu se incalca nici un drept constitutional legea lustratiei trebuie sa fie un act de justitie.

Legea lustratiei trebuie sa se aplice si celorsecuristilor si colaboratorilor lor care au facut politie politica si au luat drumul occidentului si unde de buna seamna isi continua activitatile criminale !

Cu Pacepa este o alta poveste ! El a fost si trebuie sa ramana ca tradator de tara ! Lucrurile sunt simple si nu este cazul sa elaborez ! Si Pacepa si Mircea Raceanu si Aurel Dragos Munteanu au fost si trebuie tratati ca tradatori de tara.

Pacepa nu a tradat un sistem social , el Pacepa a tradat un popor, si acesta este poporul roman...a da mascarada cu procesul de reabilitare al spionului si tradatorului Pacepa la presiunea dulce a Statelor Unite va ramane de pomina...

Virgil Ciuca


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 DEMERSUL PACEPA (9478 afisari)
 Comisia Europeana face praf taxa de prima inmatriculare (4443 afisari)
 Viitorul Partid Democrat (4367 afisari)
 Noul Guvern (4212 afisari)
 Amor ghebos (1837 afisari)
 Alianta DA mai supravietuieste o zi (235 afisari)
 Penalizare din salariu pentru fuga lui Hayssam (151 afisari)
 CSAT cu scantei (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00943 sec.