Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-03-24
haritina (...@yahoo.com, IP: 89.37.24...)
2007-03-25 14:41
Si demisie si anticipate

este ceea cred eu ca-i convine lui Traian Basescu. Si asta pentru ca alegeri parlamentare care nu sunt concomitente cu cele prezidentiale nu-l avantajeaza, in conditiile in care stie ca trebuie sa aiba al doilea mandat(este evident din ce motive!).
Vrea sa fie jucator, iar in conditiile in care parlamentarele nu au loc concomitent cu prezidentialele populatia isi va da seama ca Presedintele are rol de moderator, mai mult simbolic, iar Parlamentul si Guvernul sunt cele cu cea mai mare miza si rol activ. Si atunci, fara sustinerea unui sau unor partide(in cazul concomitentei este evidenta sustinerea reciproca) campania prezidentiala este nu numai costisitoare cat si nesigura din punct de vedere al succesului(sponsorii sunt greu de gasit pentru un presedinte nejucator).
Traian Basescu doreste un nou parlament, pe care il cere, la fel cum a cerut consiliul cand era primar, inducand romanilor ca din acest motiv nu a facut nimic.
Face toate eforturile pentru a primi ce isi doreste, dar ma intreb, ce va face daca va optine parlamentul mult dorit. Va proceda ca la Primarie?! Urmand aceeasi logica a faptelor sale, va dori poate o alta tara, si atunci este posibil sa doreasca sa ne inlocuiasca pe noi romanii. Cum asta nu se poate la propriu, schimbarea noasrtra "la figurat" ma sperie ca perspectiva, si cred ca banuiti din ce motive.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00774 sec.