Ziua Logo
  Nr. 3886 de joi, 22 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2007-03-22
danr (...@yahoo.com, IP: 85.186.33...)
2007-03-22 15:24
DINU, esti cel putin detestabil

Domnule Dinu,

"Rar ne-a fost dat sa vedem ceva mai dezgustator si ridicol in ultimul timp decat acel miting de la Timisoara cand vreo zece mii de FAPTURI (s.m.) s-au adunat pentru a protesta cica pentru palmaresul Politehnicii si impotriva italianului Zambon", asa ti-ai inceput pledoaria intitulata "Penibila Timisoara".
Pai, macar pentru ca la un moment dat am fost colegi, desi eu unul mai mic, de "provicie", te rog sa nu ma cenzurezi si sa lasi sa apara, in dedesubtul coroanei care-ti "incornoreaza" opera, ceea ce-ti scriu.
1. Daca rar ti-a fost dat (asa e corect) - si nu "ne-a fost"- sa nu vezi ceva mai "dezgustator si ridicol" decat mitingul de la Timisoara, cand ,dupa dupa parerea ta si a altui specialist, Sacosa sau Geanta, ma rog, vreo zece mii de FAPTURI au protestat pentru bla...bla...bla...inseamna ca nu traiesti in Romania. Domnule Dinu, chiar ai orbul gainii si nu vezi ridicolul si dezgustatoarele evenimente care se petrec in Bucuresti, ba la Palatul Victoria, ba la Palatul Cotroceni, ba pe dealul Mitropoliei, ba pe stadioanele tripletei Steaua, Dinamo si Rapid, ba pe strazile capitalei, ba prin institutiile orasului in care se presupune ca traiesti? Tu nu citesti nici macar ziarul ZIUA, publicatie care dezvolta in paginile sale tot felul de marlanii, hotii si pe artizanii acestora? Din punctul meu de vedere, iarta-ma, te rog, habar nu ai pe ce lume traiesti. Cu toate acestea, eu nu-mi permit sa spun despre Bucuresti ca ar fi penibil, pentru ca as jignii o multime de oameni care chiar nu traiesc in cardasie cu penibilul.
2.Nu intentionez sa analizez ineptiile si limbajul demential proferate in opera de mare clasa, intitulata sugestiv "Penibila Timisoara", dar , crede-ma, tu nu meriti spatiul care ti-a fost alocat in ziarul ZIUA, unul dintre cele mai bune pe care le avem aici, in Romania. Numele tau, alaturat unor oameni extrem de profunzi, profesionisti si credibili, este o enormitate incomensurabila.
3. Intentionam sa-ti scriu mai mult, dar am servit un pahar cu apa + lamaie si ma simt mai bine. Totusi, nu voi incheia inainte de a te ruga sa incerci sa inveti, sa traiesti si sa te comporti civilizat. N-om avea noi, timisorenii astia prapaditi, atata cultura precum cei invocati de tine -oi fi si tu un puiut de mehedinti?!-, dar avem bun simt. Si, retine, acest bun simt il gasesti relativ usor, atat pe strada, cat si pe stadionul Dan Paltinisanu. Cu o singura conditie: trebuie sa inspiri aer de Timisoara. Or, pentru ca acest lucru sa se intample trebuie sa te deplasezi pana la noi. Iti promit o cura intensa de bun simt si... mai stii... poate schimbi macazul, sau macar titlul. Spun asta, pentru ca din ceea ce ai scris tu nu rezulta sub nici o forma ca Timisoara ar fi penibila, ci, cel mult, ca penibile au fost fapturile alea, vreo 10.000, sau, daca vrei, gloata din Piata Operei, aia unde intr-adevar acum aproape 18 ani noi ne-am adunat ca prostii, ca voi sa traiti astazi ca despteptii. Ai, ce zici, imi dai dreptate macar acum?
In rest, salutari cordiale colegilor de la ZIUA!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un alt presedinte (5205 afisari)
 Blocat total (3459 afisari)
 "300" in Romania (3128 afisari)
 Penibila Timisoara (2863 afisari)
 Actionar la Humanitas S.A. (2048 afisari)
 Armata invizibila a lui Ceausescu a ramas aproape intacta (973 afisari)
 Requiem (Recviem) (247 afisari)
 Precedentul Nastase (114 afisari)
 PSD ameninta cu motiunea, PD vede aliante PNL-PSD-PRM-PC (70 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01820 sec.