Ziua Logo
  Nr. 3882 de sambata, 17 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-03-17
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2007-03-17 22:30
Perioada tineretii a fost de cautari, dupa care a venit perioada de impliniri

Mircea Eliade a fost un om care si-a pus intrebari in legatura cu Dumnezeu si legile ce conduc universul, si pentru a gasi raspunsuri nici un effort nu I s-a parut prea mare, mergand pana in India pentru a studia inde-aproape filozofia si practicile lor, apoi din nou Romania si alte tari, pentru ca in final sa-si gaseasca implinirea in America. Asta pentru ca in America exista o mai mare libertate religioasa si o audienta numeroasa interesata de ideile lui crestine amestecate cu hinduism.
Sa fim siguri ca daca ML s-ar fi condus dupa ideile pacifiste ale lui Eliade, cu totul alta ar fi fost situatia Romaniei.
La observatia dlui Nicu Bercoviciu ca au aderat atatia intelectuali ai vremii la ML, as zice ca asta face parte din cautarile oamenilor spre spiritualitate si intoarcere la Dumnezeu, de a-si aseza viata, casa si societatea pe principiile solide ale crestinismului pentru a nu fi daramate de cine stie ce vanturi si valuri.
Tot restul activitatilor oamenilor, fie ca sunt politice sau de afaceri, daca nu vor sprijini activitatile spirituale pentru dezlegarea misterelor divine si aflarea adevarului, vor avea de suferit.
Asta putem deduce si din complotul de executare a unor bancheri si ministrii romani in 1923 –dupa cum s-a intamplat si in multe alte tari. Dar mai ales putem deduce dintr-un exemplu pozitiv: faptul ca Morton Harry Blumenthal, care incepuse impreuna cu fratele lui o afacere de brokerage in New York, a fost ajutat de Dumnezeu sa-si dezvolte afacerea si sa devina bogat pentru ca, la randul lui, l-a sprijinit financiar pe profetul Edgar Cayce cu tot ce-a fost nevoie pentru existenta sa si a familiei, dar si constructia Spitalului si centrului de Cercetare si Iluminare. El a fost atras de lecturile lui Cayce in ciuda faptului ca acestea vorbeau de invataturile lui Isus Christos, iar el era evreu; a venit mai intai de i-a cerut o lectura pentru ca avea problema cu o ureche, dar apoi a devenit din ce in ce mai interesat de filozofie, pe care s-a apucat s-o studieze la universitate si sa-i puna mereu intrebari profetului in transa pentru a afla adevarul.
Gasesc ca I s-au facut reprosuri pe nedrept lui Mircea Eliade privind publicarea romanului Maitreyi, intrucat, departe de a fi numai o poveste de dragoste, reprezinta perioada lui de cautari in domeniul spiritual, care de fapt nu este numai a lui, ci a intregii omeniri. Fie c-or fi crestini, hindusi, evrei sau musulmani. Eliade era crestin, dar dupa toate studiile credea in reincarnare. Am zice ca n-are importanta si ca poate sa creada fiecare in ce vrea. Dar nu-I asa. Se poate vedea ca crestinii care cred in reincarnare sunt mai pacifisti, cautand sa impace stanga cu dreapta prin invaturile divine. Tarile in care se propovaduieste legea karmei au un numar mult mai mic de infractiuni intrucat populatia stie ca daca face rau va plati, si invers, numai atunci cand face bine ii va fi si lui bine.
In privinta crestinismului, dupa cum scrie in cartealui Thomas Sugrue, scrisa in 1942, despre E. Cayce, “There is a River” (pg. 258), “ Lectuirile spun ca atunci cand liderii bisericii de la inceputuri au decis sa propage credinta la toti oamenii, fara discernamant (sau fiind confuzi), au decis sa lase deoparte doctrina reincarnarii. Ea era dificil de explicat, pe de-o parte, si era dificil de “inghitit”, pe de alta parte. Facea viata mai complexa. Facea virtutea inca mai necesara. Un om trebuia sa fie destul de brav sa-si infatiseze faptul ca o viata de suferinta era doar un pas spre paradis…
Pe de alta parte, lumea care nu examina teoria putea foarte usor sa zica, ‘Ei, bine, avem alte vieti de trait, nu vom fi trimisi in iad dupa asta. Asa ca hai sa ne bucuram.’
Asa ca ei au lutat cu gnosticii si au invins batalia, presupun, pentru ca fara simplificarea credintei nu s-ar fi putut raspandi. Ar fi ramas o mica secta, pentru intelectuali si studenti in metafizica.”- a zis Cayce.
Si cred ca a zis bine pentru ca vedem ca si in ziua de astazi tot intelectualii si studentii in metafizica cred intr-un crestinism bazat pe reincarnare. Dar asta are mare importanta asupra felului in care raspundem la incercarile vietii. Numai crezand in karma vei putea sa “intorci si obrazul celalalt sau cand unul iti ia paltonul lasa-l sa-ti ia si haina” – cum zicea Isus. Deci e ceva rau care ti se intampla ca raspuns la altceva care ai facut, daca nu in aceasta viata, atunci in cea anterioara. Altii insa raspund la violenta cu violenta, crezand ca numai asa se va rezolva. Am vazut recent un clip la tv. cu Richard Gere spunand intr-o cuvantare din oct. 2001 ca trebuie evitat raspunsul violent la atacul de la WTC. Nu-I de mirare ca la convingerile crestinilor nostri americani, s-a auzit un cor de dezaprobari din sala, la care actorul s-a retras zicand ceva de genul, “Banuiesc ca nu sunteti pregatiti sa vedeti adevarul in astfel de lucruri.”
Avea dreptate. Astfel de oameni invata numai din greseli. Dupa ce au trecut sase ani, s-au cheltuit miliarde de dolari, au murit atatia oameni plus altii schiloditi pe viata, si pe care societatea va trebui sa-I intretina si sa plateasca cheltuieli medicale, plus ca situatia inca nu s-a rezolvat, multi si-au mai schimbat opiniile. Se pare ca nu numai romanii au nevoie de mintea de pe urma.
Spunea astazi la stiri ca au mai avut loc doua atacuri teroriste cu clorine, si explicau specialistii cum sunt afecati oamenii din zona si care sunt simptomele unor astfel de intoxicatii. Prezentatorul a intrebat daca exista mijloace de prevenirea intoxicatiilor in astfel de accidente, iar specialistul I-a raspuns ca nu prea au ce face decat sa-si puna o batista la nas si gura. Asta mi-a amintit de o scrisoare de la o organizatie religioasa, primita de mine acum cateva zile, in care mi s-a trimis o batista ca legatura intre noi pentru vindecare, dupa cum scrie in Actele Apostolilor (cap 19:11-12) ca trimitea Sf. Paul: “Si Dumnezeu a scris multe miracole prin mainile lui Paul: Asa ca de la corpul sau erau aduse la bolnavi batiste si sorturi, si bolile plecau de la ei, si spiritele rele ieseau din ei.”
De asta ar avea nevoie si irakienii, numai ca mai departe scrie cum anumiti evrei exorcisti au invatat de la el si au incercat si ei sa scoata spirite rele “chemand numele lui Isus Christos spunand, Te conjuram prin Isus pe care-l propovadiueste Paul ….si spiritul rau a raspuns si zis, Isus il stiu, si Paul il stiu; dar cine sunteti voi?
16. Si sarind asupra lor omul in care era duhul cel rau si biruindu-i, s-a intaratat asupra lor, incat ei au fugit goi si raniti din casa aceea.
17. Si acest lucru s-a facut cunoscut tuturor iudeilor si elinilor care locuiau in Efes, si frica a cazut peste toti acestia si se slavea numele Domnului Iisus.
18. Si multi dintre cei ce crezusera veneau ca sa se marturiseasca si sa spuna faptele lor.
19. Iar multi dintre cei ce facusera vrajitorie, aducand cartile, le ardeau in fata tuturor. Si au socotit pretul lor si au gasit cincizeci de mii de arginti.
20. Astfel crestea cu putere cuvantul Domnului si se intarea.

Nababul123 din Ulm, Dunarea albastra (...@imapmail.org, IP: 85.25.66...)
2007-03-18 00:08
Re: Perioada tineretii a fost de cautari, dupa care a venit perioada de impliniri

Bre popo ce mai zice Graham, popa lui Bush-jr? Cand scotzi pe Diavolul din ala mai treci p'aici.
La 2007-03-17 22:30:41, JMJ a scris:

> Mircea Eliade a fost un om care si-a pus intrebari in legatura cu
> Dumnezeu si legile ce conduc universul, si pentru a gasi raspunsuri
> nici un effort nu I s-a parut prea mare, mergand pana in India pentru
> a studia inde-aproape filozofia si practicile lor, apoi din nou
> Romania si alte tari, pentru ca in final sa-si gaseasca implinirea in
> America. Asta pentru ca in America exista o mai mare libertate
> religioasa si o audienta numeroasa interesata de ideile lui crestine
> amestecate cu hinduism.
> Sa fim siguri ca daca ML s-ar fi condus dupa ideile pacifiste ale lui
> Eliade, cu totul alta ar fi fost situatia Romaniei.
> La observatia dlui Nicu Bercoviciu ca au aderat atatia intelectuali ai
> vremii la ML, as zice ca asta face parte din cautarile oamenilor spre
> spiritualitate si intoarcere la Dumnezeu, de a-si aseza viata, casa si
> societatea pe principiile solide ale crestinismului pentru a nu fi
> daramate de cine stie ce vanturi si valuri.
> Tot restul activitatilor oamenilor, fie ca sunt politice sau de
> afaceri, daca nu vor sprijini activitatile spirituale pentru
> dezlegarea misterelor divine si aflarea adevarului, vor avea de
> suferit.
> Asta putem deduce si din complotul de executare a unor bancheri si
> ministrii romani in 1923 –dupa cum s-a intamplat si in multe
> alte tari. Dar mai ales putem deduce dintr-un exemplu pozitiv: faptul
> ca Morton Harry Blumenthal, care incepuse impreuna cu fratele lui o
> afacere de brokerage in New York, a fost ajutat de Dumnezeu sa-si
> dezvolte afacerea si sa devina bogat pentru ca, la randul lui, l-a
> sprijinit financiar pe profetul Edgar Cayce cu tot ce-a fost nevoie
> pentru existenta sa si a familiei, dar si constructia Spitalului si
> centrului de Cercetare si Iluminare. El a fost atras de lecturile lui
> Cayce in ciuda faptului ca acestea vorbeau de invataturile lui Isus
> Christos, iar el era evreu; a venit mai intai de i-a cerut o lectura
> pentru ca avea problema cu o ureche, dar apoi a devenit din ce in ce
> mai interesat de filozofie, pe care s-a apucat s-o studieze la
> universitate si sa-i puna mereu intrebari profetului in transa pentru
> a afla adevarul.
> Gasesc ca I s-au facut reprosuri pe nedrept lui Mircea Eliade privind
> publicarea romanului Maitreyi, intrucat, departe de a fi numai o
> poveste de dragoste, reprezinta perioada lui de cautari in domeniul
> spiritual, care de fapt nu este numai a lui, ci a intregii omeniri.
> Fie c-or fi crestini, hindusi, evrei sau musulmani. Eliade era
> crestin, dar dupa toate studiile credea in reincarnare. Am zice ca
> n-are importanta si ca poate sa creada fiecare in ce vrea. Dar nu-I
> asa. Se poate vedea ca crestinii care cred in reincarnare sunt mai
> pacifisti, cautand sa impace stanga cu dreapta prin invaturile divine.
> Tarile in care se propovaduieste legea karmei au un numar mult mai
> mic de infractiuni intrucat populatia stie ca daca face rau va plati,
> si invers, numai atunci cand face bine ii va fi si lui bine.
> In privinta crestinismului, dupa cum scrie in cartealui Thomas Sugrue,
> scrisa in 1942, despre E. Cayce, “There is a River” (pg.
> 258), “ Lectuirile spun ca atunci cand liderii bisericii de la
> inceputuri au decis sa propage credinta la toti oamenii, fara
> discernamant (sau fiind confuzi), au decis sa lase deoparte doctrina
> reincarnarii. Ea era dificil de explicat, pe de-o parte, si era
> dificil de “inghitit”, pe de alta parte. Facea viata mai
> complexa. Facea virtutea inca mai necesara. Un om trebuia sa fie
> destul de brav sa-si infatiseze faptul ca o viata de suferinta era
> doar un pas spre paradis…
> Pe de alta parte, lumea care nu examina teoria putea foarte usor sa
> zica, ‘Ei, bine, avem alte vieti de trait, nu vom fi trimisi in
> iad dupa asta. Asa ca hai sa ne bucuram.’
> Asa ca ei au lutat cu gnosticii si au invins batalia, presupun, pentru
> ca fara simplificarea credintei nu s-ar fi putut raspandi. Ar fi ramas
> o mica secta, pentru intelectuali si studenti in metafizica.”- a
> zis Cayce.
> Si cred ca a zis bine pentru ca vedem ca si in ziua de astazi tot
> intelectualii si studentii in metafizica cred intr-un crestinism bazat
> pe reincarnare. Dar asta are mare importanta asupra felului in care
> raspundem la incercarile vietii. Numai crezand in karma vei putea sa
> “intorci si obrazul celalalt sau cand unul iti ia paltonul
> lasa-l sa-ti ia si haina” – cum zicea Isus. Deci e ceva
> rau care ti se intampla ca raspuns la altceva care ai facut, daca nu
> in aceasta viata, atunci in cea anterioara. Altii insa raspund la
> violenta cu violenta, crezand ca numai asa se va rezolva. Am vazut
> recent un clip la tv. cu Richard Gere spunand intr-o cuvantare din
> oct. 2001 ca trebuie evitat raspunsul violent la atacul de la WTC.
> Nu-I de mirare ca la convingerile crestinilor nostri americani, s-a
> auzit un cor de dezaprobari din sala, la care actorul s-a retras
> zicand ceva de genul, “Banuiesc ca nu sunteti pregatiti sa
> vedeti adevarul in astfel de lucruri.”
> Avea dreptate. Astfel de oameni invata numai din greseli. Dupa ce au
> trecut sase ani, s-au cheltuit miliarde de dolari, au murit atatia
> oameni plus altii schiloditi pe viata, si pe care societatea va trebui
> sa-I intretina si sa plateasca cheltuieli medicale, plus ca situatia
> inca nu s-a rezolvat, multi si-au mai schimbat opiniile. Se pare ca nu
> numai romanii au nevoie de mintea de pe urma.
> Spunea astazi la stiri ca au mai avut loc doua atacuri teroriste cu
> clorine, si explicau specialistii cum sunt afecati oamenii din zona si
> care sunt simptomele unor astfel de intoxicatii. Prezentatorul a
> intrebat daca exista mijloace de prevenirea intoxicatiilor in astfel
> de accidente, iar specialistul I-a raspuns ca nu prea au ce face decat
> sa-si puna o batista la nas si gura. Asta mi-a amintit de o scrisoare
> de la o organizatie religioasa, primita de mine acum cateva zile, in
> care mi s-a trimis o batista ca legatura intre noi pentru vindecare,
> dupa cum scrie in Actele Apostolilor (cap 19:11-12) ca trimitea Sf.
> Paul: “Si Dumnezeu a scris multe miracole prin mainile lui Paul:
> Asa ca de la corpul sau erau aduse la bolnavi batiste si sorturi, si
> bolile plecau de la ei, si spiritele rele ieseau din ei.”
> De asta ar avea nevoie si irakienii, numai ca mai departe scrie cum
> anumiti evrei exorcisti au invatat de la el si au incercat si ei sa
> scoata spirite rele “chemand numele lui Isus Christos spunand,
> Te conjuram prin Isus pe care-l propovadiueste Paul ….si
> spiritul rau a raspuns si zis, Isus il stiu, si Paul il stiu; dar cine
> sunteti voi?
> 16. Si sarind asupra lor omul in care era duhul cel rau si biruindu-i,
> s-a intaratat asupra lor, incat ei au fugit goi si raniti din casa
> aceea.
> 17. Si acest lucru s-a facut cunoscut tuturor iudeilor si elinilor
> care locuiau in Efes, si frica a cazut peste toti acestia si se slavea
> numele Domnului Iisus.
> 18. Si multi dintre cei ce crezusera veneau ca sa se marturiseasca si
> sa spuna faptele lor.
> 19. Iar multi dintre cei ce facusera vrajitorie, aducand cartile, le
> ardeau in fata tuturor. Si au socotit pretul lor si au gasit cincizeci
> de mii de arginti.
> 20. Astfel crestea cu putere cuvantul Domnului si se intarea.
>
>
>

moroianu (...@k.ro, IP: 89.122.221...)
2007-03-18 08:41
Re: "Intelectuali si studenti in metafizica"!


Iata ce se va alege din voi daca va veti acorda cautarile spirituale "in legatura cu Dumnezeu si legile ce conduc universul" pe lungimea de unda a intrebarilor eruditului Mircea Eliade si a raspunsurilor profetului Edgar Cayce!

La 2007-03-17 22:30:41, JMJ a scris:

> Mircea Eliade a fost un om care si-a pus intrebari in legatura cu
> Dumnezeu si legile ce conduc universul, si pentru a gasi raspunsuri
> nici un effort nu I s-a parut prea mare, mergand pana in India pentru
> a studia inde-aproape filozofia si practicile lor, apoi din nou
> Romania si alte tari, pentru ca in final sa-si gaseasca implinirea in
> America. Asta pentru ca in America exista o mai mare libertate
> religioasa si o audienta numeroasa interesata de ideile lui crestine
> amestecate cu hinduism.
> Sa fim siguri ca daca ML s-ar fi condus dupa ideile pacifiste ale lui
> Eliade, cu totul alta ar fi fost situatia Romaniei.
> La observatia dlui Nicu Bercoviciu ca au aderat atatia intelectuali ai
> vremii la ML, as zice ca asta face parte din cautarile oamenilor spre
> spiritualitate si intoarcere la Dumnezeu, de a-si aseza viata, casa si
> societatea pe principiile solide ale crestinismului pentru a nu fi
> daramate de cine stie ce vanturi si valuri.
> Tot restul activitatilor oamenilor, fie ca sunt politice sau de
> afaceri, daca nu vor sprijini activitatile spirituale pentru
> dezlegarea misterelor divine si aflarea adevarului, vor avea de
> suferit.
> Asta putem deduce si din complotul de executare a unor bancheri si
> ministrii romani in 1923 –dupa cum s-a intamplat si in multe
> alte tari. Dar mai ales putem deduce dintr-un exemplu pozitiv: faptul
> ca Morton Harry Blumenthal, care incepuse impreuna cu fratele lui o
> afacere de brokerage in New York, a fost ajutat de Dumnezeu sa-si
> dezvolte afacerea si sa devina bogat pentru ca, la randul lui, l-a
> sprijinit financiar pe profetul Edgar Cayce cu tot ce-a fost nevoie
> pentru existenta sa si a familiei, dar si constructia Spitalului si
> centrului de Cercetare si Iluminare. El a fost atras de lecturile lui
> Cayce in ciuda faptului ca acestea vorbeau de invataturile lui Isus
> Christos, iar el era evreu; a venit mai intai de i-a cerut o lectura
> pentru ca avea problema cu o ureche, dar apoi a devenit din ce in ce
> mai interesat de filozofie, pe care s-a apucat s-o studieze la
> universitate si sa-i puna mereu intrebari profetului in transa pentru
> a afla adevarul.
> Gasesc ca I s-au facut reprosuri pe nedrept lui Mircea Eliade privind
> publicarea romanului Maitreyi, intrucat, departe de a fi numai o
> poveste de dragoste, reprezinta perioada lui de cautari in domeniul
> spiritual, care de fapt nu este numai a lui, ci a intregii omeniri.
> Fie c-or fi crestini, hindusi, evrei sau musulmani. Eliade era
> crestin, dar dupa toate studiile credea in reincarnare. Am zice ca
> n-are importanta si ca poate sa creada fiecare in ce vrea. Dar nu-I
> asa. Se poate vedea ca crestinii care cred in reincarnare sunt mai
> pacifisti, cautand sa impace stanga cu dreapta prin invaturile divine.
> Tarile in care se propovaduieste legea karmei au un numar mult mai
> mic de infractiuni intrucat populatia stie ca daca face rau va plati,
> si invers, numai atunci cand face bine ii va fi si lui bine.
> In privinta crestinismului, dupa cum scrie in cartealui Thomas Sugrue,
> scrisa in 1942, despre E. Cayce, “There is a River” (pg.
> 258), “ Lectuirile spun ca atunci cand liderii bisericii de la
> inceputuri au decis sa propage credinta la toti oamenii, fara
> discernamant (sau fiind confuzi), au decis sa lase deoparte doctrina
> reincarnarii. Ea era dificil de explicat, pe de-o parte, si era
> dificil de “inghitit”, pe de alta parte. Facea viata mai
> complexa. Facea virtutea inca mai necesara. Un om trebuia sa fie
> destul de brav sa-si infatiseze faptul ca o viata de suferinta era
> doar un pas spre paradis…
> Pe de alta parte, lumea care nu examina teoria putea foarte usor sa
> zica, ‘Ei, bine, avem alte vieti de trait, nu vom fi trimisi in
> iad dupa asta. Asa ca hai sa ne bucuram.’
> Asa ca ei au lutat cu gnosticii si au invins batalia, presupun, pentru
> ca fara simplificarea credintei nu s-ar fi putut raspandi. Ar fi ramas
> o mica secta, pentru intelectuali si studenti in metafizica.”- a
> zis Cayce.
> Si cred ca a zis bine pentru ca vedem ca si in ziua de astazi tot
> intelectualii si studentii in metafizica cred intr-un crestinism bazat
> pe reincarnare. Dar asta are mare importanta asupra felului in care
> raspundem la incercarile vietii. Numai crezand in karma vei putea sa
> “intorci si obrazul celalalt sau cand unul iti ia paltonul
> lasa-l sa-ti ia si haina” – cum zicea Isus. Deci e ceva
> rau care ti se intampla ca raspuns la altceva care ai facut, daca nu
> in aceasta viata, atunci in cea anterioara. Altii insa raspund la
> violenta cu violenta, crezand ca numai asa se va rezolva. Am vazut
> recent un clip la tv. cu Richard Gere spunand intr-o cuvantare din
> oct. 2001 ca trebuie evitat raspunsul violent la atacul de la WTC.
> Nu-I de mirare ca la convingerile crestinilor nostri americani, s-a
> auzit un cor de dezaprobari din sala, la care actorul s-a retras
> zicand ceva de genul, “Banuiesc ca nu sunteti pregatiti sa
> vedeti adevarul in astfel de lucruri.”
> Avea dreptate. Astfel de oameni invata numai din greseli. Dupa ce au
> trecut sase ani, s-au cheltuit miliarde de dolari, au murit atatia
> oameni plus altii schiloditi pe viata, si pe care societatea va trebui
> sa-I intretina si sa plateasca cheltuieli medicale, plus ca situatia
> inca nu s-a rezolvat, multi si-au mai schimbat opiniile. Se pare ca nu
> numai romanii au nevoie de mintea de pe urma.
> Spunea astazi la stiri ca au mai avut loc doua atacuri teroriste cu
> clorine, si explicau specialistii cum sunt afecati oamenii din zona si
> care sunt simptomele unor astfel de intoxicatii. Prezentatorul a
> intrebat daca exista mijloace de prevenirea intoxicatiilor in astfel
> de accidente, iar specialistul I-a raspuns ca nu prea au ce face decat
> sa-si puna o batista la nas si gura. Asta mi-a amintit de o scrisoare
> de la o organizatie religioasa, primita de mine acum cateva zile, in
> care mi s-a trimis o batista ca legatura intre noi pentru vindecare,
> dupa cum scrie in Actele Apostolilor (cap 19:11-12) ca trimitea Sf.
> Paul: “Si Dumnezeu a scris multe miracole prin mainile lui Paul:
> Asa ca de la corpul sau erau aduse la bolnavi batiste si sorturi, si
> bolile plecau de la ei, si spiritele rele ieseau din ei.”
> De asta ar avea nevoie si irakienii, numai ca mai departe scrie cum
> anumiti evrei exorcisti au invatat de la el si au incercat si ei sa
> scoata spirite rele “chemand numele lui Isus Christos spunand,
> Te conjuram prin Isus pe care-l propovadiueste Paul ….si
> spiritul rau a raspuns si zis, Isus il stiu, si Paul il stiu; dar cine
> sunteti voi?
> 16. Si sarind asupra lor omul in care era duhul cel rau si biruindu-i,
> s-a intaratat asupra lor, incat ei au fugit goi si raniti din casa
> aceea.
> 17. Si acest lucru s-a facut cunoscut tuturor iudeilor si elinilor
> care locuiau in Efes, si frica a cazut peste toti acestia si se slavea
> numele Domnului Iisus.
> 18. Si multi dintre cei ce crezusera veneau ca sa se marturiseasca si
> sa spuna faptele lor.
> 19. Iar multi dintre cei ce facusera vrajitorie, aducand cartile, le
> ardeau in fata tuturor. Si au socotit pretul lor si au gasit cincizeci
> de mii de arginti.
> 20. Astfel crestea cu putere cuvantul Domnului si se intarea.
>
>
>


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Contralovitura (3946 afisari)
 Brejnev revoltat de pretentiile PCR la tezaurul romanesc (3624 afisari)
 Pomeni pentru Liiceanu (3099 afisari)
 Ucisa de Codul lui Da Vinci (2994 afisari)
 China si globalizarea (2720 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00947 sec.