Ziua Logo
  Nr. 3871 de luni, 5 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-03-05
Pacuraras din Valea Ciorii (...@yahoo.com, IP: 85.120.2...)
2007-03-05 15:49
Frica de democratie? Da' frica de fascism, domnu' Pavel?

P.N.G., partidul pentru care, ''ca strateg si doctrinar'', domnul Dan Pavel '' a lucrat mult pentru accentuarea tendintei'' de crestere, nu este nicidecum un partid crestin democrat, cum il vopseste autorul harticolului...Este un partid cripto-fascist...

Liderul acestui partid pe care Dan Pavel il serveste - nu stiu daca in serviciu comandat sau doar ca lingau - nu doar ca ameninta niste ziaristi - Huidu si Gainusa - ca daca vine el la putere vad ei ce li se poate intampla..Nu doar ca-i ameninta, dar ocazional trece si la fapte...

Ce lider crestin democrat este acela care,insotit de gorilele sale, intra intr-un restaurant, merge la masa unui ziarist- Huidu - , IL SCUIPA si ii toarna pahare de vin in cap?
Gigi Becali, printre altele si filosof practician a unui soi de mistica obscura a razbunarii, se si lauda cu asta la tv:

http://youtube.com/watch?v=W9qbHMmBDqs

Cat de crestin este Gigi Becali care-si trimite gorilele sa acosteze pe strada alt ziarist - Gainusa - si sa-l ameninte in maniera gangsterilor din vremea prohibitiei, ca-l ''duc la o plimbare'' cerandu-i sa intre in portbagajul masinii? Amenintand ca-i rup mana...La care ziaristul acela le spune - inspaimantat la modul cel mai serios - sa-l ierte ca nu mai face, sa nu-l omoare, ca are familie....Toata faza a fost filmata si difuzata la TV, chipurile ca farsa cu camera ascunsa....

De fapt totul a fost setat cu maiestrie pentru inspaimantarea ziaristului si minimalizarea acestuia prin difuzarea pe post a spaimei lui fata cu amenintarile la care a fost supus.. Mda..O ''farsa'' bazata pe aceleasi resorturi si finalitate ca si ''farsele'' - executii simulate cu cartuse de manevra - care-i erau inscenate lui Ilie Ilascu in puscaria din Transnistria..

''Intram intr-o perioada democratica inedita'' zice domnul Dan Pavel..Oh, da..Sa ne fereasca Dumnezeu ca Dan Pavel si ceilalti ''teoreticieni'' care-l piloteaza pe ''practician'' sa reuseasca sa-l aduca pe acesta in pozitia de a rezerva ziaristilor incomozi soarta lui Gongadze..Pentru ca disponibilitatea '' filosofului practician'' exista, numai ca inca n-are destula putirintza..

Becali e doar un amarat cazut in pacatul trufiei si in iluzia - intretinuta - a atotputerniciei..In spatele lui insa stau creierele, papusarii care-i manevreaza sforile..
Succesul lui Gigi Becali va inseamna compromiterea a ceea ce trebuie - din nou si din nou - compromis...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cartita lui Basescu (6213 afisari)
 Escrocheria "Iisus din Talpiot" (3377 afisari)
 Adevaratul Forrest Gump (2958 afisari)
 Miracolul din Nuevo Laredo (2298 afisari)
 Malpraxis ramas nepedepsit (2247 afisari)
 Efectul Dominoului la Bursa (232 afisari)
 Cresterea economica a Chinei este de neoprit (98 afisari)
 Comisii si comitete (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01388 sec.