Ziua Logo
  Nr. 3870 de sambata, 3 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-03-03
lyly din petrosani (...@yahoo.com, IP: 86.122.137...)
2007-03-03 01:09
CAZUL MIHALCEA ,. MINCIUNA SI MULTE ILEGALITATI

Este defaimare ca am spus adevarul si am dezvaluit ilegalitatilor facute de politisti , procuror si de judecatorul care mi-a judecat cazul ?
A venit cineva sa cerceteze acest caz pana acum ? Eu am cerut ajutorul majoritatea institutiilor competente ale statului roman . Eu si familia mea am trait si traim cele mai grele clipe ale vieti noastre . Am fost batjocoriti de oamenii legi in acesti doi ani . Speram ca de aici incolo sa avem parte de un proces echitabil , asa cum prevede legea . Nu a fost de ajuns ca eram sa fim omorati pe strada , toata familia , de trei infractori recidivisti , cu chef de scandal , ca doreau ei sa se distreze , ca sa isi arate suprematia in cartier ? Care este vina nostra ? Ca ne-am aflat pe strada la ora aceea ? Era in jurul 21 , nu ora 24 asa cum scrie in Rechizitoriu si in sentinta .
Oamenii legi , in loc sa ne apere de infractorii , ii protejeaza , schimband ora faptei , fasificand declaratiile martorilor nostri si chiar ale familiei noastre , respingand cereri si probe . Ce trebuie sa facem noi ? Sa acceptam modul de anchetare si de judecare , care nu a fost deloc cinstit ? Sa las sa fie jertfit si inchis fiul meu pe o minciuna ? Nu , nu am sa accept acest lucru . Prefer sa ma inchida , ca spun adevarul , decat sa-i distruga viata unicului meu fiu , pe baza unei minciuni .
Avocatii pe care i-am avut pana acum stiu ADEVARUL cazului nostru , auzit din gura martorilor nostri , de la noi , din inregistrarile pe care le-am inmanat justitiei , cat si din unele inscrisuri ale martorilor nostri , pe care nici un notar nu a vrut sa le legalizeze . Si cu toate ca stiu adevarul cazului nostru nu au facut nimic sa ne scoata din acest infern .
Cei patru avocati pe care i-am avut pana acum ne-au luat bani si ne-au tradat . Da , asa au facut . Eu am simtit intotdeauna acest lucru . Ii ziceam d-lui avocat Filipescu '' Domnule avocat , va rugam mult , nu ne tradati ! Noi va spunem adevarul , nu mintim cu nimic , nu ne tradati ca ceilalti avocati ! '' Dansul ne raspundea ;'' Eu va cred , dar si justitia trebuie sa va creada . Stati linistiti ca totul o sa fie bine .'' Cum sa aratam adevarul justitiei , daca cererile noastre nu le adresau judecatorilor ? Cum sa vada justitia ca eu am probleme de sanatate , de pe urma loviturilor de bata primite de la infractorul Argeseanu , daca actele mele medicale erau tinute la dansii in geanta ?
Toate aceste cereri si acte le-am depus in ultima sedinta de judecata , in data de 20 feb .2007, sedinta de care nu am luat cunostinta , ca fiind ultima .
Toate aceste probe si cereri au fost tratate cu dezinteres de Curtea de Apel Alba Iulia si au respins apelul ca fiind nefondat . D-na procuror de sedinta a zis ca fiul meu Andrei a lovit pe Argeseanu pe cand acesta era la pamant ,
(singur , fara alte persoane langa el , asa a zis aceasta martora ) , ca asa reise din declaratia lui Budala Luminita . Acesta martora mincinoasa , a lui Argeseanu , nu a fost la locul faptei in acea data de 11 dec 2004 . Fapt spus in aceasi ultima sedinta de un martor neutru , pe nume Ursache Vasile , citat de procurorul de sedinta , deaorece acesta a fost cel care a anuntat salvarea , in acea seara . Acest martor a spus cu voce tare , ca daca nu crede ceea ce spune , sa fie pus la detectorul de minciuni . Dar nimeni nu a luat nici o atitudine in privinta a ceea ce a declarat acest martor cinstit . Nu avem relatii de prietenie cu acesta , il cunoaste pe sotul meu , lucrand la aceasi intreprindere .
Acesti infractori si toti ''martorii '' lor au nenumarate variante mincinoase , de care vedem ca instanta nu a tinut cont .
Cum poate spune Budala Luminita ca a fost la locul faptei , daca Argeseanu si complicii lui ,fratii Geonea , nu declara ca ea a fost acolo ?
Cum poate spune ca Baltag Marius a fost doar el cu Argeseanu in acea seara , cand Argeseanu declara ca el a fost insotit de fratii Geonea ?
Cum declara Baltag Marius si Budala Luminita ca au fost la locul faptei , cand absolut nimeni nu i-au vazut acolo ?
De unde au aparut acesti martori ? Cine i-a pus sa minta ? Cine este in spatele lor ?
Lui Budala Luminita , declaratia de la Parchet i-a fost scrisa de insusi dl procuror Nicodim Ioan . Aceasta nu coincide cu ceea ce declara cei trei infractorii , este total diferita din toate punctele de vedere .
Ce a declarat Baltag Marius , audiat pt prima data de catre instanta Curti de Apel Alba , aduce putin cu modul in care a masluit dl procuror Rechizitoriul . Acesta spunand ca Argeseanu era peste sotul meu si in momentul in care era in pozitia '' ghemuit '' fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate . Da ? ! Atunci cum a mai iesit sotul meu de sub Argeseanu si-a pus cineva intrebarea asta ?
Cine l-a pus pe Baltag Marius sa minta in asa fel ca procurorul ?

''O alta anomalie este si faptul ca la "marturia mincinoasa" se prevede ca o persoana care a jurat stramb nu va fi pedepsita daca isi va retrage marturia inainte de retinere, arestare sau punerea in miscare a actiunii penale ca urmare a marturiei mincinoase - oferindu-se infractorilor o reala portita de scapare. ''

Oare pentru mincinosi din acest caz , instanta va face ceva impotriva lor ?
Am sa vad in curand acest fapt , deoarece urmatorul pas este sa facem plangere impotriva acestora . O sa cerem instantei de judecata sa le dea o lectie , ca pe viitor sa nu mai incerce si alti tineri sa depuna marturie mincinosa impotriva unui om nevinovat .
Cu sinceritate Mihalcea Catalina din Petrosani


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sarmizegetusa vanduta (7485 afisari)
 SUA si hegemonia mondiala (3808 afisari)
 Polemica Liiceanu (2655 afisari)
 Pledoarie pentru Goma (2100 afisari)
 "Razboiul vorbelor" dintre SUA si Rusia continua la Washington (2012 afisari)
 Constantin DINU comenteaza, la cald, cele mai tari faze ale partidei Poli Timisoara - Dinamo Bucuresti (1-1) (0-1) (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00713 sec.