Ziua Logo
  Nr. 3869 de vineri, 2 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-03-02
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2007-03-02 11:11
SCLAVII COMUNISTILOR,VICTIME POSTDECEMBRISTE

citat:

"Cui sa-i spun? Lui Iliescu despre ce a facut Iliescu. Sa spun justitiei lui Iliescu despre ce a facut Iliescu. Multi au trait cu imaginea ca sunt omul lui Iliescu si ca el m-a folosit. Minerii au fost folositi de ...."

Nu-l stimez pe Cosma,dar ma bucur ca sclavii comunistilor acuza.Aceasta este adevarata condamnare a crimei comuniste.Cosma si "sindicalistii lui"sunt cele mai dezumanizate victime ale comunismului.Acesti oameni au fost transformati ,fara mila, in asa zisii "oameni noi"ceausisto-iliisto-comunisti.Ei au fost forta de munca din lagarele ceausiste,ei au fost dupa 1989 arma umana prin care iliescu ion a mentinut tara sub ocupatie comunista,ei sunt cei care au fost in final sacrificati si aruncati in cea mai abjecta saracie."Minerii"- nemineri,tarani saraci,flamanzi si inumani au constituit turma in spatele careia s-au ascuns securist-comunistii din toate partidele disipate din PCR.Va puteti imagina o fapta mai dezumanizanta,mai dezonoranta pentru romani decat ceea ce s-a intamplat cu acesti oameni necajiti,inselati,pacaliti,folositi si apoi aruncati in mocirla saraciei absolute?Va imaginati ca Romania nu va putea niciodata progresa spre democratizare atat timp cat acesti oameni nu vor fi reumanizati , resocializati dar si atat timp cat tortionarii lor vor mai decide soarta unei tari aflate inca sub ocupatie securisto-comunista?Unde este omenia si solidaritatea de alta data dintre romani,oare crima comunista a reusit intratat de mult dezumanizarea romanilor?
Miron Cosma trebuie sa acuze,Miron Cosma trebuie sa spuna lumii intregi despre suferinta romanilor asemeni lui si ortacilor lui, aceasta este cu adevarat reumanizarea lui.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Furia lui Cozma (5639 afisari)
 Ochiul lui Videanu (3612 afisari)
 Al treilea proiect de Cod Penal (2968 afisari)
 Stapanii adevarului (2821 afisari)
 Israel si nostalgia NATO (2243 afisari)
 "Antisemitul" Sacha Baron Cohen, premiat in Israel (212 afisari)
 Opozitia vrea amanarea alegerilor europarlamentare, presedintele si premierul, nu (169 afisari)
 Ministrul Culturii: Proprietarul neposesor a dat in judecata pe posesorul neproprietar (126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00760 sec.