Ziua Logo
  Nr. 3849 de miercuri, 7 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-07
Alex2003 din USA (...@att.net, IP: 12.75.137...)
2007-02-07 19:33
Jumi, juma....

Pai cam asa este cu spionajul mondial.... cind Romania a fost invadata de armatele de eliberare Americane, (ei credau ca se luptau cu a stiti voi cine... droghisti din America de Sud, Noriega, etc... avionul cu soldatii a schimbat ruta), si Ceausescu a declarat pe balcon ca acestia sunt "capitalistii imperialisti".... poate prima afirmatie adevarata in public din toate afirmatiile ce le-a exprimat in anii precedenti de pe acelas balcon, Romania a devenit o noua stea pe drapelul American, inca nevizibila... dar evidenta. Romania a fost taiata in doua, jumi-juma cu Americanii, si deasemenea si organizatiile de inteligenta; agenti.... jumi-juma !!
Cam greu de inteles, dar schizofrenia adevarata (creata artificial top secret), este acesta..." jumi juma". O descriere mai populara suna cam asa: Cind fu Tica nu fu Tache, cind fu Tache, nu fu Tica.... mai departe nu descriu ca e porcarie. Deci fiecare erau ca si individuali, doi, doua personalitati complect diferite, cind unul "dormea" celalalt "traia", si viceversa. Aceste persoane au "lipsa de timp", si de acea a fost chestia cu uratul de Craciuni fericiti, credea ca este inainte de Craciuni, chiar atunci a fost "trezit", si au uitat sa li se spuna data si luna.... si ca, citeva saptamini trecusera de la Craciuni.
Dar cine stint acesti "duali" ? Persoane nefericite, fortate sa lucreze atit pentru America (unul din personalitatile lor), cit si pentru Romania, (celalalt din personalitqtile lor), un fel de sclavie moderna mentinuta sub titlul "Top secret" sub infricosarea de omor daca ei vorbesc. Nu este nimic de invidiat in situatia lor. Cum vedeti, spionajul modern nu este romantic ca in filme, este o sclavie bruta si de neiesit, fara plata sau promisiuni de inbogatire, fara drepturi umane, fara vre-un recurs de scapare. De obicei ei sint creati in timpul armatei obligatorii, impotriva vointei lor, fara macar ca cineva sa le ceara permisiunea.
Si daca CIA-ul citeste acesta, le-as intreba, stiti ce s-a intimplat cu unul din studentii mei de la programul de electronica CITA, student cu numele de BRODY ? Mda, nu voi primi niciodata raspuns la aceasta intrebare, de fpat nu cred ca am dreptul sa intreb asa ceva !
Si acum ma intreb, de ce nu a vorbit Pacepa despre toate aceste lucruri ???


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Reconfigurarea lumii - varianta rusa (4857 afisari)
 Dan Puric, un apologet ortodox (3086 afisari)
 "Spionii" incurca scenariul Cotrocenilor (2795 afisari)
 OTV, intrerupt zece minute (2772 afisari)
 So pe energie! (2598 afisari)
 Hartile Armaghedonului (769 afisari)
 Basescu, Tariceanu, Macovei, Udrea si Botos, martori la sesizarea lui Talpes (288 afisari)
 Hackerii au atacat serverele care gestioneaza traficul informatic (232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.