Ziua Logo
  Nr. 3843 de miercuri, 31 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-01-31
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2007-01-31 11:41
Normalitatea anormalului

Este absolut normal ca BOR a fost tratat astfel.
Caci , sa fim cinstiti dezonor comisia nu a facut decat sa-si astisfaca vechea educatie ateist-militant-intoleranta sau sa dea curs preferintelor religioase ale membrilor ei.
Caci sa nu uitam in 1990 s-a facut un apel ptr demiterea patriarhului. Si daca iei la puricat lista celor care l-au contsetat in 1990 gasesti o multime de papistasi, neoprotestanti si altii. Sa nu zic si atei declarati.
Pacatele unor popi sunt una. Nu le contest. Nu-mi plac nici popii .
Dar sub aceste acuzatii de multe ori se ascunde intoleranta religioasa ale altor culte, dorinta de convertire si altele asmenea.
Na exemple personale. Legate de papistasi.
1) tanata proaspat convertita la catolicism (insa a 3a generatie cu carnet PCR!). Cica ortodoxia romana este intoleranta. Dovada ? Nici o biserica catolica la Mamaia! Insa la Nisa ... ehe (discutie din 1982-93 Da cate biserici ortodoxe erau la Mamaia n-o interesau. Iar biserica rusa din Nisa, cine si cand a construit-o de un sa stie una care e a 3a generatie cu carnet PCR?!).
2)1991 prin preajma pastelui catolic. Intamplator trec pe la un catolic acasa (ii faceam de fapt un serviciu) . Unul din copii sai se mira cum ca de ce nu sunt catolic? Fiindca sunt ortodox. Pai cum asa ca .... Ma uit cu <blandete> la tata care isi da seama ca trebuie sa-si stapaneasca pustiu. Pustiu avea cca 11 ani. La varsta aia (11 ani) invatasem de la famelia mea ortodoxa ca nu-i politicos sa-i bati la cap pe cei de alta religie.....
3) alt cunoscut catolic. Cica ortodoxia inseamna totalitarism, comununism samd. La intrebarea cu cine s-a iscalit concordatu de vaticanu se facu stat independent gagiu incepe sa tipe disperat: asta nu discut, asta nu discut! (zisu act s-a semnat cu Musolini).

Asa ca , draCiii mei in cazul asta e normal ca acel document sa fie utilizat in mod comunist (adica sa falsificam nitel istoria, sa tragem spuza pe turta noastra! )


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 PNL vrea suspendarea (4246 afisari)
 Presedintele Bancii Mondiale umbla cu sosete rupte (4047 afisari)
 Biserica tinta (3284 afisari)
 Devoratorul de eleve (3139 afisari)
 Aforismele apocrife ale lui Cornel Dinu (2125 afisari)
 Basescu: Voi face declaratii de politica interna la Bucuresti sau in aeronava spre Bucuresti, care e teritoriu national (518 afisari)
 Romani deshumati la Tighina (137 afisari)
 Autoritatile sustin ca au pastrat "discretia" asupra romanilor retinuti in Irak (134 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00738 sec.