Ziua Logo
  Nr. 3400 de sambata, 13 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2005-08-13
Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.202...)
2005-08-13 14:38
Blair: Political Corect

Legea lui Blair nu numai ca este foarte corecta dar ar trebui sa contina si paragrafe care sa pretinda ca odata cu venirea in civilizatia europeana .. aceastasi valorile ei trebuiesc adoptate fara cracnire daca doresti sa locuiesti aici... adica cu alte cuvinte sa ai de ales intre religia musulmana si civilizatia occidentala . Daca iti vine greu sa alegi stai acasa in bantustan.
Asemenea legi ar trebui adoptate si de parlamentul Romaniei.
Raman foarte mirat ca cineva ca alde Sobru si altii care totusi cred ca au oarecare nivel nu sunt in stare sa priceapa acest aspect al realitatii. Terorismul bazat pe fundamentalismul musulman nu apartine arabilor din tarile ocupate ci mai degraba din acelea libere. Vezi ca in Turcia a aparut o revista care face propaganda pentru Al Quaida si terorism.
E suficient sa vezi ce vorbesc acesti musulmani prin lume dar si asemanarea cu punctele de vedere a arabilor de la noi din tara (in cazul rapirii jurnalistilor) ca, cauza terorismului e saracia .... zic ei ca aceasta ar fi o mare nedreptate. Adica americanul isi ia 3 servicii ca sa traiasca cat de cat, neamtul isi face din servici cea mai importanta problema existentiala lucrand foarte constiincios, iar arabii care nu concep alt lucru decat sa faca copii, considera ca nu e cinstit ca ei sa fie saraci ...pentru ca nu inteleg sa munceasca iar ceilalti care muncesc sa fie bogati. Ei vor ca si puturosul sa traiasca la fel de bine ca cel harnic!
Si cica asta e unul din motivele terorismuli (doar masca) lupta impotriva inegalitatii sociale. Motivul adevarat e altul si anume depasirea lor de catre civilizatia occidentala dar intr-un mod atat de cras ca insusi civilizatia lor e in pericol sa se occidentalizeze.
Eu cred ca Bush, Blair and & isi fac corect datoria iar Romania se gaseste pe o pozitie corecta in aceasta dieputa si acesti teroristi fanatizati de religia intunericului (ca luna si stelele de pe steagul lor n-o fi ziua si lumina) care lupta ca niste marsavui ce sunt omorand copii in statii de autobus vor primi o lectie de practica existentialista.
Cu asemenea luptatori marsavi nu exista o alta solutie.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-13 15:43
Re: Blair: Political Corect

Cate crime au loc pe zi pe strazi? Cate talharii si violuri? Pentru astea nu s-au restrans drepturile si libertatile. Ce o tot vanturi cu terorismu? Unde e? Asa ca ma mira(nu ma mai mira deloc de fapt) cum d-alde matale vrei un Ceasca inapoi sa-ti dea securitate. E clar ca pentru d-alde tine, nu d-alde mine, daca iti umplea Ceasca burta erai multumit, caci doar atata te intereseaza, la fel ca si pe alti caraghiosi de p-aici care pentru ca primesc acuma mancare pe unde s-au aciuat ling unde lingeau toti activistii de partid, caci deh, erau din categoria alora cu burti pline.
In rest, spui niste baliverne, o dai cu saracia si alte prostii. Peste arabi s-au dat bombe degeaba, au murit zeci de mii de oameni pe baza unor minciuni sfruntate ale acestor doi ticalosi, Bush si Blair, si cand vine nota de plata, se vaicaresc. Ce mare branza 50 de insi morti contra a zece mii? Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o tara nechemati? Motivele terorismului sint concrete, este vorba de crime si de ocupatie. Pentru asta vor sa-si bata joc de drepturile fundamentale nu ale musulmanilor draguta, ci ale cetatenilor lor. Pentru ca patru insi explodeaza si alti cinci rateaza ca niste amatori, nu se iau masuri impotriva exact modului de viata pe care acesti demagogi pretind, culmea, ca-l apara. In scoli se trage cu arma si nu-i atata tevatura.
Si ca sa mai raspund la ceva tot aici, evident ca nu ma intereseaza daca democratia in UK se duce de rapa, treaba lor. Doar o constat. O problema insa exista, aceea ca aceasta indobitocire proamericaneasca de data asta, la fel de infecta ca si antiamericanismul, sa nu se intinda.

colibri din canada (...@yahoo.com, IP: 70.26.250...)
2005-08-13 16:20
Re: Blair: Political Corect

Sobru a scris:

" Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o tara nechemati? Motivele terorismului sint concrete, este vorba de crime si de ocupatie."


In UK sunt 10 de mii de emigranti irakieni si afgani si totusi niste bieti tineri pakistanezi, indobotociti si indoctrinati, au fost teroristii sinucigasi. Deci, care sunt motivele?

Faptul ca 70 % din populatia irakiana au participat la primul vot democratic, ar fi fost si mai multi daca nu erau amenintati sunitii de catre insurgenti, nu-ti spune nimic, ca ceea ce se intampla in Irak (insurgenta) este suportata de o minoritate de acolo (si din afara) si majoritatea populatiei vor un altfel de regim decat au avut sub Saddam?

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.246...)
2005-08-13 16:33
Re: Blair: Political Corect

Am zis mereu ca traiesti intr-o lume virtuala. Esti complet rupt de realitate. sau poate lumea de prin RSOltenia unde iti duci veacul o fi cea de care vorbesti pentru ca in lumea reala de aici terorismul e intradevar o problema.

La 2005-08-13 15:43:32, Sobru a scris:

> Cate crime au loc pe zi pe strazi? Cate talharii si violuri? Pentru
> astea nu s-au restrans drepturile si libertatile. Ce o tot vanturi cu
> terorismu? Unde e? Asa ca ma mira(nu ma mai mira deloc de fapt) cum
> d-alde matale vrei un Ceasca inapoi sa-ti dea securitate. E clar ca
> pentru d-alde tine, nu d-alde mine, daca iti umplea Ceasca burta erai
> multumit, caci doar atata te intereseaza, la fel ca si pe alti
> caraghiosi de p-aici care pentru ca primesc acuma mancare pe unde
> s-au aciuat ling unde lingeau toti activistii de partid, caci deh,
> erau din categoria alora cu burti pline.
> In rest, spui niste baliverne, o dai cu saracia si alte prostii. Peste
> arabi s-au dat bombe degeaba, au murit zeci de mii de oameni pe baza
> unor minciuni sfruntate ale acestor doi ticalosi, Bush si Blair, si
> cand vine nota de plata, se vaicaresc. Ce mare branza 50 de insi
> morti contra a zece mii? Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o
> tara nechemati? Motivele terorismului sint concrete, este vorba de
> crime si de ocupatie. Pentru asta vor sa-si bata joc de drepturile
> fundamentale nu ale musulmanilor draguta, ci ale cetatenilor lor.
> Pentru ca patru insi explodeaza si alti cinci rateaza ca niste
> amatori, nu se iau masuri impotriva exact modului de viata pe care
> acesti demagogi pretind, culmea, ca-l apara. In scoli se trage cu
> arma si nu-i atata tevatura.
> Si ca sa mai raspund la ceva tot aici, evident ca nu ma intereseaza
> daca democratia in UK se duce de rapa, treaba lor. Doar o constat. O
> problema insa exista, aceea ca aceasta indobitocire proamericaneasca
> de data asta, la fel de infecta ca si antiamericanismul, sa nu se
> intinda.
> 
> 

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-13 17:45
Re: Blair: Political Corect---colibri

Faptul ca majoritatea musulmana doreste sa traiasca cum trebuie, arata ca "terorismul" este de fapt un fenomen marginal. Grupuri si grupulete actioneaza independent. Deci cu atat mai mult nu se justifica luarea masurilor aberante in numele, "razboiului antiterorist". Care razboi? Si cu cancerul se duce un "razboi".
Tinerii aia au actionat din teribilism. Bazele sint insa reale. Demagogia guvernului britanic, invazia si crimele reale.
Din cand in cand, in State apare cate unul suparat pe guvern care trage cu mitraliera. Asa si cu astia.

Ceea ce trebuie inteles este ca nu se justifica nici amploarea data fenomenului, nici masurile luate. Punand asta cap la cap cu gogosile pe care le tot indruga opiniei publice, s-ar putea deduce ca exista un scop in toata povestea, iar "terorismul" un pretext.(ca de la sta mi se pare ca s-a pornit discutia)

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-13 17:47
Re: Blair: Political Corect-harbuzache

Se pare ca doua treimi din lume e rupta de realitate. Iar cand doi iti spun ca esti beat, e bine sa te duci sa te culci.

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 65.27.212...)
2005-08-13 23:35
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai Sobrule

Esti de acord ca si in Romania sint astfel de criminali potentiali (agenti sirieni, de exemplu)? Esti de acord ca "rapirea" jurnalistilor ar fi putut fi evitata daca astfel de agenti (care sint acum, ca Hayssam, cetateni romani) ar fi fost arestati la timp? Daca nu esti de acord, atunci e clar cu cine avem de a face. dar daca esti de acord ca acesti agenti ai terorismuli ar fi trebuit arestati inainte de a face raul, atunci trebuie sa fii de acord si cu legile speciale impotriva terorismului.La 2005-08-13 17:45:28, Sobru a scris:

> Faptul ca majoritatea musulmana doreste sa traiasca cum trebuie, arata
> ca "terorismul" este de fapt un fenomen marginal. Grupuri si
> grupulete actioneaza independent. Deci cu atat mai mult nu se
> justifica luarea masurilor aberante in numele, "razboiului
> antiterorist". Care razboi? Si cu cancerul se duce un
> "razboi".
> Tinerii aia au actionat din teribilism. Bazele sint insa reale.
> Demagogia guvernului britanic, invazia si crimele reale.
> Din cand in cand, in State apare cate unul suparat pe guvern care
> trage cu mitraliera. Asa si cu astia.
>
> Ceea ce trebuie inteles este ca nu se justifica nici amploarea data
> fenomenului, nici masurile luate. Punand asta cap la cap cu gogosile
> pe care le tot indruga opiniei publice, s-ar putea deduce ca exista
> un scop in toata povestea, iar "terorismul" un pretext.(ca
> de la sta mi se pare ca s-a pornit discutia)
>

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 00:28
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai Sobrule

Spune la ce masuri te referi exact, ca sa nu batem apa-n piua.
Tu esti de acord ca exista hoti potentiali, talhari potentiali, violatori potentiali, criminali in serie potentiali peste tot?
Ce intrebari sint astea?
De-asta exista politie, Justitie, servicii secrete si in democratie. Sa-si faca treaba democratic. Cum arestezi inainte? Esti ghicitor? Daca esti de acord sa-ti bati joc de libertate pe astfel de considerente, stiu si eu cu cine am de-a face. Aici e vorba ca se ajunge sa nu te mai lase sa critici guvernul, sa-ti spui parerea. O sa faca "dosare", ca toti sint "potentiali". Cum zici ceva impotriva ti se va spune ca esti cu teroristii. Pana si pe amaratul asta de forum se vede tendinta viitorilor activisti, tortionari si turnatori, oameni de nimic.
Vai de noi! Trebuie sa fiu de acord! Altfel ma denunti. Bolsevici ati fost, bolsevici ati ramas. O tot dai cu rusii, numai gura de tine.

Paul din Ohio (, IP: 65.27.212...)
2005-08-14 01:27
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule

Agentii sirieni in Romania au fost "implementati" de sefii tai. Sigur ca si serviciile secrete ca si "juristii" au fost tot opera sefilor tai . De aceea deocamdata, in Romania, actele teroriste sint ceva mai rare (ar fi EVIDENT cine le-a infaptuit, cum a fost cazul cu Hayssam). In tarile care nu au capitulat inca din Occident, cum ar fi Anglia, SUA, toti agentii unei puteri straine ( fie ea Rusia, China, Al-Queda, Siria) trebuie (si sint) sa fie sub supraveghere 24/24 (numai 0,02% din populatia SUA, adica 2% din poulatia musulmana a SUA este in aceasta categorie).

P.S.1. Asta te innebuneste pe tine si pe stapanii tai:ca nu va mai puteti duce aceste planuri la indeplinire. S-a terminat cu voi.
2. Politia si justitia, asa cum au fost pina acum, sint pentru vremuri normale. In momentul in care dusmanii ireductibili ai civilizatiei occidentale vor fi fost neutralizati, atunci aceste "vremuri normale" vor reveni. La 2005-08-14 00:28:31, Sobru a scris:

> Spune la ce masuri te referi exact, ca sa nu batem apa-n piua.
> Tu esti de acord ca exista hoti potentiali, talhari potentiali,
> violatori potentiali, criminali in serie potentiali peste tot?
> Ce intrebari sint astea?
> De-asta exista politie, Justitie, servicii secrete si in democratie.
> Sa-si faca treaba democratic. Cum arestezi inainte? Esti ghicitor?
> Daca esti de acord sa-ti bati joc de libertate pe astfel de
> considerente, stiu si eu cu cine am de-a face. Aici e vorba ca se
> ajunge sa nu te mai lase sa critici guvernul, sa-ti spui parerea. O
> sa faca "dosare", ca toti sint "potentiali". Cum
> zici ceva impotriva ti se va spune ca esti cu teroristii. Pana si pe
> amaratul asta de forum se vede tendinta viitorilor activisti,
> tortionari si turnatori, oameni de nimic.
> Vai de noi! Trebuie sa fiu de acord! Altfel ma denunti. Bolsevici ati
> fost, bolsevici ati ramas. O tot dai cu rusii, numai gura de tine.
>
>

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 65.27.212...)
2005-08-14 01:55
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule

In loc de 0.02% din populatia SUA, trebuie citit 0,002%. In cazul in care o persoana este suspecta (din motive bine intemeiate) de conspiratie la un act de terorism, NU SE ASTEAPTA ca acesta sa aiba loc. Se string dovezi si se organizeaza FLAGRANTE. Cam asta ar fi parte din "legislatia speciala" impotriva terorismului si a crimei organizate.La 2005-08-14 01:27:19, Paul din Ohio a scris:

> Agentii sirieni in Romania au fost "implementati" de sefii
> tai. Sigur ca si serviciile secrete ca si "juristii" au
> fost tot opera sefilor tai . De aceea deocamdata, in Romania, actele
> teroriste sint ceva mai rare (ar fi EVIDENT cine le-a infaptuit, cum
> a fost cazul cu Hayssam). In tarile care nu au capitulat inca din
> Occident, cum ar fi Anglia, SUA, toti agentii unei puteri straine (
> fie ea Rusia, China, Al-Queda, Siria) trebuie (si sint) sa fie sub
> supraveghere 24/24 (numai 0,02% din populatia SUA, adica 2% din
> poulatia musulmana a SUA este in aceasta categorie).
>
> P.S.1. Asta te innebuneste pe tine si pe stapanii tai:ca nu va mai
> puteti duce aceste planuri la indeplinire. S-a terminat cu voi.
> 2. Politia si justitia, asa cum au fost pina acum, sint pentru vremuri
> normale. In momentul in care dusmanii ireductibili ai civilizatiei
> occidentale vor fi fost neutralizati, atunci aceste "vremuri
> normale" vor reveni. La 2005-08-14 00:28:31, Sobru a scris:
>
> > Spune la ce masuri te referi exact, ca sa nu batem apa-n piua.
> > Tu esti de acord ca exista hoti potentiali, talhari potentiali,
> > violatori potentiali, criminali in serie potentiali peste tot?
> > Ce intrebari sint astea?
> > De-asta exista politie, Justitie, servicii secrete si in democratie.
> > Sa-si faca treaba democratic. Cum arestezi inainte? Esti ghicitor?
> > Daca esti de acord sa-ti bati joc de libertate pe astfel de
> > considerente, stiu si eu cu cine am de-a face. Aici e vorba ca se
> > ajunge sa nu te mai lase sa critici guvernul, sa-ti spui parerea. O
> > sa faca "dosare", ca toti sint "potentiali". Cum
> > zici ceva impotriva ti se va spune ca esti cu teroristii. Pana si pe
> > amaratul asta de forum se vede tendinta viitorilor activisti,
> > tortionari si turnatori, oameni de nimic.
> > Vai de noi! Trebuie sa fiu de acord! Altfel ma denunti. Bolsevici ati
> > fost, bolsevici ati ramas. O tot dai cu rusii, numai gura de tine.
> >
> >
>
>

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 02:00
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule

Nene, esti penibil, zau asa. Una zic eu, alta raspunzi tu. Am zis eu sa nu fie agentii straini pusi sub urmarire? Eu vorbesc de simpli cetateni.
Inteligenta zero la matale si gasca, pe cuvant. "Sefii tai", "arabii tai", "turbanul si salvarii"... nici o variatie, nici o logica. Du-te si te culca ca vorbesti aiurea complet.
Poate iti explici singur matale de ce-s vremurile acuma asa de anormale. Si mai ales, in ce consta anormalitatea. Se invarte Pamantul invers?
Tu n-o sa mai apuci vremurile "normale" de care zici, niciodata, asta e sigur. Bucura-te.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 02:26
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule

Al doilea mesaj l-am vazut ulterior.
Depinde cum se determina cineva ca fiind suspect. In rest e ok.
De ce legile existente n-ar fi bune in continuare? Una e sa maximizezi eficienta unui sistem si alta sa-i modifici fondul.
Te tot dai dupa cires. Nu vrei sa vezi ce se intampla de fapt sub pretextul "luptei cuterorismul", asta e.

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-08-14 03:26
Att. Harbuzacke

cum poti tolera atata inconstientza, nu vezi ca vorbesti la perteti?

Uite ce perla!!!: "terorismul" este de fapt un fenomen marginal".

La 2005-08-13 14:38:03, Harbuzache a scris:

> Legea lui Blair nu numai ca este foarte corecta dar ar trebui sa
> contina si paragrafe care sa pretinda ca odata cu venirea in
> civilizatia europeana .. aceastasi valorile ei trebuiesc adoptate
> fara cracnire daca doresti sa locuiesti aici... adica cu alte cuvinte
> sa ai de ales intre religia musulmana si civilizatia occidentala .
> Daca iti vine greu sa alegi stai acasa in bantustan.
> Asemenea legi ar trebui adoptate si de parlamentul Romaniei.
> Raman foarte mirat ca cineva ca alde Sobru si altii care totusi cred
> ca au oarecare nivel nu sunt in stare sa priceapa acest aspect al
> realitatii. Terorismul bazat pe fundamentalismul musulman nu apartine
> arabilor din tarile ocupate ci mai degraba din acelea libere. Vezi ca
> in Turcia a aparut o revista care face propaganda pentru Al Quaida si
> terorism.
> E suficient sa vezi ce vorbesc acesti musulmani prin lume dar si
> asemanarea cu punctele de vedere a arabilor de la noi din tara (in
> cazul rapirii jurnalistilor) ca, cauza terorismului e saracia ....
> zic ei ca aceasta ar fi o mare nedreptate. Adica americanul isi ia 3
> servicii ca sa traiasca cat de cat, neamtul isi face din servici cea
> mai importanta problema existentiala lucrand foarte constiincios, iar
> arabii care nu concep alt lucru decat sa faca copii, considera ca nu e
> cinstit ca ei sa fie saraci ...pentru ca nu inteleg sa munceasca iar
> ceilalti care muncesc sa fie bogati. Ei vor ca si puturosul sa
> traiasca la fel de bine ca cel harnic!
> Si cica asta e unul din motivele terorismuli (doar masca) lupta
> impotriva inegalitatii sociale. Motivul adevarat e altul si anume
> depasirea lor de catre civilizatia occidentala dar intr-un mod atat
> de cras ca insusi civilizatia lor e in pericol sa se occidentalizeze.
> 
> Eu cred ca Bush, Blair and & isi fac corect datoria iar Romania se
> gaseste pe o pozitie corecta in aceasta dieputa si acesti teroristi
> fanatizati de religia intunericului (ca luna si stelele de pe steagul
> lor n-o fi ziua si lumina) care lupta ca niste marsavui ce sunt
> omorand copii in statii de autobus vor primi o lectie de practica
> existentialista.
> Cu asemenea luptatori marsavi nu exista o alta solutie.
> 

Paul din Ohio din SUA (...@hotmail.com, IP: 65.27.212...)
2005-08-14 03:53
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule,

Cine se "da dupa cires'? Adica cine nu recunoaste evidenta? Eu sau tu? Traim in plin razboi de aproape patru ani incoace. Nu noi, in Vest, am modificat "fondul" ci prietenii si sefii tai.La 2005-08-14 02:26:55, Sobru a scris:

> Al doilea mesaj l-am vazut ulterior.
> Depinde cum se determina cineva ca fiind suspect. In rest e ok.
> De ce legile existente n-ar fi bune in continuare? Una e sa maximizezi
> eficienta unui sistem si alta sa-i modifici fondul.
> Te tot dai dupa cires. Nu vrei sa vezi ce se intampla de fapt sub
> pretextul "luptei cuterorismul", asta e.
>

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 04:04
Re: Att. Harbuzacke

Ai inceput deja sa ma barfesti? Am o adunatura de latrai care se tot tin dupa mine. Stai la rand.
Asa gioarse de oameni ca astia care-l sustineti pe bush mai rar. Barfitori, cutre, prosti si agresivi. Oameni de nimic.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 04:25
Re: Blair: Political Corect---colibri.Mai KGBistule,

Care razboi? Asa arata un razboi? Tu repeti papagaliceste o propaganda desantata. Unde vezi tu razboi? Ti se bombardeaza casa? Suna sirena zilnic si te ascunzi in adapost? Mor sodatii in lupta cu teroristii fiorosi?
Toata lumea trebuie sa stea drepti si sa inghita toate prostiile. Cate victime face terorismul asta cu care te razboiesti tu atata? Dar ce sa mai repet ca am scris asta mai inainte.
Tine-o langa cu tampeniile despre "sefi". Nu observi ca sinteti toti la fel? Nu-ti spune nimic treaba asta?
Nu-ti spune..

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-08-14 04:41
Att. sobrio, de Martini

ce, ti-a ajuns bazoiul pe caciula? Asa-i cum zici tu, suntem toti o sleahta parsavi de oameni, o rusine, ha? Ce noroc ca avem privilegiul sa stam de vorba cu asa o minte luminata ca a ta, un suflet nobil, un cult, un pios in toate postarile lui, altfel ce rost am avea noi in viata, fara tine? ooooh



La 2005-08-14 04:04:47, Sobru a scris:

> Ai inceput deja sa ma barfesti? Am o adunatura de latrai care se tot
> tin dupa mine. Stai la rand.
> Asa gioarse de oameni ca astia care-l sustineti pe bush mai rar.
> Barfitori, cutre, prosti si agresivi. Oameni de nimic.
> 

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 68.165.43...)
2005-08-14 04:57
Re: Blair: Political Corect

La 2005-08-13 16:20:54, colibri a scris:

>  Sobru a scris:
> 
> " Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o tara nechemati?
> Motivele terorismului sint concrete, este vorba de crime si de
> ocupatie."
> 
> 
> In UK sunt 10 de mii de emigranti irakieni si afgani si totusi niste
> bieti tineri pakistanezi, indobotociti si indoctrinati, au fost
> teroristii sinucigasi. Deci, care sunt motivele?
> 
> Faptul ca 70 % din populatia irakiana au participat la primul vot
> democratic, ar fi fost si mai multi daca nu erau amenintati sunitii
> de catre insurgenti, nu-ti spune nimic, ca ceea ce se intampla in
> Irak (insurgenta) este suportata de o minoritate de acolo (si din
> afara) si majoritatea populatiei vor un altfel de regim decat au avut
> sub Saddam?
=========================================================

NU-I SPUNE nimic, nu-ti face griji, asa e ACTIVIST CU BLANA (berbec)! 
> 
> 

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 68.165.43...)
2005-08-14 05:00
Re: Blair: Political Corect. Wrong, Sobru e GAZAR (dela PL) fost Sorin, uitat numele, polutie mare, salam cu soia!

La 2005-08-13 16:33:50, Harbuzache a scris:

> Am zis mereu ca traiesti intr-o lume virtuala. Esti complet rupt de
> realitate. sau poate lumea de prin RSOltenia unde iti duci veacul o
> fi cea de care vorbesti pentru ca in lumea reala de aici terorismul e
> intradevar o problema.
> 
> La 2005-08-13 15:43:32, Sobru a scris:
> 
> > Cate crime au loc pe zi pe strazi? Cate talharii si violuri? Pentru
> > astea nu s-au restrans drepturile si libertatile. Ce o tot vanturi cu
> > terorismu? Unde e? Asa ca ma mira(nu ma mai mira deloc de fapt) cum
> > d-alde matale vrei un Ceasca inapoi sa-ti dea securitate. E clar ca
> > pentru d-alde tine, nu d-alde mine, daca iti umplea Ceasca burta erai
> > multumit, caci doar atata te intereseaza, la fel ca si pe alti
> > caraghiosi de p-aici care pentru ca primesc acuma mancare pe unde
> > s-au aciuat ling unde lingeau toti activistii de partid, caci deh,
> > erau din categoria alora cu burti pline.
> > In rest, spui niste baliverne, o dai cu saracia si alte prostii. Peste
> > arabi s-au dat bombe degeaba, au murit zeci de mii de oameni pe baza
> > unor minciuni sfruntate ale acestor doi ticalosi, Bush si Blair, si
> > cand vine nota de plata, se vaicaresc. Ce mare branza 50 de insi
> > morti contra a zece mii? Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o
> > tara nechemati? Motivele terorismului sint concrete, este vorba de
> > crime si de ocupatie. Pentru asta vor sa-si bata joc de drepturile
> > fundamentale nu ale musulmanilor draguta, ci ale cetatenilor lor.
> > Pentru ca patru insi explodeaza si alti cinci rateaza ca niste
> > amatori, nu se iau masuri impotriva exact modului de viata pe care
> > acesti demagogi pretind, culmea, ca-l apara. In scoli se trage cu
> > arma si nu-i atata tevatura.
> > Si ca sa mai raspund la ceva tot aici, evident ca nu ma intereseaza
> > daca democratia in UK se duce de rapa, treaba lor. Doar o constat. O
> > problema insa exista, aceea ca aceasta indobitocire proamericaneasca
> > de data asta, la fel de infecta ca si antiamericanismul, sa nu se
> > intinda.
> > 
> > 
> 
> 

sarmale stricate02 din city of angeles (...@sbcglobal.net, IP: 69.232.38...)
2005-08-14 13:03
Re: Blair: Political Corect

....tin sa fac o remarca ...cei care trag in scoli cu pusca,nu doresc schimbare orinduiri sociale in america anglia si alte tari west europene;de asemenea nici cei care fac crime ,violuri ,tilhari pe strada nu vor sa schimbe sistemul .Daca erai un pic mai intelept ,puteai tu insusiti sa remarci aceste diferente.

La 2005-08-13 15:43:32, Sobru a scris:

> Cate crime au loc pe zi pe strazi? Cate talharii si violuri? Pentru
> astea nu s-au restrans drepturile si libertatile. Ce o tot vanturi cu
> terorismu? Unde e? Asa ca ma mira(nu ma mai mira deloc de fapt) cum
> d-alde matale vrei un Ceasca inapoi sa-ti dea securitate. E clar ca
> pentru d-alde tine, nu d-alde mine, daca iti umplea Ceasca burta erai
> multumit, caci doar atata te intereseaza, la fel ca si pe alti
> caraghiosi de p-aici care pentru ca primesc acuma mancare pe unde
> s-au aciuat ling unde lingeau toti activistii de partid, caci deh,
> erau din categoria alora cu burti pline.
> In rest, spui niste baliverne, o dai cu saracia si alte prostii. Peste
> arabi s-au dat bombe degeaba, au murit zeci de mii de oameni pe baza
> unor minciuni sfruntate ale acestor doi ticalosi, Bush si Blair, si
> cand vine nota de plata, se vaicaresc. Ce mare branza 50 de insi
> morti contra a zece mii? Nu le ajunge cat omoara si faptul ca ocupa o
> tara nechemati? Motivele terorismului sint concrete, este vorba de
> crime si de ocupatie. Pentru asta vor sa-si bata joc de drepturile
> fundamentale nu ale musulmanilor draguta, ci ale cetatenilor lor.
> Pentru ca patru insi explodeaza si alti cinci rateaza ca niste
> amatori, nu se iau masuri impotriva exact modului de viata pe care
> acesti demagogi pretind, culmea, ca-l apara. In scoli se trage cu
> arma si nu-i atata tevatura.
> Si ca sa mai raspund la ceva tot aici, evident ca nu ma intereseaza
> daca democratia in UK se duce de rapa, treaba lor. Doar o constat. O
> problema insa exista, aceea ca aceasta indobitocire proamericaneasca
> de data asta, la fel de infecta ca si antiamericanismul, sa nu se
> intinda.
> 
> 

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-14 15:44
Re: Blair: Political Corect-pentru sarmale stricate

Aici e vorba de efecte. De ce ar reprezenta fenomenul chiar si din punct de vedere politienesc. Degeaba ar vrea unul si altul ceva. De la dorinta la putinta e cale lunga. Am spus in alta parte ca din cand in cand se mai supara unul pe guvern si trage cu mitraliera. Teroristii astia sint prea mici, nu faci nimic cu o bomba in spinare, asta e realitatea. Indiferent de motivatie, fenomenul nu difera de altele prin efecte. Motivatia are importanta in masura in care se pot crea miscari ample, pentru o "cauza" etc. Asta se si vrea a se sugera, insa realitatea nu o confirma. Atentatele sint rare, prost organizate, rudimentar. Fa comparatie intre realitate si ce se spunea: bombe chimice, bombe bacteriologice, eprubete cu virusi ascunse pe nu stiu unde, bomba din pantof, antraxul, etc. Toate aruncate pe piata la un moment dat.
In final as zice ca daca "teroristii" doresc schimbarea oranduirii in UK sau SUA, atunci inseamna ca si reusesc, caci oranduire nu inseamna sa mananci sandwich-uri, ci se refera exact la principiile democratice. Numai ca "teroristii" voiau parca sa cucereasca in numele islamului toata lumea.
De unde schimbarea oranduirii? Si cu ce s-o inlocuiasca? Numai ca cu atentate nu poti cuceri nimic, nici macar ghereta vamesului.
Realitatea este ca motivatia acestor grupuri o reprezinta agresiunea americana in lumea lor.

Corot Ary din Dallas (...@yahoo.com, IP: 217.156.45...)
2005-08-14 20:07
Re: Blair: Political Corect-pentru sarmale stricate

La 2005-08-14 15:44:23, Sobru a scris:

> Aici e vorba de efecte. De ce ar reprezenta fenomenul chiar si din
> punct de vedere politienesc. Degeaba ar vrea unul si altul ceva. De
> la dorinta la putinta e cale lunga. Am spus in alta parte ca din cand
> in cand se mai supara unul pe guvern si trage cu mitraliera.
> Teroristii astia sint prea mici, nu faci nimic cu o bomba in spinare,
> asta e realitatea. Indiferent de motivatie, fenomenul nu difera de
> altele prin efecte. Motivatia are importanta in masura in care se pot
> crea miscari ample, pentru o "cauza" etc. Asta se si vrea a
> se sugera, insa realitatea nu o confirma. Atentatele sint rare, prost
> organizate, rudimentar. Fa comparatie intre realitate si ce se spunea:
> bombe chimice, bombe bacteriologice, eprubete cu virusi ascunse pe nu
> stiu unde, bomba din pantof, antraxul, etc. Toate aruncate pe piata
> la un moment dat.
> In final as zice ca daca "teroristii" doresc schimbarea
> oranduirii in UK sau SUA, atunci inseamna ca si reusesc, caci
> oranduire nu inseamna sa mananci sandwich-uri, ci se refera exact la
> principiile democratice. Numai ca "teroristii" voiau parca
> sa cucereasca in numele islamului toata lumea.
> De unde schimbarea oranduirii? Si cu ce s-o inlocuiasca? Numai ca cu
> atentate nu poti cuceri nimic, nici macar ghereta vamesului.
> Realitatea este ca motivatia acestor grupuri o reprezinta agresiunea
> americana in lumea lor.
> 
Mai spune tu multe despre America "eliberatoare" si mai vorbim noi!
O sa-ti trimit sarmale cu prastia la AIUD !!! (N-ai prins vremea in care a spune ceva rau despre "marea URSS" era o metoda mai buna decat franghia si sapunul dar vad ca ai apucat-o pe asta de acum in care facem pipi in englezeste si cine nu stie limba ii plesneste basica...)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bomba Hadareni (807 afisari)
 Statele Unite sustin India, drept contrapondere la ascensiunea Chinei (415 afisari)
 "Calatoriile lui Gulliver", roman pornografic (74 afisari)
 Vama la concurs (68 afisari)
 "Glasnosti si perestroika" au fost create de KGB (60 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00927 sec.