Ziua Logo
  Nr. 3395 de luni, 8 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-08-08
neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2005-08-08 17:23
Propunere de amendare a legii.

Incurajat de faptul ca in articol se dau citate din postarea mea desi nu se specifica ca vin de la un tigan si luind in considerare conventia de la Geneva, teoria evolutionista, legea graviatiei si legea lu Murfy, precum si slagaru ca fiecare are dreptu la "second chanse" propun urmatoarele:

1. Cei care se autodenunta si care sunt la prima abatere sa fie sanctionati cu MSA (mustrare scrisa cu avertisment), aceasta mustrare poate fi insotita de o amenda de ca. 100 Euroi sub limita de ciubuc dat vamesului. In acest fel are si statu ceva de cistigat. Datele persoanelor "vinovate" vor fi introduse intro database si la a doua abatere li se taie craca. Alternativ poa sa li se puna o stampila in pasaport sau pe frunte.

2. Persoanele care au pacatuit in strainatate, pe baza sesizarilor politiilor respective vor suporta in functie de functie pedepse mai tari.

3. Reducerea limitei de bani ches de la 100 de euroi la 50 sau prezentarea unei carti de credit. Se stie ca e f. periculos sa circuli cu bani gheata. (Oare de ce se zice bani gheata?).

In cazu in care presedintele Basescu considera propunerile mele in ordine, desi am un job bun si precis ca voi avea probleme cu Piranda, il rog totusi sa ma contacteze ca as fi gata sa preiau postu de ministru de interne sau mai bine ministru vinului (pozitie din pacate neexistenta, da dupa umila mea parere unbedingt necesara)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Loteria asigurarilor de stat (404 afisari)
 Sinistrul de Interne (223 afisari)
 Copiii din Transnistria au stat la masa CSAT (219 afisari)
 "Parazitul Cheloo" alergic la aparatele foto (187 afisari)
 Patru avertizari meteo intr-o singura zi (157 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00619 sec.