Ziua Logo
  Nr. 3382 de sambata, 23 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-07-23
George-Felix (...@yahoo.com, IP: 195.93.60...)
2005-07-24 12:20
ieri in Germania



Um pilot de avion de-ala mic de doua persoane a ales sa se sinucida prabusindu-se in fata cladirii Bundestagului. Concluzia e ca nu era terorist, dar ca daca ar fi fost, daca ar fi pus una bucata bomba in avion si s-ar fi prabusit nu pe pajiste ci direct in cladire, nemtii ar fi fost prinsi in k.. gol.

Acuma au inceput sa discute cum sa protejeze zona aeriana de deasupra Cancelariei, si Parlamentului.

Te pomenesti ca pana la urma adopta si legislatie anti-tero.., CA 11 sept a fost departe, 7/7 la fel, ba nici Madridul nu e in Germania. Da' Bundestagul este..,


Felix



Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-07-24 17:40
Re: ieri in Germania

Aha! Ce ghinion ca n-a fost terorist, sa o ia si nemtii razna.
Dar de unu care intra cu mitraliera intr-un sediu de firma si incepe sa traga la intamplare ce zici? Ala ce e? Si cum este prinsa democratia in "k..gol" atunci?

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 195.93.60...)
2005-07-24 18:27
Re: ieri in Germania

La 2005-07-24 17:40:21, Sobru a scris:


Sobrule,

Tu razi da' chestia e departe de a fi simpla, si destaptii astia pana acum nu au facut nici un efort sa se gandeasca la ea.
De exemplu unul a zis sa puna un Jet militar sa pazeasca, da' are 0 efect contra avioanelor de viteza mica si altitudine joasa. Cica o sa puna un elicopter de lupta si o sa spere ca nu e vorba de un avion mare si rapid care ataca.
Vor sa faca o zona de interdictie de zbor, da' ca sa aiba efect tre' sa aiba o raza de cel putin 100 km, zic militarii. Cu o zona atat de intinsa nu sunt de acord ai din Senatul Berlinului (parlamentul regional) si au si ei dreptatea lor.
samd.

Problemele sunt reale, da' io nu contenesc sa ma mir cum de nu s-au gandit pana acum. Tot asa cum Schroeder a semnat aderarea la mandatul european de arestare.., si nimeni nu a bagat de seama ca e ilegal in Germania.
SI chiar si acum, parerea mea e ca or sa fie niste valuri cu legislatia anti-terorism.., dar de facut nu o sa faca nimic. Nu de alta, da' a inceput deja campania electorala, ca au anticipate, si sunt 5 milioane de someri, adica o cota medie de peste 10%.


Felix





> Aha! Ce ghinion ca n-a fost terorist, sa o ia si nemtii razna.
> Dar de unu care intra cu mitraliera intr-un sediu de firma si incepe
> sa traga la intamplare ce zici? Ala ce e? Si cum este prinsa
> democratia in "k..gol" atunci?
> 

roy (, IP: 84.228.61...)
2005-07-24 19:25
Re: Felix - Intrebare

La 2005-07-24 18:27:58, George-Felix a scris:

Azi am auzit un analist la radio care spunea ca in Germania s-a dezvoltat un curent de intzelegere a islamulului terorist (fara ai intzelege latura religioasa) si de ADMIRATZIE (VENERATZIE) a cultului mortzii in Islam.

Ai auzit de asa ceva?
--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-07-24 19:27
Re: ieri in Germania

Ti s-a parut c-am ras dar n-am ras deloc.
Comunistii condamnau societatea capitalista pentru criminalitate, droguri, pornografie etc. Or tocmai asta inseamna liberatea, riscul de a avea si asa ceva.
Asa ca pericole reale sau imaginare pot fi tot timpul. E greu de priceput? Depinde ce alegi: siguranta dictaturii(culmea e ca tot nu vei sigur) sau nesiguranta libertatii.

Orice masuri trebuie luate in concordanta cu pericolul. Pentru cativa sinucigasi si 50 de morti nu se renunta la democratie. Si nici pentru cei 3000 de la 11 sept, dupa ce nu s-a mai intamplat nimic, lasand la o parte povestile inventate ca cea cu antraxul, bombele chimice si biologice si alte aberatii. Asa zisul "razboi" e o sparcaiala penibila. Asta e razboiul? Ti-am zis ca poti sa te simti razbunat de cati omoara armatele "aliate" pe care le sustii la aia acasa. Nu-ti ajunge?

Numai cine nu vrea nu vede ca libertatea este cea care este pusa in pericol, de catre cei care pretind c-o apara. In final, ca intotdeauna lupta pentru libertate va continua, vor aparea din ce in ce mai multi "teroristi" cetateni ai tarilor lor, fara nici o legatura cu arabii sau alte bazaconii despre islam. Tu probabil vei aplauda de pe margine crimele autoritatilor impotriva lor, iti vei denunta prietenii, si-ntr-o zi, ascuns sub pat vei spera sa te ierte, in zorii unei alte revolutii. Si poate, vei iesi apoi sa strigi in gura mare: libertate.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 A ordonat generalul Antonescu declansarea pogromului de la Iasi? (916 afisari)
 Incalzirea globala provoaca scandal in Congresul american (835 afisari)
 Scheele: Proiectul Tichilesti, o reusita (452 afisari)
 Atentatele din 7/7 de la Londra (412 afisari)
 Scolile de Arte si Meserii duc tot la Bac' (302 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00708 sec.