Ziua Logo
  Nr. 4721 de marti, 29 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
meteo
In cursul zilei cerul va fi variabil si doar in zona Carpatilor Orientali izolat va fulgui. Spre seara nebulozitatea se va accentua in vestul si nordul tarii, unde local vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla slab, cu unele intensificari in zona inalta de munte, pe litoral, iar in a doua parte a intervalului si in regiunile vestice. Maximele vor fi cuprinse intre - 2 si 8 grade, iar cele minime intre - 11 si - 3 grade, mai ridicate in vest si pe litoral. In estul si sudul tarii vor fi conditii de ceata.
la munte
In cursul zilei cerul va fi variabil si izolat va fulgui in Carpatii Orientali. Incepand de seara nebulozitatea se va accentua in zona Carpatilor Occidentali si in partea nordica a Carpatilor Orientali unde local vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari mai ales pe creste. Maine, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, ziua pe arii extinse in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, iar noaptea si in rest.
BUCURESTI
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de - 6 ... - 4 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.
comentariu
Datorita aportului continuu de aer cald catre tara noastra, temperaturile se mentin cu 5-6 grade mai ridicate decat mediile multianuale pentru sfarsitul lunii decembrie. Totodata, datorita intensei circulatii atmosferice din sector vestic, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ploaie si vor afecta cu precadere regiunile din interiorul arcului carpatic. Asadar, astazi se asteapta maxime diurne de la - 2 grade in estul Transilvaniei pana la 7-8 grade in regiunile sudice, iar spre seara si noaptea apar si ploile, indeosebi in Campia de vest, dar si lapovita si ninsoare in Carpatii Occidentali.
Meteorolog, Viorica DIMA
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cadoul Ciorogarla pentru noii stapani (2410 afisari)
 70.000 de bugetari ajung pe drumuri (1468 afisari)
 Europa 2010. Terorismul, inapoi la surse (1383 afisari)
 Limbajul misterios din "Avatar" revelat (1316 afisari)
 Coalitia Stroe ataca Sectorul 1 (1280 afisari)
 Cum a reusit obezul proprietar de carciuma sa slabeasca aproape 300 de kilograme (FOTO) (2487 afisari)
 Vladimir Putin vrea sa aduca din nou relatiile cu SUA la nivelul Razboiului Rece (1762 afisari)
 Cui a dat si cui i-a luat - bugetul pe 2010 (1589 afisari)
 Striptease ratat: nu a reusit sa smulga fusta partenerei - VIDEO (1540 afisari)
 Eugen Ionesco: Orice om politic care incepe ca membru in consiliul municipal si termina ca sef de stat este un paranoic (1142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.