Ziua Logo
  Nr. 4721 de marti, 29 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Demi Moore in conflict cu un fotograf impertinent
-- Fotograful care s-a ocupat de pictorialul cu Demi Moore, din editia din aceasta luna a revistei ameri�cane "W", refuza sa isi ceara scuze pentru declaratiile sale potrivit carora fotografiile au fost modificate digital, desi a fost somat oficial de catre avocatul actritei.
Demi Moore, care, potrivit presei de peste ocean, si-ar fi facut in trecut numeroase operatii estetice, a fost protagonista unui pictorial realizat de fotograful Anthony Citrano, in luna noiembrie, pentru editia lunii decembrie a revistei "W". Fotografia de pe coperta revistei, in care frumoasa bruneta apare avand o silueta suspect de subtire si bine conturata, a devenit subiectul unei controverse, dupa ce Citrano a declarat ca imaginea a fost editata in repetate randuri pentru ca soldurile si coapsele actritei sa para mai subtiri. "Oare a avut un ciudat accident de masina care a lasat-o fara o bucata din coapsa? Chiar si asa materialul pluteste magic peste partea care lipseste din coapsa ei", a scris barbatul pe site-ul sau personal. Reprezentantii revistei sustin ca imaginea nu a fost editata. Moore a publicat pe pagina sa de Twitter o copie a fotografiei, despre care spune ca ar fi originalul. Avocatul acesteia, Marty Singer, i-a adresat lui Citrano o scrisoare oficiala in care ii cere sa isi retraga afirmatiile si sa isi ceara scuze public. "Dupa cum bine stiti, imaginea clientei mele este foarte importanta pentru cariera si viata ei, iar afirmatiile false sau insinuarile potrivit carora ar apela la mijloace artificiale pentru a-si modifica imaginea sunt prejudicioase", se arata in scrisoarea avocatului, pe care Citrano a publicat-o online. Fotograful refuza, insa, sa isi ceara scuze sau sa isi retraga afirmatiile. "Nu voi face niciuna din acestea", a conchis Citrano. (D.M.)
A r h i v a
  Limbajul misterios din "Avatar" revelat    
  Mary J. Blige cea batausa    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cadoul Ciorogarla pentru noii stapani (2410 afisari)
 70.000 de bugetari ajung pe drumuri (1468 afisari)
 Europa 2010. Terorismul, inapoi la surse (1383 afisari)
 Limbajul misterios din "Avatar" revelat (1316 afisari)
 Coalitia Stroe ataca Sectorul 1 (1280 afisari)
 Cum a reusit obezul proprietar de carciuma sa slabeasca aproape 300 de kilograme (FOTO) (2487 afisari)
 Vladimir Putin vrea sa aduca din nou relatiile cu SUA la nivelul Razboiului Rece (1762 afisari)
 Cui a dat si cui i-a luat - bugetul pe 2010 (1589 afisari)
 Striptease ratat: nu a reusit sa smulga fusta partenerei - VIDEO (1540 afisari)
 Eugen Ionesco: Orice om politic care incepe ca membru in consiliul municipal si termina ca sef de stat este un paranoic (1142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00810 sec.