Ziua Logo
  Nr. 4720 de joi, 24 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
Misiune strict secreta de Sarbatori
-- Credeati ca agentul 007 e obligatoriu biped? Ei bine, nu. V-o confirma Darwin, Blaster si Juarez, niste purcelusi de Guineea special antrenati pentru misiuni speciale si gata oricand de actiune. Acum descind pe DVD si Blu-ray in misiunea speciala ultra-secreta de sarbatori, "G-Force: Salvatorii Planetei".
Cascadorii temerare, efecte speciale de ultima ora, dispozitive super-performante de spionaj si umor extrem. Asta propune comedia de aventuri "G-Force: Salvatorii Planetei", o parodie irezistibila dupa filmele clasice cu spioni si probabil singurul film de actiune in care supereroi sunt niste purcelusi de Guineea. Nume de cod: Darwin (vocea lui Sam Rockwell), Blaster (voce Tracy Morgan) - specialist in balistica si Juarez (voce Penelope Cruz), maestra in arte martiale. Secunzi: Mooch, expert in misiuni de recunoastere si informaticianul-cartita Speckles (voce Nicolas Cage).
Echipa de soc este trimisa de guvernul american intr-o misiune de grad zero, avand ca scop sa dejoace la timp planul diabolicului Leonard Saber de a distruge planeta printr-un atac terorist cu aparate electrocasnice. Nu apuca insa agentii G-Force sa-si duca misiunea la bun sfarsit, caci sunt incarcerati intr-un pet shop. Dar ambitia super-cobailor nu se opreste aici: impreuna cu noii lor prieteni, Hurley si Bucky, isi pregatesc evadarea. Chiar daca nu sunt mai mari de-o palma, trebuie cu orice pret sa-l neutralizeze pe terorist si sa salveze planeta!
Productia Disney este o combinatie de animatie 3D si live-action, realizata de pro�ducatorul trilogiei "Piratii din Caraibe" si al filmului "Comoara Nationala" si se lanseaza acum pe DVD si Blu-ray alaturi de materiale-bonus: Cursul lui Blaster, Sursa de inspiratie pentru "G-Force: Salvatorii planetei", secvente amuzante, scene taiate, videoclipuri si un material special Blu-ray cu gemenii Dylan si Cole Sprouse. Filmul distribuit de Prooptiki Romania.
Luana DUSCHKA - luana@ziua.ro 
A r h i v a
  INDRAZNESTE SA CASTIGI    
  hai-hui    
  trend sanatos    1 comentariu
  Ajun cu Banica    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Prioritatea zero (3434 afisari)
 Guvernul naste doi monstruleti energetici (3176 afisari)
 Catarama le promite liberalilor ca-i duce la guvernare (2457 afisari)
 Tortionarii lui Voronin pusi sub urmarire (2419 afisari)
 Executivul Boc Resapat a primit girul a 38 de tradatori PSD & PNL (2280 afisari)
 Scandalurile sexuale ale anului 2009 - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (10595 afisari)
 La Cotroceni se stia: Traian Basescu le-a multumit angajatilor MAI inca din 23 decembrie pentru recuperarea armelor de la Ciorogarla (AUDIO) (4440 afisari)
 Pana in 2017, URSS va fi ce-a fost si chiar mai mult decat atat (4407 afisari)
 Elena Udrea se rafuieste cu Alina Mungiu-Pippidi pe tema articolelor critice aparute in presa straina (4065 afisari)
 Politician celebru, de 86 de ani, filmat in timp ce facea sex cu cu trei femei! - VIDEO (4032 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00750 sec.