Ziua Logo
  Nr. 4718 de marti, 22 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Hollywood-ul poarta haine de doliu
Lumea filmului a mai pierdut o stea. Actrita americana Brittany Murphy a decedat in dimineata zilei de duminica, in urma unui atac de cord. Avea numai 32 de ani. Vestea decesului prematur al indragitei actrite a venit ca un adevarat soc pentru intreaga lume.
Decesul lui Brittany Murphy a fost pronuntat duminica seara, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la doua ore dupa ce actrita a fost gasita de catre mama sa, lesinata la dus, in locuinta sa din Hollywood Hills - pe care o detine impreuna cu sotul ei, scenaristul de origine britanica Simon Monjack (foto dreapta sus). Cand paraïżœmedicii au sosit la domiciliul acesteia, suferise deja un stop cardiac major, care-i oprise toate functiile vitale. Cu toate acestea, doctorii au continuat sa o resusciteze pana cand au ajuns la spital. Un purtator de cuvant al Institutului de Medicina Legala din Los Angeles a declarat ca actrita a murit din cauze naturale, dar ca o autopsie va fi efectuata in urmatoarele zile. Aceasta a avut un trecut destul de zbuciumat, de aceea, in prima instanta, multi s-au gandit ca poate decesul a survenit in urma consumului de stupefiante. Murphy a jucat in filme alaturi de staruri precum Michael Douglas, Ashton Kutcher, Eminem si Angelina Jolie, dar nu a reusit sa atinga succesul acestora. In ultimii ani a facut mai ales filme cu buget redus, in timp ce aspectul ei fizic emaciat a starnit ingrijorare in ceea ce privea starea ei de sanatate. La inceputul lui decembrie, presa americana scria ca Murphy a fost concediata din distributia filmului independent "The Caller". Purtatorul ei de cuvant a declarat, insa, ca intreruperea contractului a fost consecinta unor diferende de ordin creativ. Cand Murphy si sotul sau, Simon Monjack, cu care era casatorita de doi ani, s-au intors in Los Angeles, de pe platourile de filmare din Puerto Rico, aceasta si-a pierdut cunostinta si a fost dusa la spital.
Dependenta de pastile
Nicole Perna, purtatoarea de cuvant a actritei, a refuzat sa faca vreun comentariu, declarand ca familia acesteia doreste sa i se respecte intimitatea: "In aceasta perioada plina de durere sfasietoare, familia va multumeste pentru dragostea si sustinerea de care ati dat dovada. Totodata, doreste sa i se respecte intimitatea cuvenita". In acest timp, colegii de la Hollywood au inceput sa trimita mesajele de condoleante, in frunte cu Ashton Kutcher - cel care i-a fost partener in filmul "Just Married" si, totodata, iubit vreme de sapte luni, in anul 2003. "Lumea a pierdut o raza de soare. Condoleantele mele familiei si sotului lui Brittany, si, mai ales, extraordinarei sale mame, Sharon. Ne vedem pe lumea cealalta, pustoaico!", a notat acesta pe pagina lui de Tweeter. Lindsay Lohan se numara printre cei care deplang disparitia prematura a lui Brittany: "Condoleante din suflet familiei. Sa se odihneasca in pace!... Avea un talent extraordinar si un suflet incredibil". Vestitul blogger al celebritatilor de la Hollywood, Perez Hilton, a tinut si el sa-i aduca un ultim omagiu actritei, dar, totodata, a mentionat si faptul ca se astepta la acest lucru: "Devastator moment. Mai ales ca nu este vorba de ceva neasteptat! Noi, toti cei care o cunosteam personal, am prevazut ca se va ajunge la asta, si inca destul de curand". Potrivit celor apropiati, "Brittany traia periculos. Avea clar o problema cu drogurile, ne-am rugat de ea sa caute ajutor specializat". Un raport inca neconfirmat sustine ca aceasta a devenit dependenta de medicamente din momentul in care a inceput sa ia analgezice impotriva durerilor suferite dupa niste operatii estetice. Dar, dupa cum am mentionat si mai sus, potrivit legistului, cauza mortii este una pur naturala. Cu toate acestea, vor fi facute si cateva teste toxicologice pentru a confirma sau infirma raportul initial al Institutului de Medicina Legala din Los Angeles.
Ana Munteanu, anamaria.munteanu@ziua.ro 
 Afisari: 572  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Japonezul, americanul si rusul    
  Nefertiti se intoarce acasa    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Republica lui Traian Basescu (3860 afisari)
 Basescu s-a intors cu pofta de schimbare (2870 afisari)
 Procurorii militari, salvatorii criminalilor din decembrie (2547 afisari)
 Alba-neagra cu F-16 second-hand (1726 afisari)
 Cu Baconschi inainte (1144 afisari)
 Mircea Badea, gol și cu pene in Piața Victoriei: Boc, trezește-te! Să faci o autostradă și mai mare (VIDEO) (8563 afisari)
 L'Express: Revolutia romana, o lovitura de stat data de armata (2860 afisari)
 Catherine Zeta-Jones, aproape goala pe Broadway (2687 afisari)
 Hrebenciuc catre Baconschi: Ce a vrut Papa Ioan Paul al II-lea sa spuna prin ''Romania este Gradina Maicii Domnului''? (2601 afisari)
 A murit handbalista Victorita Dumitrescu (2073 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.