Ziua Logo
  Nr. 4714 de miercuri, 16 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Meteo
Meteo
Romania
Vremea se va mentine inchisa si rece si va ninge in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, in mare parte din Dobrogea vor predomina ploile, iar in sud-estul Munteniei precipitatiile vor fi mixte si se va forma polei. In sud-estul tarii, cantitatile de apa vor depasi izolat 20-25 l/mp, iar vantul va continua sa prezinte intensi�ficari, viscolind si troienind zapa�da. Maximele se vor incadra, in general, intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre - 10 si 0 grade.
la munte
Vremea se va mentine inchisa si rece. Temporar va ninge, iar vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.
Maine, vremea va fi rece, geroasa noaptea si dimineata. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste viscolind si spulberand zapada. Temperatura aerului va marca o scadere usoara.
BUCURESTI
Vremea se va mentine inchisa si rece. Indeosebi in prima parte a zilei, va mai ninge viscolit. Temperatura maxima va fi de -3 ... -2 grade, iar cea minima de - 6 ... - 5 grade.
comentariu
Ninsorile continua in tara noastra si astazi,
si doar in sud-est inca predomina ploile si sunt conditii de polei. Totodata, continua racirea vremii, regimul termic al zilei de astazi fiind concretizat prin valori de temperatura cu 6...7 grade mai scazute fata de mediile multianuale ale perioadei in care ne aflam. Asadar, vreme inchisa si rece, mai ales in partea de est si sud-est a tarii, unde vantul inca are intensificari.
Meteorolog, Viorica DIMA
COD GALBEN
Pana maine la ora 12 va ninge in toate regiunile, urmand ca treptat sa se depuna strat de zapada in cea mai mare parte a teritoriului, iar vremea sa ia aspect de iarna. In sudul si estul tarii, precum si la munte cantitatile de precipitatii vor depasi local 20-25 l/metru patrat, iar vantul va prezenta intensificari sustinute viscolind si troienind zapada.
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Da   de Atamild
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 De ce mi-e frica nu scap (4887 afisari)
 Invataturile americanilor catre prostanacii nostri (4719 afisari)
 Antonescu, Orban, Stroe si Varujan, falsa echipa de elita a PNL (3097 afisari)
 Jihad de Craciun in PSD (2715 afisari)
 Trupele sovietice - oprite la Prut (2683 afisari)
 Viorel Hrebenciuc: Basescu este puternic joia, cand e ziua Flacarii Violete (VIDEO) (2258 afisari)
 Mitrea catre Vanghelie: Mai baiatule, daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati! (VIDEO)  (2228 afisari)
 Pamela Anderson, mai batrana ca niciodata (FOTO) (2056 afisari)
  Fostul adjunct al Securitatii Timisoara, Radu Tinu, lucreaza la o multinationala. Si nu regreta nimic din ce-a facut inainte de 1989 (2054 afisari)
 Sase drumuri nationale si Autostrada Soarelui raman inchise, din cauza zapezii (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00850 sec.