Ziua Logo
  Nr. 4709 de miercuri, 9 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Supradoza de pastile si femei
-- Noi detalii din viata scandaloasa a lui Tiger Woods continua sa iasa la suprafata. Se pare ca jucatorul american de golf a fost internat in spital la o zi dupa Ziua Recunostintei, in urma unei supradoze de pastile, care i-a provocat probleme cu respiratia. De asemenea, numarul - si asa considerabil - de amante a crescut la opt. Nevasta n-a mai suportat toate acestea si l-a parasit.
Al cincilea etaj al spitalului a fost inchis dupa ce sportivul a fost internat, sub numele William Smith. Sotia lui Woods, Elin Nordegren, care i-a stat alaturi, le-a dat medicilor doua flacoane de pastile, Ambien si Vicodin, pe care le-ar fi luat acesta. Cand a fost internat, barbatul era inconstient si intr-o stare care nu ar fi putut fi provocata de consumul de alcool. La cateva ore dupa spitalizare, pseu�donimul sub care a fost internat Woods a fost schimbat pentru a nu se afla identitatea jucatorului. Saptamana trecuta, cel mai bogat sportiv din lume a primit o amenda de 164 de dolari pentru "conducere imprudenta" si patru puncte de penalizare in urma unui accident rutier produs in apropierea locuintei sale. Dupa acest eveniment, esca�padele amoroase ale lui Tiger Woods au inceput, una cate una, sa iasa la iveala. Pana in prezent, numarul amantelor jucatorului de golf a ajuns la opt, cele mai noi doua nume fiind adaugate pe infama lista in cursul zilei de luni. Este vorba de Holly Simpson, o starleta porno si de o chelnerita anonima, care sustine ca relatia ei cu sportivul ar fi durat doi ani. Totodata, aceasta sustine ca, in realitate, casatoria lui Tiger si a lui Elin nu e altceva decat un fals. Satula pana peste cap, Elin si-a facut bagajele si a parasit, cu doua zile in urma, locuinta familiei din Windermere, Florida.
Tiger a dorit sa tina departe de ochii iscoditori ai presei plecarea de acasa a lui Elin, in speranta ca va reusi sa o convinga sa se razgandeasca. (A.M.)
A r h i v a
  Ferrari Store pe Calea Victoriei    
  Iubitul secret al Primei Doamne    1 comentariu
  Viitorul transportului uman    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 A doua victorie a lui Geoana (7016 afisari)
 O criza si mai mare (5837 afisari)
 Ponta face o poanta buna: cere sefia PSD (3509 afisari)
 Mircea s-a mai jucat cu lopatica rosie (2930 afisari)
 Adio salariu de pensionar (2186 afisari)
 Ce face o bona la serviciu: se dezbraca si se mangaie in fata webcam-ului, chiar langa copilul pe care il avea in grija - IMAGINI INTERZISE MINORILOR! (4729 afisari)
 Se intampla la Iasi: sex pe tarabele de la piata (3724 afisari)
 Marturii despre primul O.Z.N. construit pe teritoriul tarii noastre! (VIDEO) (3257 afisari)
 Pedeapsa groaznica: doua fete puse in genunchi, batute si tunse de un grup de tinere - IMAGINI DEOSEBIT DE VIOLENTE (3211 afisari)
 O spirala de lumina albastra socheaza Norvegia! (FOTO) (3126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00752 sec.