Ziua Logo
  Nr. 4707 de luni, 7 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Pensia e visul romanului
-- La orele diminetii strazile din Titu sunt intesate de grupuri de pensionari, care dupa ce au votat se opresc pentru comentarii. La 62 de ani, Patru Bobia, tehnician veterinar, se considera un pensionar tanar. ,,Am un sentiment de usurare si de bine!" Spune ca Romania de maine va fi mai buna si ca pensionarii vor trai mai decent. Este convins ca oamenii ar fi iesit in numar mai mare la vot daca nu ar fi existat presiuni din partea unor partide.
Ion Oprea are 71 de ani si a fost contabil. Crede ca in Romania problema cea mai grava este cea economica. Nazuieste ca va apuca sa traiasca intr-o tara prospera. ,,Problema grava este cu PIB-ul! Avem un semnal de alarma: de la plus opt PIB, la minus sapte PIB!" Ion Cocan este sofer la Ambulanta. isi doreste sa iasa la pensie pentru ca se simte obosit. ,,Legea este lege! Nu am ce face! Mai trebuie sa stau doi ani. Dar regret ca sunt bugetar si imi ia patru zile din salariu!". Patru Bobia spune ca viitorul guvern va trebui sa stie sa colaboreze si sa ia atitudine.
Aduceti fetele acasa
Langa biserica din centrul orasului, pustnicul Dorin An�ton se roaga pentru viitorul presedinte. A strans in jurul lui mai multi copii carora le povesteste despre puterea credintei, cu ajutorul careia se poate invinge in orice situatie. Este din comuna Vladesti, judetul Galati si cutreiera tara ca sa adune fonduri pentru o noua manastire, pe care vrea sa o construiasca pe dealul Danila. Va vota la Titu, la sectia speciala, asa cum a votat si in primul tur, intr-o comuna din intorsura Buzaului. Cand are ocazia, se mai opreste la o casa de romani si ii roaga sa il lase sa se uite la stiri. A fost si la Bucuresti, cu diverse ocazii si a dat interviu pe la televiziunile care filmau in Piata Universitatii. Spune ca este destul de tanar ca sa mai umble prin tara, sa stranga bani si sa construiasca o manastire in Vladestii Galatilor. Gheorghe Belcea a iesit din sectia de votare zambind ca o floare. Este sigur ca marea lui dorinta se va implini, si ca viitorul presedinte ii va aduce acasa fetele plecate la munca in Spania.
Teodor SERAN - teodor.seran@ziua.ro 
A r h i v a
  Sabotaj la Radioul public    11 comentarii
  Sistemul RADIOMAN a fost penetrat cu ajutor din conducerea RRA    5 comentarii
  Buluc la urne    
  Votul intre Cismigiu si Gara    1 comentariu
  Politicienii la urne    1 comentariu
  Mita in drum spre biserica    2 comentarii
  Bomba la orfelinat    
 Top afisari / comentarii 
 Sabotaj la Radioul public (5138 afisari)
 Gestionati Romania, nu ura! (3962 afisari)
 Sistemul RADIOMAN a fost penetrat cu ajutor din conducerea RRA (2806 afisari)
 Adevaruri despre moartea actritei Natalie Wood (2126 afisari)
 Troian bancar periculos (1395 afisari)
 UPDATE Rezultate finale provizorii BEC: Traian Basescu 50,33% si Mircea Geoana 49,66% (9591 afisari)
 Google va cere o taxa pentru serialele de pe Youtube  (6764 afisari)
 AFP: Lovitura de teatru in alegerile prezidentiale din Romania (6165 afisari)
 Cosmarul unei copile de 14 ani: violata cu salbaticie de tata, frate si unchi (4595 afisari)
 Iliescu: Rezultatele alegerilor sunt suspecte (3078 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00812 sec.