Ziua Logo
  Nr. 4705 de vineri, 4 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Apocalipsa dupa scrutin
Campania electorala pentru turul doi a incins spiritele in asa masura incat politicienii au ajuns sa faca declaratii ce frizeaza absurdul. Mai mult, personalitati publice s-au dat reciproc in judecata, iar manevre de campanie ale PSD
apar in presa. * Bogdan Niculescu Duvaz (foto), purtatorul de cuvant al PSD, a afirmat ieri ca detine informatii potrivit carora PDL ar intentiona duminica seara sa provoace pene de curent in tara, la inchiderea urnelor, si sa constituie grupuri de presiune care sa impiedice centralizarea voturilor. * Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential, a replicat ca are informatii certe ca "PSD, impreuna cu seismologul Ioan Istrate, vor sa provoace un cutremur de sapte grade pe scara Richter, duminica, la ora 21.00, pentru ca, in haosul creat, sa poata frauda alegerile". * Omul de afaceri Dinu Patriciu l-a dat ieri in judecata pe Traian Basescu acuzandu-l de calomnie, cerand instantei Judecatoriei sectorului 1 despa�gubiri de un euro. Procesul va incepe in 4 mai 2010. * Cu doar o zi in urma, Basescu l-a dat in judecata pe Patriciu, precum si firma Best Media, cea care editeaza cotidianul "Gardianul", pentru "minciuna si trucarea unor filmari", cerand instantei Judecatoriei sectorului 1 despagubiri de un leu. Acest proces urmeaza sa inceapa in 21 aprilie 2010. * PSD a trimis ieri filialelor judetene o circulara prin care le solicita militantilor sa trimita sms-uri la televotingul de la Antena 3 din timpul confruntarii dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, conform Hotnews.ro, care a intrat in posesia circularei semnate de secretarul general al PSD Liviu Dragnea. Trei filiale judetene PSD au confirmat ca au primit instructiuni de la partid. * Filiala Cluj a taranistilor condusi de Marian Milut a anuntat ca Ion Caramitru si Alexandru Herlea au demisionat din aripa condusa de Radu Sarbu din cauza "rusinoasei tradari a valorilor anti-comuniste ale PNTCD", a informat NewsIn. Sarbu a sustinut, insa, ca cei doi nu au plecat din partid, ci au renuntat doar la functiile de vicepresedinte. * "Nu cred ca PNTCD poate sa faca un gest sinucigas de a-si distruge identitatea si rostul lui istoric. PNTCD nu poate fi asociat cu alianta contra naturii care este PSD", a declarat Ion Caramitru, la Realitatea FM. * Mitingul de final de campanie al democrat-liberalilor va avea loc astazi, de la ora 15.00, in zona din fata Ateneului Roman, potrivit unor reprezentanti PDL. "Este un eveniment organizat de filiala bucuresteana", a declarat pentru NewsIn deputatul PDL Sulfina Barbu.
Anca HRIBAN, ancah@ziua.ro 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Vot cu vot   de Brasoveanu Gh
De-asta s-a dus Geoana la Moscova, s-o puna de-un cutremur? Si nu-i e mila de Moldova?   de Nicolescu
A r h i v a
  Ultima incaierare    52 comentarii
  Ziua fara Berlusconi    
  Reduceri salariale cu stimulente    2 comentarii
  Imparteala amenzilor    1 comentariu
  Confidentialitate fara spor la Primarie    
  Iohannis vrea si Primaria si Guvernarea    17 comentarii
  Geoana: "Instinct de conservare"    3 comentarii
  PSD foloseste aparatura de bruiaj    2 comentarii
  Obama seamana cu Bush    2 comentarii
  Sprijinul aliatilor    
  Comunistii moldoveni dau semne de tradare    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Razboi contra fantomei comunismului (5017 afisari)
 Ultima incaierare (3833 afisari)
 Reduceri salariale cu stimulente (2499 afisari)
 Piranha fara dinti (1654 afisari)
 Basescu vs Geoana, o batalie pentru trecut (1534 afisari)
 Bloomberg: Geoana ar putea sa il invinga pe Basescu in alegerile prezidentiale de duminica (3086 afisari)
 Secretul viorilor Stradivarius, dezvaluit (2787 afisari)
 Procurorul Ciprian Nastasiu demonstreaza implicarea apropiatilor lui Traian Basescu in dosarul spionajului economic ''Alro'' (VIDEO) (2417 afisari)
 Euronews: Romania - Dezbatere aprinsa Basescu-Geoana (2141 afisari)
 Die Welt: Ultima speranþã a romanilor sunt germanii din þarã (1670 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00858 sec.