Ziua Logo
  Nr. 4704 de joi, 3 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Macar pentru coeficient
-- Dinamo si CFR Cluj mai au doar sanse matematice pentru calificare, dar spera sa puncteze in clasamentul coeficientilor
Andrei Flore - ZIUA FOTO
Cele doua echipe romanesti care vor juca in aceasta seara (CFR Cluj - FC Copenhaga, de la ora 20.05, iar Dinamo - Sturm Graz, de la ora 22.05, ambele meciuri fiind transmise de ProTV), spera mai degraba in titlul de campioana decat intr-o eventuala trecere de grupele UEFA Europa League.
Cu sanse reduse de a mai trece in faza urmatoare a competitiei europene in care este angrenata, Dinamo trebuind sa stea, in cazul a doua victorii in partidele pe care le mai are de disputat, la mana celorlalte rezultate, atmosfera in lotul ros-albilor pare una destul de buna. "Este un joc important pentru noi, chiar daca sansele de calificare sunt reduse. Speram sa avem acum fanii alaturi de noi si sper ca acestia sa ne ajute sa obtinem cele trei puncte. Imi doresc ca cei ce vor juca sa arate dorinta si implicare la cel mai inalt nivel. Nu consider ca Sturm e cel mai slab adversar din grupa, dar prin joc si prin rezultat vrem sa pastram sansele de calificare. Nu depinde doar de noi aceasta calificare, conteaza foarte mult si rezultatul dintre Galatasaray si Panathinaikos. Oricum, noi vom incerca sa ne axam pe campionat, pentru ca e mult mai important", a spus Cornel Talnar la conferinta de presa.
Dincolo, in tabara clujeana, italianul de pe banca tehnica a CFR-ului, Andrea Mandorlini, s-a aratat foarte increzator in fortele echipei sale, care trebuie sa castige in Danemarca pentru a mai putea spera la un loc calificant. "Ca si fotbalist am avut in jur de 50-60 de partide europene. Cu totii ne dorim un meci bun si un succes la Copenhaga. Altfel nu ar mai avea rost sa facem deplasarea. Numai o victorie ne va da sansa sa speram la o calificare din grupe. Este un meci important pentru noi, deoarece in cazul unei infrangeri, ultima partida cu PSV n-ar mai avea miza", a spus italianul. Presedintele executiv Iuliu Muresan spera intr-un rezultat bun mai ales pentru coeficientul de tara. "Mergem cu incredere la Copenhaga chiar daca sansele de a accede din grupa nu sunt foarte mari. Suntem mai relaxati si poate chiar din acest motiv putem obtine victoria, ar trebui sa ne intoarcem din Danemarca cu punct sau puncte. E important sa facem puncte in aceasta competitie, pentru ca astfel contribuim si noi la coeficientul Romaniei, dar obiectivul nostru principal este castigarea campionatului", a declarat Muresan.
Cristian MUNTEANU, cristian.munteanu@ziua.ro 
A r h i v a
  S-a intors Margaritescu    
  UEFA EUROPA LEAGUE - ETAPA A 5-A    
  Surkis trage de Lucescu    
  Franta pusa la colt    
  Oficial: urna a doua    
  Razboi psihologic la Mondiale    
  Protocol pentru sportul scolar    
 Top afisari / comentarii 
 Tun la malul apei (3699 afisari)
 Vanzarea intre rude se poate face la orice pret (2362 afisari)
 Inapoi la lectiile lui Lenin, Stalin si Trotki (2211 afisari)
 Teroare chinezeasca in Colentina (1776 afisari)
 Doi boschetari vor mosteni patru miliarde de euro (1700 afisari)
 LIVE: Dezbaterea Basescu - Geoana, minut cu minut (4540 afisari)
 CCSB: Geoana - 54%, Basescu - 46% in turul doi al prezidentialelor (2713 afisari)
 Picioarele unei femei iti spun daca te place sau nu (2416 afisari)
 S-a zbantuit pana s-a dezbracat: Cu sanul pe afara, in direct, in timpul unui dans latino! (VEZI VIDEO) (2388 afisari)
 Abuzat de profesoara de religie, un elev de 15 ani isi povesteste drama (2090 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00963 sec.